- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- стрий -масло от ший
Има много такива теми ,знам . Имам стрий и то много /по непонятна за мен причина ,тъй като никога не съм си променяла теглото рязко и т .н/ Четох за какво ли не .."свличане на кожата " и мазане с "мумио" ; масло от авокадо,бадеми и т .н ,утайка от кафе,свинска мас и т .н
Мисля да пробвам с почистване на кожата с по груба гъба в банята и след това с масло от ший . Гледах и разни кремчета,но са за предотвратяване на бъдещо появяване на стрий ,а при мен вече ги има и продължават да излизат,което е по-страшното![]()
Въпроса ми е - пробвали ли сте нещо от изброените и има ли /някакъв/ ефект ?
Последно редактирано от Cucko0 : 07-11-2014 на 10:51
Hostis Honori Invidia
Ппц мисля, че с което и да опиташ, ще има ефект ама могат само да се заличат малко, не и да изчезнат.
Бтв и на мен почнаха да ми се появяват съвсееем малко без причина, баси тъпото да си жена.
имам дори на коленете..не е нормално
Hostis Honori Invidia
Аз наскоро разбрах, че и на мъжете им се получавали (тези, които ходят на фитнес като вдигат тежести)
В тоя раздел някога решава ли се проблем със спорт?
n00bs
Не си мислете, че само жените имат стрии. Това си опира до каква ти е кожата, а не какъв ти е пола.
Пробвай, всеки случай няма как да ти навреди, маслото от ший хидратира много хубаво. Само не си купувай от тези на Икаров, защото не са много качествени. Вземи си някое по-скъпо, но качествено.
Иначе мой приятел се мажеше преди с някакви продукти на Мустела, аз лично не съм ги пробвала, защото нямам такива проблеми, но той твърдеше, че има ефект.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
не съм чувала до сега за Мустела ,но и това е вариант за напред
Hostis Honori Invidia
Абе, не се ядосвайте, до кожа си е. Майка ми си е променяла теглото с около 20 килограма при двете бременности, сега е 57 кила, ей една стрия няма!
Някои приятелки, пък ей така сякаш от нищо имат стрии, а нито са отслабвали рязко, нито нищо.
А за Мустела не гарантирам никакви резултати, казвам само какво съм чувала.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз имам съвсем само на единия крак. Имам чувството, че се появиха изведнъж, но явно въобще не съм толкова зле. А да не говорим, че едва ли съм качвала повече от 2-3 килограма за година. Вярвам, че тези неща се оправят с редовни масажи.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
за ко си ми изтрила коментара
дано пресъхнеш от стрии
Когато се появят стрий, няма махане. Каквото и да се прави. Докато са още червени, може да се мажат с нещо за по-бързо заличаване, но няма такъв продукт, който да ги маха. Пробвала съм с какво ли не и ефект няма, освен че станаха по-бледи. Стрий не се появяват единствено от качване или сваляне на килограми, а и от дехидратация на кожата. Когато е добре хидратирана, тя е и по-еластична, което намалява шанса за стрий. При всеки е различно, разбира се. Но се убедих, че всичките тези мазила са пълна измислица.![]()
Бели ли са ти стриите? Аз имам бели. Взех си маслото на Икаров за стрии и не знам колко е качествено или не, но ефект има. Но стрии не могат да изчезнат. Имам предвид, дори и да се заличат, трябва непрекъснато да полагаш същите грижи, както когато са се виждали, иначе пак ще се появят.
Бели са, да.
Ще го пробвам и аз това масло тогава, благодаря!
Мда, моята кожа си е дехидратирана - вода почти не пия, лосиони не признавам :д
Ама ще захвана и аз да се мажа значи.
^То и аз дълго време бях така, ама като се усетих на къде отиват нещата и се мотивирах да не го допускам. Просто трябва постоянство и търпение, пък ако не ми се заличат напълно стриите и да се намалят пак ще съм доволна.
Аз имам по горната странична част, и по горната вътрешна част на бедрата, по дупето, по вътрешната част на коленете и по задната част на коленете. Ужасно е. Не съм качвала, нито сваляла килограми, но те се появиха, и потърсих из нета и в крайна сметка само с лазер се заличават напълно. Кремове и лосиони може и да ти помогнат, но много зависи от кожата. Моята е свръх чувствителна и се чудя за лазера.
Предлагам ти да пробваш различни лосиони, а ако не помогнат пробвай с какаово масло - чувала съм, че помага.![]()
уф и аз имам на колената ...отпред ,отзад и сега забелязват ,че ми излизат не само в горната част на бедрото ,а по цялото бедро т.е ставам като зебра до коляното ......сад сад сад
Hostis Honori Invidia