Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
liquid off някой да е пил? Препоръчаха ми го, защото задържам течности, а и се подувам рано сутрин и късно вечер.

КОгато тичам след силовите забелязах, че не ми се потят ръцете. Рамото-да, но надолу-не. И аз прецених, че това е така, защото не е покрито с дреха. И започнах да обличам блузон докато тичам. Определено се потя повече. Ръцете също се потят, но не толкова, колкото ми се иска. Дали изпотяването има общо със свалянето на мазнини? И колкото повече се изпотиш, толкова повече чистиш? Или това е само "мит"..?
https://answers.yahoo.com/question/i...9190533AApOHfJ Тук е написано много хубаво.
Изгарянето на мазнини става при определи температури и пулс, потенето е начина на тялото да се охлади. Това къде се потиш си е генетично малко или много.
Дадената температура и пулс предизвиква изгаряне на мазнини, но и предизвиква потене. Иначе не, самото потене не гори мазнини.
Много хора не взимат под внимание факта, че потенето е загуба на течности от тялото. От там идва и това, че като се премерят преди и след тренировка са изгубили някакви грамове. Хората започват да си мислят, че това е защото са изгорили мазнини, а те просто са загубили водно тегло. Дано да си получила отговор на въпроса си