.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на strawberry88

Някой сеща ли се как зе казваше този филм? :(((

Така, преди бях гледала един филм, но не сещам за име, както вече разбрахте. В главата ми се върти някакво заглавие, като ''Без изход'' или нещо такова, но нищо не намирам. Ето и историята - 3-ма човека имат някакъв проблем. На единия май му се счупи колата, на другите не помня какво, но накрая се озоваха и тримата в една къщичка в гората. 2 жени и един мъж. Едната жена беше на възраст, а другата млада. Младата извършваше кражби с приятеля си, другите не помня. Накрая се оказа, че тези тримата са свързани - че май по-старатата жена е майка на някой от тях, а младата е майка на мъжа. Мисля. И са някъде назад във времето, и им е даден втори шанс да поправят грешките си и да избегнат лошите неща, които могат да се случат. Даже май се оказа, че са в Германия, или поне някакви говореха на немски (май) и не се разбираха. И имаше тогава някаква война. Това е всичко, за което се сещам. Знам че го обясних тъпо, но моля ви който се сети да каже.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Убийствен пъзел? о.О
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Неее, не е ужас, а приключенски. И няма убивания и коления.

Хайде деееееееее (( някой??

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Поне помниш ли от коя година е?Или кога си го гледала?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Така, преди бях гледала един филм, но не сещам за име, както вече разбрахте. В главата ми се върти някакво заглавие, като ''Без изход'' или нещо такова, но нищо не намирам. Ето и историята - 3-ма човека имат някакъв проблем. На единия май му се счупи колата, на другите не помня какво, но накрая се озоваха и тримата в една къщичка в гората. 2 жени и един мъж. Едната жена беше на възраст, а другата млада. Младата извършваше кражби с приятеля си, другите не помня. Накрая се оказа, че тези тримата са свързани - че май по-старатата жена е майка на някой от тях, а младата е майка на мъжа. Мисля. И са някъде назад във времето, и им е даден втори шанс да поправят грешките си и да избегнат лошите неща, които могат да се случат. Даже май се оказа, че са в Германия, или поне някакви говореха на немски (май) и не се разбираха. И имаше тогава някаква война. Това е всичко, за което се сещам. Знам че го обясних тъпо, но моля ви който се сети да каже.
    Enter nowhere?

Супер фен Аватара на socareless
    shmatarok го каза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си