.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 195
    Някои хора се адаптират по-лесно от други и това им помага. Но винаги в историята и днес - промяната идва с новото. Родителите ни имат стари възприятия, появява се ново мислене. Младите се занимават с нови неща.. Не е ли така?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    От тения много хора страдат. Тя е много трудна за лечение, остава за цял живот.
    От бяс също са доста умирали хора.
    Пхахахахах... Първото хич няма да го коментирам...
    Срещу бяс има и ваксини, и лечение...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Пхахахахах... Първото хич няма да го коментирам...
    Срещу бяс има и ваксини, и лечение...
    виждал ли си въобще какво представлява тения? Или глисти?
    бясно куче виждал ли си?
    Баща ми познава много случаи на заразени (такава му е сферата на работа) от тения и подобни нелечими болести. Открият ли се рано - всичко може да отмине. Но закаснее ли се - заминаваш. Цял живот се лекува, защото след остраняването й по хирургичен начин - тя се придвижва до най-недостъпните части в организмът ти, дробовете и др органи където се размножава. След това отново нараства и тнт . В последните години сигурно може да има по-ефективно лечение.
    Но трябва ли тогава да оставяш детето да се зарази>

спирам да пиша в тая потресаващо развиваща се тема

Но трябва ли тогава да оставяш детето да се зарази>

спирам да пиша в тая потресаващо развиваща се тема
    Не, но това, че при един на милион случая някой си се разболявал, значи ли че трябва да го лишиш от излизане и изследване на света около него и да му насаждаш страхове?

''През 2011 година високата степен на заразени хора остава все така висока, средно по 500 души на година (за 10 години са заболели 5 хил. български граждани''

От една страна детето трябва и да изпитва страх. Страха е най-голямото средство за самозащита. Докато само не открие и не си даде сметка за обстоятелствата като порастне малко.
    https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...68235269,d.bGQ

На скоро отново две деца се одавили в един канал... Значи.. нали ти казах.. в природата животните правят по много деца, за да оцелят само няколко. сам приценявай

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ew be
    kva taya teniya :X

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ew be
    kva taya teniya :X
    а колко много по- големи тении и разни животни са вадени от коремите на пациенти (гледал съм в природо научния музей)
    това са глисити - много разпространени

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    poveche nyama da vlizam v sobstvenata si oskvernena tema
    tva beshe mnogo podlo
    MRAZYA TE!!!
    puke
    chal

''През 2011 година високата степен на заразени хора остава все така висока, средно по 500 души на година (за 10 години са заболели 5 хил. български граждани''

От една страна детето трябва и да изпитва страх. Страха е най-голямото средство за самозащита. Докато само не открие и не си даде сметка за обстоятелствата като порастне малко.
    https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...68235269,d.bGQ

На скоро отново две деца се одавили в един канал... Значи.. нали ти казах.. в природата животните правят по много деца, за да оцелят само няколко. сам приценявай
    Еми, да ти кажа, вярно можеше и да се осакатя, като ми даваха да си играя с брадви и тесли на 6-7 години, можеше да ме удари кола, като си щъках с колелото между селата малко по-късно, можеше да се изгубя някъде из горите, като съм се правил на див да бягам от вкъщи... може и сега да се убия някъде с колата... Много неща са опасни, но безопасния живот, не е живот...

tva beshe mnogo podlo
    MRAZYA TE!!!
    puke
    chal
    Ама ти нали такива ралти ще вадиш от малките кученца и котенца? :/

tva beshe mnogo podlo
    MRAZYA TE!!!
    puke
    chal
    shta izqm :*

Мега фен Аватара на anonymous908491
    а колко много по- големи тении и разни животни са вадени от коремите на пациенти (гледал съм в природо научния музей)
    това са глисити - много разпространени
    В един епизод на др Хаус извадиха 8 метрова от корема на едно момиче, серията ми е една от любимите, обичам да се храня на нея.

Еми, да ти кажа, вярно можеше и да се осакатя, като ми даваха да си играя с брадви и тесли на 6-7 години, можеше да ме удари кола, като си щъках с колелото между селата малко по-късно, можеше да се изгубя някъде из горите, като съм се правил на див да бягам от вкъщи... може и сега да се убия някъде с колата... Много неща са опасни, но безопасния живот, не е живот...
    хайде сега, колко коли има на село? винаги има риск, ма е добре да се взимат и предпазни мерки... не ограничаване на свободата. точно за бездомните кучета например, ако видиш че 4 годишното лапе се навира да ги лигави, няма ли да му забранип, да го дръпнеш, ако трябва да му плеснеш един шамар. или да му кажеш строго - НЕ. Това е ЛОШО. а ако на другия ден продължи... - ще го оставиш ли? Ето за това е психологията и таланта да възпитаваш. и в това също освен личните знания помагат и книгите и съветите на други хора, за да си правиш по-добра приценка....

да му плеснеш един шамар...
    ....Ето за това е психологията и таланта да възпитаваш.

Ами, тогава имаше 4-5 коли, дето редовно се караха и 1 беше вечно пиян и 1 нямаше книжка... За тях знам, другите не ги познавах...

Ами, тогава имаше 4-5 коли, дето редовно се караха и 1 беше вечно пиян и 1 нямаше книжка... За тях знам, другите не ги познавах...
    аве чети ме ве, ко прескачаш изречения. комунист!
    целта е да се научиш и да знаеш как, а не да гледаш кат забил и да се чудиш що не става.
    ти веднага за шамара се хвана.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Кой пък определя коя е подходящата възраст да имаш дете? Не трябва ли да се замисляш за дете тогава, когато смяташ, че си готов? Повечето хора си мислят, че гледането не дете се състои в това да сменяш памперси, да гушкаш и храниш бебето. Да, ама това бебе няма винаги да е бебе. И след това идва най-трудната част. Работила съм с деца, знам за какво става въпрос. И не е лесно. Не, че съм свикнала да ми е лесно, но да имаш дете е ужасно отговорно, не можеш да гледаш на това като на нещо, което просто трябва да направиш и да не му отдаваш особено значение. Повечето деца стават идиоти точно заради недорасли (нямам предвид на години) родители, които не знаят как да се грижат за тях или пък просто не им се занимава достатъчно.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на 102
    ти си на 25 ? найс.. изглеждаш запазена
    а какво ще направиш ако заискаш бебе а приятеля ти не иска /обичаш много приятеля си/

Мерси. *blush*
    Ами...не съм се замисляла. Чак пък много да го обичам... Де да знам, с настоящия ми приятел сме на една вълна - искаме дете, но след няколко години. Ако все пак попадна в такава ситуация и много искам дете, а той - не..., вероятно ще го зарежа. Щом искаме различни неща и представите ни за бъдещето се разминават, значи, че няма как да сме ОК заедно и ще се караме постоянно. Така че ще си търся друг, който ще иска дете.

P.S: Все още не съм на 25! Но след няколко месеца ще бъда.

Мега фен Аватара на 102
    hipotetichno ve demencio

Мега фен Аватара на pandabear
    да заражеш човека, когото обичаш само 'щото не е готов за подобна стъпка– тъпо

Мега фен Аватара на 102
    всъщност не

Мега фен Аватара на pandabear
    да бе, вЕрно. може би изведнъж ще осъзнаеш, че не я обичаш толкова много, след като ти сподели, че още не е готова да има дете xD

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    да бе, вЕрно. може би изведнъж ще осъзнаеш, че не я обичаш толкова много, след като ти сподели, че още не е готова да има дете xD
    Не, ама мога да съм зъл и случайно да скъсам капута...

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    да заражеш човека, когото обичаш само 'щото не е готов за подобна стъпка– тъпо
    Ако и двамата сме станали на по 35-40г и той все още "не е готов за подобна стъпка"...не виждам колко трябва да чакам, за да се подготви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си