.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Question слъцезащитно олио на Eveline

Здравейте, препоръчаха ми слъцезащитното олио на Eveline за почерняване, но моят проблем, е че съм ужасно бяла и много изгарям Моля някой ако го е ползвал и има наблюдения да го сподели! Благодаря предварително

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Кой ти го препоръча?
    Какво да споделим?
    Ще хванеш тен,но за кратко. След това ще се обелиш,а гледката на човек,сменящ кожата си,не е много приятна.

Ползвам слънцезащитните продукти на Евелин от няколко години и съм доволна. Но ако си много бяла, недей да взимаш олио. Купи си крем с висок слънцезащитен фактор и се пази от слънцето. Много белите хора изгарят бързо, а като почнеш да се белиш, не само е грозно, а боли, освен това е и доста вредно. И тен няма да хванеш така.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз съм много доволна от кремчето за лице на Евелин.Попринцип винаги лицето ми изгаря адски много,но с този крем нямам проблеми и веднага почернявам.

Мега фен Аватара на tori
    Преди време съм ползвала и Евелин. Аз обаче съм от по-тъмните и на мен 20ти фактор крем ми е достатъчен. Олио не съм пробвала. Принципно в началото (първите два дни) ползвам слънцезащитно лосионче, после ако искам да стана на шоколадова торта - някакво олио. В последно време не ми се почернява много, затова само лосиона. И ти пробвай по тоя начин - с висок фактор няколко дни докато започнеш да почерняваш, а не седиш като домат, и на сянка, а след това, като хванеш база, мацай олио за загар.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Пробвала съм крема на евелин - цялата бях покрита с нещо бяло като брашно и ставаше на петна като излезеш от водата - отиде в коша...за олиото предполагам че няма да стане така...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си