- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Събирачите на дългове
Страшно много народ си пари от събирачите на дълве. Къде уж законно, къде нацяло незаконно тези организаций тормозт сума хора, претендирайки за суми които често се оказват платени. Споделяйте опита си и обменйте идеи. Ще е добре да се научим да се справяме с такива ситуаций.
http://iconomicabg.blogspot.com/p/1.html
Последно редактирано от Stoqn_Trakiev : 07-05-2014 на 15:48
Споко бе човек. На мен има да ми връщат пари от 8 години , а човекът е братовчедката ми. Няма надежда ,някога да ми се върнат .. загубих вяра
![]()
То това не се брои. Имах предвид най вече мобилните оператори и други такива палавници.
тъпа реклама, на умрелия ти блог
да не говорим, че си гигантярско неграмотен
n00bs
99% от хората печелят срещу мобилните, защото тях ги мързи да си вършат работата, нищо специално няма да покажеш.
Ествествено, за 30лв сметка отгоре, ще си изхабиш нервите за година, никакъв смисъл няма.
Ами оказва се че Виваком например, търсят някакви сметки от 6-7 години назад. При това ползват С.Г. Груп за такива акций . Повечето хора не пазят такива документи, особено като са прилючили договорите им. Е аз съвсем случайно не ги бях изхвърлил. Завеждат дела без да се обадят и в крайна сметка може да се окажеш осъден, без да си разбрал, като вече дължиш няколко стотин лева сметки.
Последно редактирано от Stoqn_Trakiev : 07-05-2014 на 19:18
Дълговете имат давност. Ако успееш да се скриеш до изтичането на срока, значи си ги прецакал тия гадове.
Според мен, трябва да се банват потребители, пишещи като автора...