- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Търся приятели от Варна
Значи търся нови приятели. Няма значение на колко са,какви са само да не са кат другите "приятел съм ти" имаш ли пари,хаха имаш гадже ли?,абе я виж къф тел имам и си купих тел за 1200лв,оффф немога ще излизам с други приятели. Това за мен не са приятели търся стабилни приятели да мога да си споделям всичко с тях. Или ако е станало нещо да не мисля ако разбере, дали ще разбере и ще се смее?
А да забравих. Аз съм на 13години 7 клас хоби нямам. Нещо за мен? Ами не обичам да съм лъган по-добре ми кажи от колкото да лъжеш,
Не се бия в смисъл не се нервя гледам реално на нещата дори да е много зле не се нервя, Нямам строк режим. Някой кат ме повика излизам. Не си деля малкото истински приятели на добър по-добър най-добър според мен това не е редно всички са ми равни в очите ми сямо да не ме предават. Мога да прая бели смисъл и в такава компания съм бил както повечето я наричат лоша компания. Пак казвам няма значение,къф е, на колко е, с какво се занимава. Само да е приятел който мисли, че е да остави един коментар или на ЛС! Благодаря за оделеното внимание.
Пусни обява в Продавалника. Може някой да те купи там.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Не търсиш на правилното място, пич.
Къде според теб е правилно в дск,на вън,или пред 100 сайта с некви по-30,40 години педофили? Следя сайта от известно време гледам доста коментари има и винаги са ми помагали но за моя проблем не видях решение за това си направих рег в сайта. А аз рядко правя рег в сайтове но това е друга тема. Ако знаеш друг сайт за който да си струва пиши на ЛС ако ти се занимава и да няма спам!
В OLX-а по-скоро[/QUOTE]
50 лв на месец... 3 пъти седмично по 1 час ще ти търпя словоизлеянията без да ти се смея с извънредно съчувствено изражение.![]()
Можеш да се регистрираш в някой сайт за запознанства.![]()
Или да наблегнеш на българския, щото имаш изпит след 10-11 дни.
Ех преди имаше теми за бисери, мисля че тази тема е точно за там.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
искаш ли да изкарваш пари през свободното си време
http://www.clixsense.com/?6328902 чрез този сайт това е въмозжно
https://www.youtube.com/watch?v=fGhGCaRrqss ето и обяснение как се прави
Мале, такава тема до сега не бях виждала... И an7raks е прав да те ебава, като пускаш такива теми. И да, гледай си изпитите сега.
BlackEyedPeas, каква е била тази тема, че ми дойде идея за допълнение в Кофата.![]()
♥ 2PAC ♥