.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 176

Hybrid View

Голям фен
    Град
    София
    Ей, тва дебелите хора сте моного обидчиви! :С И, да корава съм, ти като си мазна пихтия, аз какво съм ти виновна? Стани и ти! Хората четат, интересуват се, тренират здраво, а не задават разни глупави въпросчета! Като си толкова отворена ела да те потренирам аз и тогава не само кръстчето ше те заболи, ами ше ревеш 3 дни и 3 нощи от болка-не за друго, щото ше си много тренирана от преди това с разни "инструкторчета" и отличния ти хранителен режим, който спазваш за намаляване на тлъстините.
    Повече не ми се обяснява! Със здраве си остани и със здраве си слабей!
    Последно редактирано от BonnieandClyde666 : 08-02-2014 на 12:47
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Ей, тва дебелите хора сте моного обидчиви!
    ПО-ДОБРЕ НА ХЕРОИН, ОТКОЛКОТО ДЕБЕЛ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Ей, тва дебелите хора сте моного обидчиви! :С И, да корава съм, ти като си мазна пихтия, аз какво съм ти виновна? Стани и ти! Хората четат, интересуват се, тренират здраво, а не задават разни глупави въпросчета! Като си толкова отворена ела да те потренирам аз и тогава не само кръстчето ше те заболи, ами ше ревеш 3 дни и 3 нощи от болка-не за друго, щото ше си много тренирана от преди това с разни "инструкторчета" и отличния ти хранителен режим, който спазваш за намаляване на тлъстините.
    Повече не ми се обяснява! Със здраве си остани и със здраве си слабей!
    Треньорът ми се занимава с един куп бодибилдъри и има повече години опит, отколкото ти си живяла като цяло.
    И не че нещо, но съм по-слаба от теб Не клечава, никога не съм била клечава, но съм по-слаба.
    Да не говорим, че дупето ми е далеч от плоско, както беше наречено твоето... многократно. Няма да изпадам в доказваници в стил трети клас и да си пускам снимка на дупето, за да чуем мнението на мъжката част от форума.

Не искам да се заяждам, затова не ми злобей. Отговорих ти по този начин, защото се заяде първа. Преглътни си сега злобната женска природа и не превръщай хубавата тема в поле за лична изява.

Чета доста, но е море от информация и се радвам на съвети, затова и съм много благодарна на Бъф, която ми обяснява доста неща на лични, и на Rakshy.
    Задавам въпрос, който ми е важен, защото касае кръста ми, който имам намерение да ползвам и след 30 години. В семейството имам човек с дискова херния, знам какво е, желая да го избегна, затова просто питах дали е нормално да ме боли по време на дадено упражнение.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-02-2014 на 14:48

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да не говорим, че дупето ми е далеч от плоско, както беше наречено твоето... многократно.
    Значи все пак уважаваш мнението ни

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Няма да изпадам в доказваници в стил трети клас и да си пускам снимка на дупето, за да чуем мнението на мъжката част от форума.
    но също така и те е страх да го чуеш

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Значи все пак уважаваш мнението ни
    Няма хора, на които да не им пука какво говорят за тях :/

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Няма хора, на които да не им пука какво говорят за тях :/
    Дали няма, на мен ми е през кура мнението на някви в индивиди, които съм срещнал в нета.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Дали няма, на мен ми е през кура мнението на някви в индивиди, които съм срещнал в нета.
    Не лъж' бе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си