Здравей Докато го четях забелязах че си адски умно момиче но и доста глупаво ( относно любовта и връзките ) !!! Ще се обоснова ! Според мен ти си глупавичка щом изобщо си стояла с него !!! Тази ситуация съм я виждал с очите си и ще ти кажа че дори по натам се стигна до бой и т.н !! ( говоря за сестра ми която имаше абсолютно същатата връзка само с разликата че се ожени и 2 пъти яде шамари в 6-7 месец бременна ! ) Както сестра ми явно и ти си падате по лоши момчета за това става така но когато търсите такъв тип момчета поне гледайте да се бие и да се кара на улицата с останалите а не да избива комплексите си на вас !! Това момче е пълен прос*ак !! Само това ще ти кажа и много се радвам че те е зарязал защото ако не го беше направил той ти нямаше да се сетиш явно поради липса на гънки в мозъка ... !!! Момиче на мен ми стана симпатична само докато четох това което си написала !! с какъв акъл си стояла с него ми обясни ?? Ужс .. хващай си живота в ръце и си вземи поука !!! Съжелявам за по грубия си тон но смятам че абсолютно си заслужаваш някой да те скастри :*