.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от aaster23 Виж мнението
    iPhone 5! Не защото е iPhone... Просто се замисли, как на iPhone 4 върви Asphalt на max a на някой телефони на самсунг с двуядрен процесор едвам тътри... iPhone може да е с 2 ядрен, ама просто технологията е друга и всички който казват, че Android устройствата са по-добри от тези на Apple са супер заблудени.
    Понеже съм изтъкнат в тази област, може да слушате мен... Най-добрият телефон за момента е Sony Xperia M2!
    http://www.phonearena.bg/phones/Sony-Xperia-M2_id8455 за "разбирачите","протата","инт лигенцията" и тн...

Ами ти направи нещо "кадърно", та тогава говори! Аман от тъпи хейтъри които грам не знаят и се водят по мнението на троловете.... Брех ...
    Най-сетне еди човек, който знае какво пише ; - )

А колкото до темата наистина iPhone е по-добрият вариант и винаги ще бъде, но наистина не си струва да набуташ толкова пари, вземи си S4 например или S2 plus ; - )

Iphone 5. Макар и да съм с 5s други приятели казват, че и 5 е уникален, тъй като поддържа приложения, снимки, Facebook, и свалям песен от iTunes и през това време играя Asphalt без да ми лагне нито за секунда. Докато на самсунга, който имах (s3), пуснех ли facebook и музика, знаех, че дори и на home page ме пуска за 15-20 секунди. Просто iOS са поколения на android. Най-добър избор на пазара в момента са LG G3 и Z2. Ако имаш пари вземи един от нях! Или HTC One m8. В крайна сметка- избора е твой!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си