Сега, кой е виновен и кой - не... Няма никакво значение. Това, че имаш чувства към него и си ги премълчала не е никакво престъпление, че да търсим вина в ситуацията.
Според мен, увери се, че наистина се е разделил с приятелката си, преди да правиш каквото и да е. Нека това, че си е скрил статуса във Фейсбук например, да не те ръководи в преценката. Ако е възможно попитай негов близък приятел или приятелка, който би бил наясно.
Не ми се изясни също така дали продължавате да поддържате връзка , след случилото се по повод твоето любовно признание?
И както вече предложиха по-горе, просто започни да му пишеш отново. Но не с " Обичам те, хайде да се оженим във Вегас!", започни от далеч - да видиш какво е отношението му към теб. Сподели нещо забавно на стената му, питай го как е, дали ти се сърди, сподели му нещо от собственото ти ежедневие. Опитай се да докараш нещата до там, където са били, когато сте се харесали. И тогава му покажи, че го харесваш, отвори темата за това, че искаш да бъдете заедно.
Успех!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.