marrcandy, аз съм суровояд от година и половина и ям изброените от теб неща, без месото (вкл. рибата.. щом има очи значи е месо , не знам въобще защо ги включваш в отделни категории). И не чета из нета, ами чета книги - може да погледнеш Малахов например.
АлисеСв, "т.е. с това "хранене" си докарваш почти същата полза, колкото и без никакво" - Това е целта. Принципно пълния глад дори без плодовете е по-мощен, но аз съм си лакома и не мога без нищо.
Rakshy,
1. На колко си? - на 20
2. Момиче ли си? - да, но не мисля, че това има някакво значение. Малко ми е дискримитивен този въпрос.
3. Чел съм за детоксикация може да се приема сока от 2 лимона, разтворен във водата, която пиеш. Ти имаш лимони само в някой дни. Помагат ли или не чак толкова? - Лимоните в дните на детокс са перфектни. Веднага щом изпиеш 1 лимон разреден с вода чувстваш БУМ от енергия. Въобще (по мое наблюдение) всички жълти плодове дават сила, не само физическа, но и психическа.
4. Какъв ефект си наблюдавал след спазването на режима?
- Ефекта след спазването на режима е, че стомаха си е отпочинал, пречистил се е и човек се насища с много по-малко храна от преди, а това е важно, тъй като не е важно колко ядеш, а колко усвояваш. Един напреднал йоги например може да извлече от едно зрънце жито същото количество полезни вещества, колкото аз мога със 100 грама.
- Голям прилив на енергия. Грешно се смята от булшинството, че енергията ни идва само от храната. Енергията е навсякъде, само трябва да се знае как да се ползва. Тя може да се получи от слънцето, от въздуха, от водата, от цветовете, от любовта... Храната е най-нисшата степен (според мен, не обвързвам никого с това). Всъщност храната отнема от нашата енергия, била съм преди години на НВД и тем подоби, тъй че знам от опит.
- Обикновено свалям по 2кг. за 21 дни, които си връщам след като започа с по-концентрираните храни като ядките, така че това не е диета.
- По-бистър ум (е това е след 10тия ден.. първите 3-4 дни мисълта е само в храната ) Това, на което не обръщаш внимание - спира да те контролира.
- Рестартира се цялото емоционало ниво. Има една приказка: "Човек гладувал 20 дни, няма страх от нищо."
- Повече енергия: по-добри тренировки. Когато съм си на обикновения режим мога да тренирам по 2 часа, а на глад мога по 3, но с по-голяма концентрация и осъзнатост в движенията.
- Сетивата се изострят 10-тократно, което си има и минуси. Ако се кача в градския транспорт има възможност да умра от миризмата, на някой индивиди.
Последно редактирано от Minwu : 06-10-2014 на 10:14