- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Едно вапросче :)))))
Здравеите, отскоро се занимавам с нешто мн забавно - в училище ни показаха програмиране ха-ха. изкам да ви попитам, ако има някои, които расбира:
Ползвам като среда за девелопмент Pycharm 3.4.1. Като модули в момента ползвам tkinter, serial, threading. Оспявам да пусна 3 треда, като проблема е следния:
При пускане във рън режим и ислизане програмата ислиза с 0, но при пускане в дебък режим ислиза с 137. Понякога ми се получават и орфън тредове
Изкам да ви попитам дали някои знае слочаино на какво могат да се дължи тези грешки?
меси предварително и целуфки на сички <3 <3)))))
Аиде само да не си трупаш мнения и да не се праиш на готин и знаешт в моита тема, а... аман от несериозно отношение..бот
Ше помоля админа да истрие горното мнение, заштото не отговаря на темата! Интересувам се от нешто кункретно
Като ти гледам афатара май не расбираш от програмиране, а?
Моля някои да ми отговори кункретно :@:@: не да се правите на интересни
Последно редактирано от bonbon_02 : 08-22-2014 на 13:20
Да те убиждат и ти да се смееш - типично за бадешт склададжия (прекусили), но с 5.7к мнения в тоя форум. язак, 4е се опитвам да полу4а сфестен отговор :/
провинциалиски ако може да не ми кументират в темата....
Не разбирам относно програмирането ти, но мисля, че трябва да се върнеш в първи клас, да стигнеш до седми без да повтаряш и след това да се занимаваш с програмиране.
Или вие да се върнете в първи клас и да се сетите, че е трол... и то некадърен...![]()
Полиглог не смятам да ставам, исбрала сам си какфо да правя от сега натам така 4е бес ислишни кументари.... вече казах няколко пати...може би у вас е прублема с 4етенето и расбирането...
с тфоите мнения маи-маи сам далече по спам от теб... и на никуго не му е интересно 4е единстфения ти лаиф скил е да месиш бетон така 4е спри да исбифаш кумплекси или пуне не тук... истрапнал пубер десетгодишен...
Последно редактирано от bonbon_02 : 08-22-2014 на 16:22