Добре истината е следната на 27 съм вече явно съм или бях задръстен и съм бил само с една жена...Да колкото и странно да звучи през целия си живот съм бил само с 1 и още съм с нея в дългогодишна връзка , която ще прерасне на нещо по-сериозно , но винаги има но.... макар , че секса е супер правим всичко и сме опитвали и опитваме какво ли не пози и прочие доколкото ни позволява физиката разбира се .... и като характер се разбираме и си допадаме и имаме общи интереси и прочие , но великото НО е ,че наскоро се замислих и искам да опитам и с друга.Както се казва , ако утре ми се случи нещо или пък съм с тази жена до края на живота си все пак ми се иска да опитам с друга и да знам , че ще кажете същото е и прочие , въпреки това нещо ме човърка вътрешния глас ако щете егото и прочие и да това е от тези решения които каквото и да реша ще съжалявам... или , че съм направил или , че не съм направил нещо въпреки това колкото повече го мисля толкова повече искам да направя нещо.... и да написах преди това друга просташка тема защото като обиколих сайтовере в момента доколкото и както видях това е езика и нивото... съжалявам , но само на такива съощения са ми отговаряли...