.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Аз съм 100% хетеро и съм по-романтичен тип, рядко са такива като мен свестни момчета, какво е за вас момичето-само сексуален обект ли? Значи си взимате гадже само за секс? Бахти тъпаците дето сте тогава...Всички са станали супер перверзни в днешно време, а преди са си писали любовни писма и всичко е било много по романтично и любовта е била истинска, не като сега само за секс мислят всички и мислят, че се обичат, все едно секса е най-важното нещо...за вас който не е извратен и перверзен е гей така излиза...момичето заслужава нещо повече...не да го ползвате за да си задоволите нуждите...то и от родителите зависи като не са ви възпитали кво може да се очаква-пияници, наркомани, които мислят само за секс-след време как тези хора ще станат родители и ще гледат деца....
    Много се надявам да си трол.

Или просто си глупав и търсиш оправдание за ниското си либидо, което нас не ни касае, но ти явно го виждаш като проблем, щом се опитваш да го извиниш.
    Но все пак ще се вържа и ще попитам - защо поставяш нещата толкова черно-бяло? Защо отричаш съществуването на мъже, които едновременно спукват приятелките си от секс, направо ги оставят с мускулна треска и треперещи, но в същото време са нежни, отговорни и джентълмени? Защо е или-или, не може ли да е "и"?
    Вярно, не са много такива, но ги има.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо отричаш съществуването на мъже, които едновременно спукват приятелките си от секс, направо ги оставят с мускулна треска и треперещи, но в същото време са нежни **** ****? Защо е или-или, не може ли да е "и"?
    Вярно, не са много такива, но ги има.
    Дори в българския фолклор ги споменават, но ги наричат 'бели лястовици' , лекували болести и т.н.
    Тая част с треперенето може и с шамари да се постигне, не е нужно да ги мъчиш със секс.

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Заиграйте се ве
    Много ги разбираш пък ти, да играели на гоненица

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Дори в българския фолклор
    Ти го каза.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Много ги разбираш пък ти, да играели на гоненица
    Не гоненица, приятно е да си пишат уроците заедно, аз да бях заинтересованата, директно отгоре и с белезниците вързан някъде там.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много се надявам да си трол.
    А според мен момчето е 100000% право. Освен със секс любовта може да се изразява по много други начини ; ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си