- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нахъсайте ме (момче на козметик)
Как едно момче на 16 години може да отиде на козметик и да каже: "Направете ми кола маска"? Толкова ли е просто?Споделете опит, моля. Така или иначе съм се навил да ходя, ама просто все още се чувствам странно. Не знам как да се държа.
Знам, че няма нищо срамно, но в същото време има нещо, което ме кара да ме е срам. Има ли други 15-16 годишни момчета, които ходят на козметик? Между другото в 9 клас съм.
За гърба ми трябва. Просто досега не съм ходил никога и предполагам е нормалвно първия път да е странно. Но няма нищо странно това, че съм още 9-ти клас, нали? Не знам, просто имам чувството, че ще съм единствения деветокласник, който някога ще отиде на козметик. :X
Просто си купи една кола маска от аптеката и си направи сам вкъщи, не е трудно и е по- евтино![]()
Така или иначе ще трябва да си запишеш първо час. Посъветвай се с някоя приятелка/сестра ти/майка ти за надеждна козметичка. Ако толкова те е срам, помоли някоя от тях (примерно майка ти) да ти запише час. После отиваш в уговореното време и толкова. Не е срамно, не се бой.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абе косми е силно казано. Мъх е и не е на целия гръб, а в горната част в средата и в кръста. По-голямата част от гърба ми е добре. И като казвам мъх, той е от онзи леко черничък мъх дето на определена светлина се вижда. Абе не е толкова хубава гледката.Между другото се посъветвах с приятелка и вие допълнително ме нахъсахте. Даже сам ще си запиша час, за да преодолея срама. Мерси.
![]()
Аз си знам дали съм прекосил реката. А и сериозно, 9-ти клас с мъхлясал гръб хич не е хубаво. Лятото иде, ще ида на море скоро. Правя го заради дамите. Все пак вече няколко от тях ме посъветваха да го направя. Косматият гръб е нещо грозно и ако не почна от сега да взимам мерки, ще стане нещо страшно.![]()
Да, бе. За това ли правите всичко, което ви кажем? Като кученца сте...
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Ама не може. Трябва да се угажда на жените. Това е най-малкото, което мога да направя.Пък и на мен ще ми е по-комфортно така.
Мерси много за отговорите :P