Здравите на всички! Няма да разказвам подробно историята си, защото ще ми отнеме бая време, докато я напиша , затова ще мина на по-съкратения вариант.

На първи юни се запознах с едно момиче - харесахме се, веднага започнахме във FB да си лафим, излязохме един път и на втория път вече започнахме да се целуваме - другите излизания бяха от хубави по-хубави - целувки, прегръдки всичко, мислех си, че става въпрос дори и че сме във връзка, защото нали сега е модерно да си обвързан във FB и ние се обвързахме естествено.. но не бях я питал на живо лапешки въпроси от типа на "Искаш ли да сме гадженца?" или "Искаш ли да ходим?", защото според мен "хубавата приказка" бе започнала, но нещата не се развиха точно така.. На четвърти юни аз имах рожден ден, естествено исках да го отпразнувам по-скромно, затова се събрахме в дома с няколко приятеля, имаше и едно момиче, естествено и тя дойде в дома на рождения ми ден.. Ядохме, пихме, приятелите ми взеха лека полека да си тръгват и накрая аз останах с въпросното момиче, с което уж смятах, че започваме да градим връзка.. Започна се с целувките а-у, вече и обарвания, абе всичко бе перфектно въпросната вечер и малко по-късно правихме секс в дома.. след което тя остана нали да спи заедно с мен и на сутринта я закарах във въпросния град, защото тя не е от моя, а е на 5 километра от мен. От този ден на татък започнаха оправданията от нейна страна, че не можело да се виждаме, защото постоянно работела, учела, не знам си какво, даже и ми каза, че започвала да учи английския, защото щяла да ходи на Слънчака да бачка.. Просто усещах, че след тази вечер работите не вървят на добре, все по-рядко се виждахме и след броени дни ми написа във FB (понеже не искаше да се видим), че нямала време за връзка, не знам си какво, "оправяла си живота" и т.н.

Тази вечер бе пуснала един статус във FB, че търси човек за дискотека, драснах и но тя отново показа видно, че не желае да ме види, като излезна с оправданието, че била само с момичета и не знам си какво..

Та, някой може ли да ми обясни как да разбирам това поведение на въпросното момиче и защо вече почти всяка в днешни времена търси само секса и нищо останало? Защото според мен е видно, че е искала само да преспи с мен и нищо повече, докато аз имах по-сериозни намерения. Вашето мнение какво е? Може ли някой да ми извади логично обяснение защо въпросното момиче постъпва така? Мерси и приятна вечер!