.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

Любов...или нещо повече. <3 voL. 2

Здравейте,
    Така, по принцип заради цялата мизерия случваща се последната една седмица, много се двоумях дали да пусна темата, вътрешната борба беше жестока, но все пак се реших, защото съм обещал и бихте ме изкарали лъжец ако не го направя.

Преди сравнително доста време приятелката ми , пусна тук една тема.. Тема отнасяща се за тогава прясната ни връзка, тема в която повечето от вас ни нападнаха и казаха, че няма да издържим дори и два месеца, тема в която някои от вас ни защитиха, но за жалост се стигна до ключ, защото просто някои потребители прекалиха с негативизма, вместо да извлекът позитивизъм, от една такава тема направена единствено с цел позитивни чувства и мисли.

Ето първоначалната тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...%87%D0%B5-lt-3 на който му се чете, да заповяда.

Наистина спира да ти пука в момента, в който целунеш любимият човек. Просто спира да те интересува, какво ще се случи, какво се случва или какво се е случвало, вие сте заедно и само това е важно. В първата тема, тя обясни запознанството ни, но аз ще ви пренеса малко по-напред в историята, а именно днес 6 месеца по-късно, все още сме заедно, не всичко е розово, но, явно все още сме си все толкова наивно влюбени, колкото и тогава, все още държим толкова един на друг, защото от тогава до сега нищо не се е променило. Днес се навършват 6 месеца от онази невероятна целувка, за която тя разказа, а последвалите думи, които изрекохме, се утвърждават и доказват с всеки изминал ден, което си е живо доказателство, че нещо, макар и наивно, може да е и истинско. Връзката ни все още е от разстояние, но това след по-малко месец вече няма да е така и всичкото това чакане, болка и тъга, всичко ще си е заслужавало, защото понякога, целувайки ти просто знаеш - ТЯ е!

Цялото чакане си заслужава, защото аз по-мил и добър човек от нея не познавам, шест месеца по-късно, аз все още се чувствам като влюбен ученик, всеки един път, в който я целувам. Когато сме заедно, всяка сутрин се събуждам, усмихвайки се, трескаво се оправям и я будя, с целувка или със телефонно позвъняване, зависи от обстоятелствата.
    Никога не съм мислил, че ще срещна човек, който ще ме убеди, да променя себе си към по-добрo, хм, даже убеди не е точната дума, просто покрай нея, аз се чувствам по-добър, старая се в много отношения и се подобрявам постоянно.. Намерих човек, достоен за доверието ми, вярвам й безпрецедентно така както тя вярва на мен, обичам я адски много и знам, че винаги мога да разчитам на нея, нещо, с което малко хора в днешно време могат да се похвалят. Обичам и желая всяка една част от нея, с цялото си същество.. Просто смехът й, очите й, устните й, държанието и маниерите й всичко в нея ме привлича и побърква от желание, за мен тя е прекрасна както и отвън така и отвътре, наистина мила, нежна и прекрасна душа, съчетани с красота и чар. Тя е човек достоен за уважение - поне лично според мен.
    Искрено се радвам за нас и за други двойки като нас, които са имали възможност да се откажат и да тръгнат по лесният път, но не са го направили, ами напротив затвърдили са връзката си.. Радвам се и за това, че имам най-печеното гаджИнце въобще някога! Разбирателството между нас е нещо неописуемо, разбираме се с поглед, думи почти не са нужни. Дори и след шест месеца, аз все още ходя по улиците усмихнат до уши сякаш току що сме се целунали за пръв път и много хора ми правят комплименти за това, колко съм лъчезарен и усмихнат постоянно, което адкси ме радва.. Защото аз по принцип съм мрачен човек и характер, а тя ме прави толкова добър и щастлив, което е най-важното!
    Разстоянието наистина не е нещо приятно, но не е и нещо непреодолимо, а пък и много скоро, ще сме заедно - последният път, в който си тръгнах беше много болезнено знаехме, че ще е за повече от месец, но така се налагаше, доста време бях тъжен от този факт, но пък сега гледам напред и виждам ,че след по-малко от месец ще сме заедно, най-после за дълго!

Днес с човечето сме заедно,щастливи сме един с друг и се обичаме въпреки разстоянието, което ни дели. Пожелавам на всеки един от вас да намери толкова прекрасно същество като нея, а щом го намери, да го държи здраво до себе си и да не му дава да си тръгне никога!

Защото ако намериш щастието с някой, ако ще и на луната да е, щастлив ли си, заслужава си и винаги ще си заслужава! Не ме интересува колко наивно ви звучи, всеки е с разбиранията си, моите са такива, наивни или не, важното е да сме щастливи, а ние сме!

Темата е направена изцяло и единствено да породи- хубави и приятни чувства у вас и макар да знам, че ще я усерете до емНАЙСЕ къде, не ми пука, ще я постна - както обещах. Надявам се да държите спама далеч и да се опитате да видите позитивизма, макар че силно се съмнявам.

Лека нощ ии.. борете сe, винаги си заслужава!
    Обичам я.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    найс =)
    Последно редактирано от 102 : 04-16-2014 на 00:12 Причина: м

Мега фен Аватара на xoxi
    Честити ви 6 месеца.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Честито.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Честито.

И ако се "осере" темата, да знаеш, че няма да я заключа.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на tori
    Ми честито. Ние с антракса скоро правим половин година, ще си постнем такава темичка да ни храните. :333

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ми честито. Ние с антракса скоро правим половин година, ще си постнем такава темичка да ни храните. :333
    Аз ще ви нахраня първа!

Миси на честитилите..;33

Мега фен Аватара на tori
    А, сигурна съм.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Честито много любов

Awwh Stahp!
    Тhank you..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Честито, радвам се за вас, винаги ми е било много мило като видя някой страдал дълго за , неговия си човек' и после нещата са се подредили, много е хубаво : )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Честито, пожевам ви страшно много щастие, толкова мила тема. Прочетох и предишната, имала съм връзка от разстояние, продължи 2 години, прилича на вашата и е супер хубаво, че сте запазили чувствата си, дано си останат винаги живи, да аз вярвам във вечната любов, колкото и наивно и смешно да звучи. Обичайте се и си прощавайте.
    Последно редактирано от TheDevilInMe : 04-16-2014 на 20:04
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Тези ОГРОМНИ ЧЕРНИ БУКВИ ми ИЗГОРИХА ОЧИТЕ !!! Да сте живи и здрави и нека любовта да е винаги с вас, АМИН ! ;D
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Това е целта им!
    И мерси.. На всички да ви се връщат пожеланията тройно.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Лека нощ ии.. борете сe, винаги си заслужава! [/B]
    А дано.
    А иначе - много любов. Няма никакво значение дали ми се струва наивно или не, вие щом сте щастливи, никой няма да е в състояние да спука балона.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Честито и от мен. Още много по толкова да сте заедно и да се обичате, няма нищо по-хубаво от това.
    Ама моля ви, не правете тема за всеки следващ месец, в който сте заедно както правят някои хора в фейсбук (само че със статуси), защото е адски дразнещо.

А пък аз и моя приятел ви водим с месец и нещо :P
    Последно редактирано от Зайче.. : 04-18-2014 на 08:56
    http://ask.fm/iwwkaa

Зайче, няма да правим тема за всеки месец естествено.. Но ако видиш в първоначалната тема, някои хора казаха, да пуснем такава тема след 6 месеца.. Ем ето я..
    Иначе, това последното, като предложение за състезание ли да го разбирам? /ебавам се :P

Colouring - ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА ДА! Именно, аз това се опитвам да набия в главата на хората, не е важно, че за тях изглежда наивно, а че за нас е перфектно и сме щастливи и се обичаме. Мерси за хубавите думи..
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Иначе, това последното, като предложение за състезание ли да го разбирам?
    дааааа хахах
    ама ние и преди това имаме 3-4 месеца, така чеее доста ви водим вечеееее :Р
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на tori
    Говорете си, деца, говорете си. Ние сме близо три години заедно.

Не бързаме за никъде..
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на socareless
    това е пример за силна връзка,която със сигурност ще пребъде във вечността!!!!!!!!!!!минимум

Даже и повече, пък!
    Dr. Gregory House

Има време.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на tori
    Никой не казва, че няма.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Никой не казва, че няма.
    Онова досадното от "минута е много" постоянно повтаря, че "няма време", пък!
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си