.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

след тренировка ям банани и бадеми/сурови миксове. Ся ш си взимам и мед .Може разместя рамото и да го правя с краката. Пък ще пробвам да увелича сериите. Явно ще трябва да експериментирам за да видя кое е най-добре за мен.
    Последно редактирано от ritobis : 06-03-2014 на 07:50

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ritobis Виж мнението
    след тренировка ям банани и бадеми/сурови миксове. Ся ш си взимам и мед .Може разместя рамото и да го правя с краката. Пък ще пробвам да увелича сериите. Явно ще трябва да експериментирам за да видя кое е най-добре за мен.
    По сегашната програма ръцете са след гърба и не знам дали имаш сила за тренировката на бицепса. На по-базовите упражнения можеш да увеличиш сериите: клек,лежанка, набиране, гребане с щанга. А на по-изолиращите и второстепенни упражнения ограничиш до 2 или 3 серии най-много.

Ако винаги правиш точно 4х8 или 3х10 повторения (например на лежанката) значи не се натоварваш добре. По програма трябва да бъдат 3х8-10, но реално при оптимална тежест се получават 6-7 повторения, особено в последните 2 серии. Ако успяваш да правиш винаги 3 или 4х10, значи тежестта е лека за теб. И трябва да добавиш малки дискове по 1,25 кг. Да не се пропуска и ястието с месо до 1-1,5 часа след тренировката. Или поне протеин на прах след нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си