- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за злите гейове,
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ако някой педал ме изнерви с провокирано държание като тези от парадите, ще го бия, ще го влача, ще го ритам и най-малко ме интересува, че за някои съм ,,лош''. Щото без да се лъжем, има хора дето си просят внимание и спекулират с правата си.

ако кажеш някой 'човек' наместо 'педал' ще ти светне защо си за затвор. Замести 'педал' с 'човек' и ще ти светне защо такива като теб не заслужават право на глас в дискусията.
Или ти се струва нормално да пребиеш някого просто защото те 'дразни с поведението си' ?

Питах те преди малко нещо, ти не ми отговори. Ако излезеш и започнеш да викаш чисто гол на улицата, нали се сещаш, че ще те арестуват. Но защо? Нали това е било просто твоето поведение и никой няма право да ти казва какво да правиш. Според теб излиза, че на всеки трябва да му е позволено да ходи както си иска облечен, с къси гащитчки в съда и на всяко официално място.
Еми да, но аз не искам да гледам развратни неща на публични места, по улицата, да ми лепят снимки на примадона тъпи певици и все неща, които трябва да се забранят! Деградира се обществото.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-19-2014 на 16:05