.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    ivo95
    Guest

Влюбен в най-добрия си приятел

Здравейте!
    Мисля че такава тема няма...
    Имам много голям проблем, влюбен съм в моя най-добър приятел и не мога да мисля за друго освен за него.
    Той си има приятелка, но нещо ми подсказва, че това е маска, но не искам да му кажа, защото ме е страх че ще го изгубя.
    Моля ви дайте съвети какво да правя

Цитирай Първоначално написано от ivo95 Виж мнението
    Здравейте!
    Мисля че такава тема няма...
    Имам много голям проблем, влюбен съм в моя най-добър приятел и не мога да мисля за друго освен за него.
    Той си има приятелка, но нещо ми подсказва, че това е маска, но не искам да му кажа, защото ме е страх че ще го изгубя.
    Моля ви дайте съвети какво да правя
    Приятелят ти най-вероятно може да е влюбен в момичето а на теб да ти се иска да не е. Пък може и момичето да е влюбено в приятелят ти. Може да разрушиш една връзка. Трябва да се внимава. Приятелят ти ако не е хомосексалист или бисексуален и като му споделиш това той може и да почне да те избягва. Разбери какво е мнението му по въпроса с хомосексалността и от там ще разберереш как може да реагира. Преди да му споделиш помисли по това, което ти казах.

ivo95
    Guest
    Той на моменти казва, че е против, но съм забелязал как се държи специално с мен(познаваме се от 2 години). На ден ми звъни по 10на пъти само да види как съм и прави от време на време някакви намеци. Чудя се дали има начин някак да го накарам сам да признае.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    trol

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    trol
    Поне е грамотен ..

В повечето случай става така : момичето да се влюби в момчето , ужким най-добри приятели и после я е страх да си признае , за да не го загуби като приятел. Кофти ситуация А иначе за това , където ти звъни толкова пъти и за тези намеци , за които казваш може и да те харесва , но само харесва . ОБИЧАМ е твърде силна дума и тя надали идва през тинейджърските години . Просто всички си въобразяват , че ОБИЧАТ

Мега фен
    Някой забеляза ли,че момче пише за момче ? И се споменават думи като хомосексуален Какви съвети давате обачее ...

а защо изобщо мислиш, че си влюбен в приятеля ти?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това че ти си гей не означава че и той е такъв остави го

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си