.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 431

Hybrid View

Ако някой педал ме изнерви с провокирано държание като тези от парадите, ще го бия, ще го влача, ще го ритам и най-малко ме интересува, че за някои съм ,,лош''. Щото без да се лъжем, има хора дето си просят внимание и спекулират с правата си.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ако някой педал ме изнерви с провокирано държание като тези от парадите, ще го бия, ще го влача, ще го ритам и най-малко ме интересува, че за някои съм ,,лош''. Щото без да се лъжем, има хора дето си просят внимание и спекулират с правата си.
    Гордееш ли се с това? После как ще погледнеш децата си в очите и ще им кажеш, че си пребил човек, който се е гъбаркал с теб? Да се поддадеш на провокация също е нарушение.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Гордееш ли се с това? После как ще погледнеш децата си в очите и ще им кажеш, че си пребил човек, който се е гъбаркал с теб? Да се поддадеш на провокация също е нарушение.
    ще ги посъветвам и те да правят така, шом системата не работи..
    нарушение е и да полагат на геноцид половин България демократично, нарушение е и да избиват жителите на Луганск, ама ти си чети статистиките на педеругите.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ако кажеш някой 'човек' наместо 'педал' ще ти светне защо си за затвор. Замести 'педал' с 'човек' и ще ти светне защо такива като теб не заслужават право на глас в дискусията.
    Или ти се струва нормално да пребиеш някого просто защото те 'дразни с поведението си' ?

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ако кажеш някой 'човек' наместо 'педал' ще ти светне защо си за затвор. Замести 'педал' с 'човек' и ще ти светне защо такива като теб не заслужават право на глас в дискусията.
    Или ти се струва нормално да пребиеш някого просто защото те 'дразни с поведението си' ?
    Питах те преди малко нещо, ти не ми отговори. Ако излезеш и започнеш да викаш чисто гол на улицата, нали се сещаш, че ще те арестуват. Но защо? Нали това е било просто твоето поведение и никой няма право да ти казва какво да правиш. Според теб излиза, че на всеки трябва да му е позволено да ходи както си иска облечен, с къси гащитчки в съда и на всяко официално място.
    Еми да, но аз не искам да гледам развратни неща на публични места, по улицата, да ми лепят снимки на примадона тъпи певици и все неща, които трябва да се забранят! Деградира се обществото.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-19-2014 на 16:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си