Здравейте,
Така, по принцип заради цялата мизерия случваща се последната една седмица, много се двоумях дали да пусна темата, вътрешната борба беше жестока, но все пак се реших, защото съм обещал и бихте ме изкарали лъжец ако не го направя.

Преди сравнително доста време приятелката ми , пусна тук една тема.. Тема отнасяща се за тогава прясната ни връзка, тема в която повечето от вас ни нападнаха и казаха, че няма да издържим дори и два месеца, тема в която някои от вас ни защитиха, но за жалост се стигна до ключ, защото просто някои потребители прекалиха с негативизма, вместо да извлекът позитивизъм, от една такава тема направена единствено с цел позитивни чувства и мисли.

Ето първоначалната тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...%87%D0%B5-lt-3 на който му се чете, да заповяда.

Наистина спира да ти пука в момента, в който целунеш любимият човек. Просто спира да те интересува, какво ще се случи, какво се случва или какво се е случвало, вие сте заедно и само това е важно. В първата тема, тя обясни запознанството ни, но аз ще ви пренеса малко по-напред в историята, а именно днес 6 месеца по-късно, все още сме заедно, не всичко е розово, но, явно все още сме си все толкова наивно влюбени, колкото и тогава, все още държим толкова един на друг, защото от тогава до сега нищо не се е променило. Днес се навършват 6 месеца от онази невероятна целувка, за която тя разказа, а последвалите думи, които изрекохме, се утвърждават и доказват с всеки изминал ден, което си е живо доказателство, че нещо, макар и наивно, може да е и истинско. Връзката ни все още е от разстояние, но това след по-малко месец вече няма да е така и всичкото това чакане, болка и тъга, всичко ще си е заслужавало, защото понякога, целувайки ти просто знаеш - ТЯ е!

Цялото чакане си заслужава, защото аз по-мил и добър човек от нея не познавам, шест месеца по-късно, аз все още се чувствам като влюбен ученик, всеки един път, в който я целувам. Когато сме заедно, всяка сутрин се събуждам, усмихвайки се, трескаво се оправям и я будя, с целувка или със телефонно позвъняване, зависи от обстоятелствата.
Никога не съм мислил, че ще срещна човек, който ще ме убеди, да променя себе си към по-добрo, хм, даже убеди не е точната дума, просто покрай нея, аз се чувствам по-добър, старая се в много отношения и се подобрявам постоянно.. Намерих човек, достоен за доверието ми, вярвам й безпрецедентно така както тя вярва на мен, обичам я адски много и знам, че винаги мога да разчитам на нея, нещо, с което малко хора в днешно време могат да се похвалят. Обичам и желая всяка една част от нея, с цялото си същество.. Просто смехът й, очите й, устните й, държанието и маниерите й всичко в нея ме привлича и побърква от желание, за мен тя е прекрасна както и отвън така и отвътре, наистина мила, нежна и прекрасна душа, съчетани с красота и чар. Тя е човек достоен за уважение - поне лично според мен.
Искрено се радвам за нас и за други двойки като нас, които са имали възможност да се откажат и да тръгнат по лесният път, но не са го направили, ами напротив затвърдили са връзката си.. Радвам се и за това, че имам най-печеното гаджИнце въобще някога! Разбирателството между нас е нещо неописуемо, разбираме се с поглед, думи почти не са нужни. Дори и след шест месеца, аз все още ходя по улиците усмихнат до уши сякаш току що сме се целунали за пръв път и много хора ми правят комплименти за това, колко съм лъчезарен и усмихнат постоянно, което адкси ме радва.. Защото аз по принцип съм мрачен човек и характер, а тя ме прави толкова добър и щастлив, което е най-важното!
Разстоянието наистина не е нещо приятно, но не е и нещо непреодолимо, а пък и много скоро, ще сме заедно - последният път, в който си тръгнах беше много болезнено знаехме, че ще е за повече от месец, но така се налагаше, доста време бях тъжен от този факт, но пък сега гледам напред и виждам ,че след по-малко от месец ще сме заедно, най-после за дълго!

Днес с човечето сме заедно,щастливи сме един с друг и се обичаме въпреки разстоянието, което ни дели. Пожелавам на всеки един от вас да намери толкова прекрасно същество като нея, а щом го намери, да го държи здраво до себе си и да не му дава да си тръгне никога!

Защото ако намериш щастието с някой, ако ще и на луната да е, щастлив ли си, заслужава си и винаги ще си заслужава! Не ме интересува колко наивно ви звучи, всеки е с разбиранията си, моите са такива, наивни или не, важното е да сме щастливи, а ние сме!

Темата е направена изцяло и единствено да породи- хубави и приятни чувства у вас и макар да знам, че ще я усерете до емНАЙСЕ къде, не ми пука, ще я постна - както обещах. Надявам се да държите спама далеч и да се опитате да видите позитивизма, макар че силно се съмнявам.

Лека нощ ии.. борете сe, винаги си заслужава!
Обичам я.