- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Реки кръв от носа? Фишърмен? Някой друг медик?
В последната седмица на два пъти ми тече кръв от носа, от какво може да е? По принцип си имам синозит от край време, затова и гледам да не се изсилвам с изчистването на носа или кихането, не ровя вътре като бебетата, не смъркам нищо и не са ми удряли носа. Тая вечер се прибирам и влизам в банята и от носа ми теква една река, която в продължение на пет минути не може да спре, кръвта е светло-червена и не усещам да ми тече навътре към гърлото и такива. Преди се е случвало на няколко пъти и имаше момент, в който за около месец ако не всеки ден, то през ден бях все с кървавите памуци в носа.
Та въпроса е що става така? Смисъл ся не е някво такова неприятно, само ми смъди леко ноздрата, но е досадно и искам да спре, деазнам. Мерси предварително.
Високо кръвно, синозитът няма нищо общо, а може и да умираш, консултирай се с патолог.
Слаби капиляри?
Пробвай с витамин С.
//doctor lvl 1000
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
може да са скарабеи отиди на доктор
Не казвам, че ти е високо, а че това е причината, вдига ти се, а ти нормално си с ниско, тая кръв трябва да излезе отнякъде. На момчетата в подобни случаи им стават патките
Точно при странно кръвно става така... Аз по-миналата седмица имах разни проблеми и ядове вкъщи и няколко дни ми тече кръв от носа... Кръвното ми беше 137/79... А по принцип кръвното ми е идеално като по учебник 120/80...
Аз... имам чувството, че съм правена за изтърсак, не знам. Все съм била мъничка, дребна, болна, чувствителна от към кожа, все изядена от буболечки и такива красиви. Мерси много бтв, помогнахте ми да разбера причината.
Мда, в стаята покрай мен да има още девет човека и десет комара, всичките първо не мен налитат, напиват се с мойта кръв до степен на пръсване и после се изпокриват. :д
Е, нали има кой да те топли и кой да допива бутилката?
ако има комар, който да не е пил първо от мен, то няма да се казва комар
иначе е много странно как някой приятели въобще не ги хапят.
Аз имам алергия и към тревата някой път. Като вляза в храсталаците и целия умирам, а ми е мн тъпо, щото не съм много градско ориентиран.
Куул, аз и да искам, на необръснати мъже не позволявам да ме приближават.
Фишърмен? Някой друг медик?Някой друг медик?медик?медик?
;/
е посмях се, получило се е