.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    ikvosa
    Guest

Как да постъпя

Пичове има една мацка от даскалото,която много ме кефи и исках да се запозная с нея,но винаги ме беше срам..И така неочаквано я виждам в събота на една спирка и си викам-сега или никога.Отидох при нея и и казах здрасти,може ли да се запознаем.Тя ме погледна в очите и аз направо си забравих името,очите и направо сияеха асдасададас и така след това аз протегнах ръка и си казах името,ръкостискахме се и тя си каза нейното.Дотука всичко 6,но рейса и се показа и тя направо ме заеба като го видя,помислих си,че съм оплескал нещата,затова я попитах за фб и тя ми го даде и си замина.Аднах я и си писахме около 30мин общи неща,след това и казах че трябва да ставам,защото се налагаше и това беше за деня.На другия ден и писах-тя само сеен.Вчера също пробвах да и пиша,този път няма даже и сеен,което според мен нарочно неиска да го види,защото качва нови снимки,пиши статуси,ама не го отваря втф?Кажете ми какво да правя лудо влюбен съм в неяяяяяя!

Като за начало не и пиши толкова често.
    Тя ако иска ще отговори.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Кога ли ще се върне времето, в което искахме телефона на мацките за да им звъннем по-късно ..

Фейсбук само ще провали свалката ти. Покани я на живо. Разговаряй с нея. Чата го ползвай единствено за да си уредиш среща с нея, а не за да се опознавате по него, защото така ще си изгради нереална представа за теб.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Лудо влюбен не си, "пич", защото очевидно не я познаваш.
    Това с игнорирането и сийн-а аз го правя, когато не искам да общувам с даден човек или ми досажда и се опитвам да го разкарам. Нищо лично..
    Наистина, пробвай да я поканиш на живо, ако не стане по-добре се откажи.

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Ех тоя фейсбук....Оттам нещата просто не стават. Какво да ти кажа. Или те игнорира, за да се прави на по-вървежна, или действително няма време за чатене, или пък просто не я кефиш.
    Браво все пак че си я заговорил, но бъди по-уверен, особено като се запознаваш с някого, защото, както несъмнено знаеш, първото впечатление е адски важно//

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Ех тоя фейсбук....Оттам нещата просто не стават.

Какво да ти кажа. Или те игнорира, за да се прави на по-вървежна, или действително няма време за чатене, или пък просто не я кефиш. Като честно казано не вярвам да е 2-рото.
    Браво все пак че си я заговорил, но бъди по-уверен, особено като се запознаваш с някого, защото, както несъмнено знаеш, първото впечатление е адски важно//

Като за начало - започни да общуваш с хората повече наживо , отколкото в социалната мрежа... И . също така с риск да те отчая, когато не искам да ме тормози някой, просто не му отварям съобщенията с надеждата, че ще спре да ми досажда.... както правят и 99% от момичетата

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Нищо няма да стане. Ама пробвай на живо да се видите, в никакъв случай повече не си играй чрез файса да я сваляш. #Facebook #nikivshans
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Кога ли ще се върне времето, в което искахме телефона на мацките за да им звъннем по-късно ..

Фейсбук само ще провали свалката ти. Покани я на живо. Разговаряй с нея. Чата го ползвай единствено за да си уредиш среща с нея, а не за да се опознавате по него, защото така ще си изгради нереална представа за теб.

+1

Пич, не е трябвало да си пишеш половин час с нея а да я офертираш за кафе и вече там да се опознавате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си