Здравейте,
проблема ми е доста често срещан. А именно момиче нека го наречем Д. И така започнах да си пиша с нея случайно и споделих, че харесвам едно момиче. На нея не й направи особенно впечатление. Последствие разбрах, че беше овлечение за две седмици. Но по късно се влюбих в Д, не спирах да мисля за нея по цяла нощ. И реших да й кажа за чувствата си. Но тя започна да ми разправа, че не била играчка да си играя с чувствата й. Аз и обясних, че онова е било временно овлечение, но тя е малко твърдоглава и не ме слуша. Дори ме сравни с брат ми. Имаше период в който не се поздравявахме и се правехме, че другия не съществува. Но по късно осъзнах, че това не може да продължава вечно и реших да си поговоря с нея. Изгладихме нещата и отново станахме приятели. Всичко си е както преди с изключение, че тя знае за чувствата ми и флиртува пред мен нарочно с други момчета, от време на време откача и започва да ме дразни взима ми нещата и ме кара да я гоня, на нея това май и е забавно. Идва на чина ми и започва да ме гледа странно. Наистина не ги разбирам момичетата в един момент флиртува с един в друг с теб! Не знам вече какво да правя много я харесвам, но тя иска само приятелство. Не мога да спра да мисля за нея. Пък и до година сме в един клас направо не знам какво да правя и как да се държа с нея. Нека ви кажа нещо внимавайте какво споделяте с момиче.