- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мило дневниче
Благодаря ти, Господи, за Аке Аут. Челото ми никога не е било по-чисто и с толкова равен тен, чувствам, че мога да покоря света.
Напоследък чувствам сякаш I am putting my shit together. Чувствам се доволен, щастлив, релаксиран, спортувам и се грижа за себе си по много начини, за разлика от преди, където само обсебвах върху безполезни теми. Всичко, което поискам, се случва.
След като наскоро взех решението, че не искам да имам семейство, защото е малоумно, реших, че основната ми цел трябва да бъде насочена към правенето на голяма и бляскава мега-кариера. Чувствам се устремен. Усещам мириса на пари и лукс
Последно редактирано от KumchoValcho : 06-10-2014 на 15:26
не е господ, а края на пубертета ;/
n00bs
Тази тема ме стимулира и надъхва да се усъвършенствам и да стана по-добра личност!
the game
Ugh, пак получавам дереализация и е много досадно и трудно.
P.S. Препоръчайте ми anti-age околоочен крем, мерси
Не вярвай на тия простотии. Анти-ейдж на тия години нищо няма да ти помогне, пък да не говорим за по-късно. Просто си мий лицето вечер и слагай тоник (нещо билково е по-добре), и си слагай мазен крем (подхранващ и хидратиращ). Може да си правиш някакви маски или да пиеш витамини. Отразяват се добре на цялото тяло.
*сън*
#x Живея с дереализация отдавна, няма лечение, а потискането.... еми живея си, както да.... да.
Честит нов аватар.