- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна съм от брат ми

Няма да изпадам в подробности ще си призная това, което стана. Първият път, когато правих секс с брат ми нашите бяха на работа. Спим попринцип в различни стаи, но тогава баща ми правеше ремонт в стаята на брат ми и брат ми трябваше да се измести да спи в моята стая. В моята стая трябваше да спим на едно легло, защото в нея има само едно голямо легло. В леглото бях нощница а брат ми спи по слипове. Бързо заспахме. На сутринта, когато нашите вече бяха заминали аз го пипнах по пениса и усетих, че е много надървен. Тогава се излежавахме. Тогава той каза, че съм палавница и, че това е нередно. Аз му казах да не си гей? Той тогава замълча, но с тези думи той нямаше, как да не прави секс с мен. Аз станах и набързо отидох до тоалетната. След това влязох и свалих нощницата си пред него и му казах да го направим. Той отново отказа, но аз почнах да го целувам първият път се дръпна но след това почна и той. Стигна се до секс. Провихме го без презерватив. Така свикнахме да го правим. Така се случи, че съм бременна. Засега само двамата знаем, но скоро ще научат и наште и то много скоро. Сега те са на гости и е добре, че ги няма. Какво да правя? Аборт ли или да родя?
Аман от тролове

Иди при братчеда да ти направи второ.
Welcome to the Jungle...

Това ще ме направи по-отговорна. Ще е трудно, защото трябва да съчетавам бебето с образованието си а и това, че съм много млада а и живота е пред мен. Ако получа помощ от роднините ще го отгледам. Ще направя така, че да бъде щастливо. Друго нещо е, че хората ако им кажа, че е от брат ми ще ни сметнат за някакви извратеняци. Но ще ми е гадно да направя аборт и да се оттърва от него. Може би трябва да се примиря с това, което може да стане и да го запазя.
Остава и баща ти да ти направи едно и ще станете съвсем като в сапунен сериал.
Welcome to the Jungle...
Боже мой.. Дано си трол, че иначе и психиатър не знам ще може ли да ти помогне.
Остави настрана, че е извратено, както и моралните принципи, но кръвосмешението може да се отрази доста зле на това бебе чисто физически... Според мен направи аборт, ако не за теб то поне помисли за бебето. И все пак шанса да тролиш е 79.35%
Абсолютно убедена съм, че си трол, но ще се опитам да си представя, че е истинско.
При кръвосмешение, шанса бебето да има някакви усложнения е около 60% и нагоре. Така че, абортирай. Иначе откъде накъде ще правиш секс със собствения си брат?! И той е виновен, щом се е съгласил, но защо, по дяволите, си го предизвикала?!
Спрете да се шегувате с такива неща.

Преди да се стигне до секса с брат ми едно момче ми беше разбила сърцето. Няколко месеца с това момче бяхме заедно но той скъса с мен. Трябваше ми момче, което ме обича и, което аз го обичам. Страхувах се да се обвържа с ново момче,защото можех отново да бъдя зарязана и да страдам. Много мислех, какво мога да направя и се спрях на брат ми. Знаех, че ме обича, защото съм му сестра и, че няма да ме нарани. Аз съм виновна, защото не трябваше да го предизвиквам да прави секс с мен, но и той е виновен, че не ми отказа. Че бебето може да има усложнения небях чувала. Няма, как да причиня това на бебето и затова мисля да те послушам и да направя аборт.
Едно нормално осемнадесет момиче щеше да знае, за това, че детето може да има усложнения, при кръвосмешение.
Аман от тролове вече..
Айде на психиатър!

то рискът от увреждания е по-голям от раждаемостта след 30 годишна възрат на майките, ама колко я прескачат?

GErgANa18... И психиатър няма да ти помогне... Като гледам колко зле се изразяваш, само па 18 годишна ми приличаш + ако наистина си беше случило нещо такова, 100% съм убеден, че нямаше да попиташ, а дори и да попиташ, щеше да бъде като гост... + никът ти е ... GErgANa18....
Ако наистина е така, макар че шансът е 50%, направи аборт защото ако се роди "недъгаво" ... хем на тебе, хем на него, че и на брат ти ще ви е супер гадно....

Аборт ще правя то се е видяло. Като друг път не съм влизала в форума освен сега не знам, как се пише, като гост и това, че никът ми е GErgANa18 няма значение, защото има много други момичета с това име. Пиша, защото реших да споделя анонимно с другите преди да се стигне да родителите ми. Аборта струва пари и няма, как сама да ги набавя и затова трябва те да ми отпуснат. А питам, защото ние с брат ми сме на мнение, че аборта е убииство.
Мда, абортът е убийство, а да се ебеш с близки роднини - нещо напълно нормално. Евреи ли сте?
Welcome to the Jungle...