.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Браво, поздравления приятелю една наистина разтърсваща история, направи така, че да се почувствам като ням свидетел на вашите отношения... Искрено съм съпричастен, знам, че момента е тежък за теб, аз преминах почти на твоята възраст такава нелепа и тежка раздяла. Както казаха някои ти си твърде млад, разочарованията в живота ти тепърва предстоят, затова бъди силен и ги преодолявай.. И да незаменими хора няма, но има незаменими спомени, и ти вече го знаеш. Това е безценен опит за теб, за твърдостта на характера ти. Помни, че истинската любов донася живот в живота на другия. Тя не го натоварва и потиска. Тя не смучи сили от него, защото тя е източник на сила. Никога не си играе със сърцето му и чувствата му. Тя го възприема такъв, какъвто е и не се опитва да го променя. Тя не го осъжда за грешките му, а му прощава и се опитва да му помогне. Тя го цени. Истинската любов избърсва сълзите и носи утеха. Тя плаче с онзи, който е наранен или е изгубил нещо. Тя никога не е груба към онзи, който не я оценява. Дори и да бъде отхвърлена, тя никога не задържа болката в себе си. Истинската любов е нежна в своята същност. Тя може да предизвика усмивка и в най-тъжния човек. Винаги прогонва самотата, когато я срещне на своя път. Тя може да носи много товари и въпреки това да не се оплаква. Истинска любов може да съедини две души в една и никога да не опита да ги раздели, и това ти много добре го знаеш. Тя всеки път подава ръка на онзи, който вижда че е паднал и защитава този, който е безсилен да се бори сам. Тя никога не се опитва да търси грешките в другите, защото дори и не мисли за това. Ти самият си приел истинската любов в себе си, приел си я да живее в сърцето ти. И това ще продължава. Тя може да обича дори и онзи, който я мрази. Тя умее да изслушва всеки един, който би искал да говори с нея. Никога не манипулира и не подценява някой. Истинската любов изгражда онова, което никои не може с ръцете си да съгради. Тя е трайна и постоянна. Никога не се колебае, тя знае какво иска и какво може. Нейният допир винаги носи щастие. Истинската любов е готова да раздава, без да очаква да получи нещо в замяна. Тя може да се жертва всеки път, когато се наложи. Тя може да оцени и разбере всичко онова, което никой друг не може. Никога не се хвали, с това което е, а помага на другите да видят собствената си красота. Тя винаги издига другият над себе си. Истинската любов може да стопи и най-леденото сърце със своята топлота. Тя носи изцеление там където има рана. Всеки път, когато я повикат, тя идва на помощ и стои толкова време, колкото е нужно. Никога не гледа своя часовник, защото за нея времето не съществува. Истинската любов може да помири и най-голямата вражда. Тя изгрява там, където тъмнина е царувала и осветява всичко, което тъмнината е почернила. Тя има силата да възкресява всичко, което някога е било умъртвено, защото носи живот. Сигурен съм, че всичко това ти си го усетил през сърцето и душата си за всичките тези наистина приказни 6 месеца на незабравими емоции.
    Аз силно вярвам, че ти, когато му дойде времето, ще изстрадаш своя собствен триумф в любовта и щастието ще излекува цялата ти болка...
    Последно редактирано от Eagle 123 : 06-13-2014 на 00:25

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си