- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Честито на всички хора със здрав разум!
http://www.youtube.com/watch?v=PUy7MYbSx-0
ПС:
Еврпейските храбри и културни демократи подлагат на ожесточен артилерийски огън град Луганс.
кО? хИНтЕлиГенТНи, без никакъв опит в политиката, без да са наясно с процедурите, които са започнали в държавата , без да имат никакви връзки и представи за същите държавни структурки, и с междунаротните отношения и висши фигури
единия беше току що завършил, дето си мислише, че света е маргаритка
имаше един много хубав филм, за един доктор от Великобритания, дето като завършва - отива да работи в една неразвита Африканска държава, и мислейки се за много умен, със голямо самочувствия - накрая пропадна до дъното и щеше да го убият.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-17-2014 на 18:41
Откъде знаеш кой е наясно и кой не с процедурите, при положение, че самият ти не си наясно с повечето от тях?
Точно бившият служебен премиер Марин Райков беше човек със солидно образование, с голям дипломатически опит зад гърба си, потомствен дипломат, говорещ няколко езика, който си пие кафето с хора от европейския политически и икономически елит. Той ли няма представа за държавните структури и международните отношения? Или може би няма връзки?
Пак говориш убедено за неща, от които си нямаш хал-хабер...
Вероятно визираш Последният крал на Шотландия, филмът даже взе и Оскар.
Welcome to the Jungle...
Стана ясно, че си политически пумияр, който плюе комунистите, но в същото време с кеф би лапнал някоя червена пишка, щом му бъде наредено.
http://anonybulgaria.wordpress.com/2...A%D0%BE%D0%B2/
В отговор на безумните твърдения на кораба за некомпетентността на хората от служебното правителство, казах, че въпросният има know how-то да бъде политик и дипломат. Не съм коментирал чии интереси обслужва, защото нямам идея (а и честно казано не ме интересува).
Никой нищо не ми нарежда, не съм олигофрен като теб и мога да мисля самостоятелно.
Последно редактирано от DarkTemplar : 06-18-2014 на 00:17
Welcome to the Jungle...
Какъв политик и дипломат е тоя, той е кукла на конци работеща за твоите шефове.Ако ти кажат, че лайната трябва да се ядат, още от утре ще ги включиш в менюто си.
Два месеца плюе по комунистите, а накрая почна да величае същото, защото не знаеш значението на думата 'Морал' , така ви учат, да се навеждате, да разтваряте бузи и да го поемате, щом ви спуснат директива отгоре.
Предния служебен кабинет да го бяха събрали от улицата, щеше да е с по-компетентни хора, няма един в него, който да знае нещата, които е назначен да управлява.
"Моите шефове"![]()
Ти обаче верно си ментално увреден.
![]()
Нищо не съм величал, тъпако. Казах ти, че си олигофрен и четенето с разбиране не ти се отдава. Връщай се в училището за бавно развиващи, откъдето си излязъл.
Welcome to the Jungle...
Не, аз може да не съм на ясно със служебния кабинет толкова много, но знам, че тези хора са изключително притиснати и безпомощни, не могат почти нищо да свършат, отново са връзкари, но най-тъпотото е, че една държава не може се управлява, ако през 3 дена се сменя правителството и си прехвърлят топката.
Вече сме пропаднали на такова ниво, че просто и най- великите умове да ги стувариш горе, те няма как да се справят с проблемите, безпаричието и корупцията по всички етажи. Просто ще се задържат малко, ще измислят някаква пропандна новина и отново ще ги замести някой. Самите властващи са задължени да водят диалог с мафията, да играят с нея, ако искат да се задържат.
С повечето неща съм съгласен, но нали все отнякъде трябва да се започне. Като стоим и констатираме лошото положение, то не става по-хубаво.
Служебният кабинет управлява за по 2-3 месеца, за толкова кратък период от време няма как да се свърши кой знае какво, особено без подкрепата на Народното събрание (нали сме парламентарна република). И все пак, нерядко хората вътре са много по-адекватни от чисто политическите фигури, които обикновено хал-хабер си нямат от ресора, който управляват. Това ми беше мисълта.
Welcome to the Jungle...
Без подкрепа не става. А такава няма как да получат. Служебния кабинет за толкова малко време не може да направи нищо. Тоест това, което казваш - е невалидно.
Точно щото сме парламентарна демократична република сме длъжни да си ги търпим всичките, които са горе, защото сме гласували за тях. Пък те вече, че всички са крайни и се подкрепят само, за да се задържат на власт - е друг върпос.
И мисля, че служебния кабинет също си работеше за своите интереси.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-18-2014 на 12:29
Може ли да ми обясните с какво Марин Райков заслужава такава висока оценка, след като именно той е виновен за случая в Либия?!
Въпросът ми беше зададен към човека, който така охотно ласкае престъпника Райков.
Не съм му дал оценката заради случая в Либия. Казах, че е квалифициран човек, който притежава знания и умения, каквито малко наши политици притежават и се справи добре като служебен премиер. Никъде не съм твърдял, че е перфектен, нито, че винаги е вземал правилни решения.
Welcome to the Jungle...
Възможно е. Но хора като Станишев, Борисов и Орешарски са дори по-зле и от това.
Welcome to the Jungle...
Борисов: Готов съм веднага да стана премиер - на служебно и на редовно правителство
"БСП, ДПС и "Атака" да признаят банкрута и се дръпнат и да ме оставят да оправя нещата."
От годинка и нещо не е папкал, че наглостта му достигна нови висини хахах, смешник.![]()
^ мухаха аз па се изнасям, гний в българския лайнарник глист мършав лололо
"Коалиция ГЕРБ-ДПС? Абсурд!"
http://kardjalinews.bg/07/09/20458
Това някой вярва ли го? щото е съмнително те дали си вярват...
тиквата би се коалирал и с маймуна, за да стане пак премиер, той дори би дал маймуна да го оправи, за да стане премиер, дори децата си би изял, за да бъде отново премиер