- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да намекнем, че искаме секс?
Дори в българския фолклор ги споменават, но ги наричат 'бели лястовици' , лекували болести и т.н.
Тая част с треперенето може и с шамари да се постигне, не е нужно да ги мъчиш със секс.
Много ги разбираш пък ти, да играели на гоненица
Само по филмите го има това с белезници, в реала се прави с камшици и палки, допълнително няколко приятели, една камера и две немски овчарки.
С теб не може да се проведе нормален разговор, само условия поставяш.
Извинете тогава, зоофилията - само за любителско гледане, повече не
Споменах кучета в тема за секс и веднага намеси зоофилията, къв човек си ти, уж обичаш животните, а си способна да гледаш такива филми.
Ооо на животното нищо му няма, човекът с него е глупав, а аз любопитна :Д
Пич доста жени за готови за неангажиращ...Давай директно..Ако използваш клишета е доста тъпо според мен понеже огледай се!Живеем в ерата на Фейсбук...сайтче в което си показват и П.утки.е ... Натискай директно и ще се получи.Работата е да не се отказваш![]()
Вече имаш подробно описание на ситуациите и вариантите, само искам да напомня, че е важно да видиш какво е момичето, защото на нашите години (аз самата съм на 17) трудно се намират такива момичета за "неангажиращ секс". Естествено има и такива, но както казах трябва да проучиш територията внимателно. Освен това, ако момичето е девствено в 99% от случаите не би искала първият й път да е "неангажиращ". Иначе не се тревожи рано или късно ще започнеш сексуален живот, не е нищо, за което да бързаш. Успех и не забравяй предпазните средства да няма гафове после!![]()
Кво стана, малъм маниак. Опита ли се поне или пак писах напразно ?
Докато се целувате го правиш на кокълче и "уж се опитваш да го скриеш".