- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тема за бързи отговори
Ей, тва дебелите хора сте моного обидчиви! :С И, да корава съм, ти като си мазна пихтия, аз какво съм ти виновна? Стани и ти!Хората четат, интересуват се, тренират здраво, а не задават разни глупави въпросчета! Като си толкова отворена ела да те потренирам аз и тогава не само кръстчето ше те заболи, ами ше ревеш 3 дни и 3 нощи от болка-не за друго, щото ше си много тренирана от преди това с разни "инструкторчета" и отличния ти хранителен режим, който спазваш за намаляване на тлъстините.
Повече не ми се обяснява! Със здраве си остани и със здраве си слабей!![]()
Последно редактирано от BonnieandClyde666 : 08-02-2014 на 12:47
Queen of the Damned
Треньорът ми се занимава с един куп бодибилдъри и има повече години опит, отколкото ти си живяла като цяло.
И не че нещо, но съм по-слаба от тебНе клечава, никога не съм била клечава, но съм по-слаба.
Да не говорим, че дупето ми е далеч от плоско, както беше наречено твоето... многократно. Няма да изпадам в доказваници в стил трети клас и да си пускам снимка на дупето, за да чуем мнението на мъжката част от форума.
Не искам да се заяждам, затова не ми злобей. Отговорих ти по този начин, защото се заяде първа. Преглътни си сега злобната женска природа и не превръщай хубавата тема в поле за лична изява.
Чета доста, но е море от информация и се радвам на съвети, затова и съм много благодарна на Бъф, която ми обяснява доста неща на лични, и на Rakshy.
Задавам въпрос, който ми е важен, защото касае кръста ми, който имам намерение да ползвам и след 30 години. В семейството имам човек с дискова херния, знам какво е, желая да го избегна, затова просто питах дали е нормално да ме боли по време на дадено упражнение.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-02-2014 на 14:48