.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Не знам какво да правя ....

Здравейте! Наистина ми трябва съвет как да постъпя..... Преди 3 месеца тръгнах с едно момче, като на шега. Аз съм на 18, той е на 20. До тук добре. Това е първата ми по-сериозна връзка, защото всичките ми връзки са били с дълготрайност не по-дълга от месец. Привързах се към него, той към мен също. Смело твърдя, че за тези 3 месеца в мен наистина напира чувството, че го обичам. До тук всичко е по мед и масло, но.... Спахме заедно в началото на вторият месец (не ми е първи!), и от тогава редовно си практикуваме нещата в леглото, но преди няколко дни той ми каза, че не е доволен изобщо. Той е третото момче с което съм спала и да, наистина може да не съм толкова опитна, колкото си мислех. Всичко с него обаче върви зле. Не ми дава да излизам с приятелките си, не ми дава да говоря с който и да било по телефона, докато съм с него, не ми позволява да си проверявам Фейсбука и т.н.. Но не е там проблема. Проблема е, че иска да сбъдвам секс фантазиите му, а когато го попитам какви са те, не ми отговаря и почва да се заяжда.. Не ми е ясно как да ги сбъдна. Каза ми да чета в Гугъл, но какво да чета в Гугъл?! Казва ми, че имам перфектното тяло, но не съм знаела как да го използвам. Явно съм доста глупава, щом не успявам да разбера какво искаше да ми каже с тези думи.... Моля Ви, дайте ми някакъв съвет как да се отнасям с него, защото ако не сме под завивките сме като куче и котка. Мълчим си, гледаме се тъпо, постоянно си викаме и куп други неща... Благодаря Ви предварително!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Feeling Myself Виж мнението
    Явно съм доста глупава, щом не успявам да разбера какво искаше да ми каже с тези думи
    не, глупава си да бъдеш с такъв задник. той е виновен, че сексът не ви се получава

Подкрепям мнението,че грешката не е в теб. Щом отсега е почнал да ти прави проблем с кой излизаш и да те ограничава,по-добре го остави,връзката с времето съвсем ще се усложнява. Ако наистина те обича,ще се радва,че е с теб,а няма да се оплаква,че не е доволен.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Feeling Myself Виж мнението
    Моля Ви, дайте ми някакъв съвет как да се отнасям с него
    С шут в гъза ..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Явно те мисли за гадателка

Поговори пак с него и го питай какво точно иска

Първият и основен проблем е във това,че си се влюбила в него и винаги когато се влюбваме ние обикновено идеализираме нашия партньор.Нужно е време,за да разберем душевността на един човек.Затова са необходими много разговори и общуване между вас.Много грешно мнение е,че човешкото тяло,няма значение дали е мъжко или женско,играе съществена роля при сексуалния контакт и от думите ти разбирам,че това момче прекалено много отдава значение на тялото ти,защото красотата не е между краката.Далеч съм от мисълта,че именно това момче може да го разбере.Единственият начин е,не ти да четеш в гугъл за сексуалните фантазии на мъжете,защото те са различни при всеки индивид,а лично той да ти ги каже и покаже във интимността ви.Ако не се разбирате като хора и имате различие в характерите си,то и секса,колкото и сега да е добър,след време ще има разминаване и ще почнете да се отдалечавате.Запомни!Пробл емите в една връзка не идват само от секса,но и от това,че не можем да общуваме помежду си.Давам ти кураж,ако той не може,то ти направи всичко възможно,ако са ти силни чувствата да привлечеш този човек душевно.Само така ще разбереш как стоят нещата.Успех!

wiggle
    Guest
    Без разговори не става.Говори с него,само така ще разбереш.Относно това,че не ти позволява да излизаш,да говориш по телефона и т.н.,това въобще не трябва да е така! Как ще позволиш на някой да се държи така с теб? Това,че ти е приятел не означава,че може да ти забранява такива важни неща-пр.да излизаш..Как ще те спре? Като всеки човек има нужда от това и мисля,че това е нещо нормално за всеки един.Това не е правилно.
    Ако имаш достойнство не позволявай да се държат така с теб!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Интересни същества са някои женки. Той я третира като боклук, тя го поставя на трон...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Искаш ли да пробваш с мен, за да кажа къде са ти проблемите?
    А иначе приятеля ти намеквал ли е за странни неща, включващи страпони, топки за уста и огромни туби с лубрикант, ако е така, вероятно иска да е контрольор в градския, а ти да си неговата проверяваща.
    n00bs

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си