- Форум
 - По малко от всичко
 - Кофата
 - Въпрос за визитки

Браво на теб
Ако беше казала от самото начало като съвет към авторката да не използва визитки с по голям размера и обясниш защо от твоя гледна точка мислиш така изобщо нямаше да ти обърна внимание, но вместо това реши да кажеш "ЕДНА която не пасва", за да включиш в това число всички нестандартни и да наречеш този избор като малоумен. Ако искаш да не попадаш в конфликти пояснявай какво ТОЧНО имаш предвид.
Дори не мога да повярвам че казваш това!
Смяташ че имаш право да обиждаш всички мнения, защото ти решаваш кое е правилно и кое не е. За мен това не е логично ако претендираш че не попадаш в манталитета за който говорих и който виждам всеки ден около себе си.
Но щом се гордееш с това аз едва ли мога да направя нещо по въпроса.
Още повече че ти се изказваш по тема която не разбираш, а вече решаваш кое е правилно и кое не е. Ако наистина искаше да помогнеш щеше да помислиш за какво може да използва авторката тези визитки. Дали ще е за международна търговия, дали ще е в бизнес срещи и така нататък. Ако беше помислила за това, първо щеше да попиташ и после щеше да дадеш предложенията си или да кажеш предпочитанията си. Сега всички ще скочат да ми доказват че и аз нищо не разбирам. Аз и не го твърдя. Казвам предложения и предпочитания. Всеки да си преценява сам. И когато влязох в темата това ми беше целта, а не да раздавам правосъдие. Предложенията са повод авторката да се поинтересува повече и да помисли дали това е правилния вариант за нея.
И нека да не се заблуждаваме че тука проблема е във визитките. Проблема е в отношението ти. Но както вече пояси това не те интересува.