MuTuTyYy MuTuTyYy е на линия
Фен
Имаше една мацка на времето, която се пишеше BeHuTyYy и много я харесвах.

Истинската ми регистрация е Dimit1rM ако не се лъжа, но не помня паролата.
Изказваш се супер малоумно и годините не те правят мъж. Напълни и путето и не знам си какво. И на 30 да станеш сигурно пак няма да искаш да си баща, защото си боклук. Не съм ти искал мнението за това дали мога или не мога да гледам едно дете. Смятам, че имам достатъчно акъл в главата, че да пресметна кое как може да стане и да поема риска ако преценя. Винаги ще има риск да станеш баща. Дали по-малък или по-голям. Не съм искал мнение за финансовото ми положение. Ти не си баща и след като не искаш да ставаш... ами явно не можеш да разбереш. Твоето мнение не ме вълнува особено. Такива хора като теб по-добре да не стават родители никога. След като за теб тоя въпрос се състои в това дали ще и напълня путето и не знам си какво. Мога да звънна един телефон и започвам работа на 700-800 лева първоначална и моята приятелка учи за програмист и от вкъщи може да работи и учи. Не ме плаши нищо. Аз не се притеснявам дали на детето ще му липсва нещо, защото НЯМА. Ти не можеш да разбереш. И бъбрек ще продам ако трябва. Нека съм несериозник. Не пиши повече нищо, защото се изнервям. Явно сме коренно различен тип хора и не искам да ти чета простотиите.