Браво на теб
Ако беше казала от самото начало като съвет към авторката да не използва визитки с по голям размера и обясниш защо от твоя гледна точка мислиш така изобщо нямаше да ти обърна внимание, но вместо това реши да кажеш "ЕДНА която не пасва", за да включиш в това число всички нестандартни и да наречеш този избор като малоумен. Ако искаш да не попадаш в конфликти пояснявай какво ТОЧНО имаш предвид.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
След като някой е бил достатъчно егоистичен и не е помислил как хората ще му съхраняват визитките, имам право да му обиждам избора колкото пожелая. Или не ти се вижда логично?
Дори не мога да повярвам че казваш това!
Смяташ че имаш право да обиждаш всички мнения, защото ти решаваш кое е правилно и кое не е. За мен това не е логично ако претендираш че не попадаш в манталитета за който говорих и който виждам всеки ден около себе си.
Но щом се гордееш с това аз едва ли мога да направя нещо по въпроса.
Още повече че ти се изказваш по тема която не разбираш, а вече решаваш кое е правилно и кое не е. Ако наистина искаше да помогнеш щеше да помислиш за какво може да използва авторката тези визитки. Дали ще е за международна търговия, дали ще е в бизнес срещи и така нататък. Ако беше помислила за това, първо щеше да попиташ и после щеше да дадеш предложенията си или да кажеш предпочитанията си. Сега всички ще скочат да ми доказват че и аз нищо не разбирам. Аз и не го твърдя. Казвам предложения и предпочитания. Всеки да си преценява сам. И когато влязох в темата това ми беше целта, а не да раздавам правосъдие. Предложенията са повод авторката да се поинтересува повече и да помисли дали това е правилния вариант за нея.
И нека да не се заблуждаваме че тука проблема е във визитките. Проблема е в отношението ти. Но както вече пояси това не те интересува.