- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Екшън посред бял ден! Давайте съвети!?!
Писах и на друго място, но там само ми пишат глупости и затова реших да постна проблема си тук!
Аз съм момче на 13 и имам приятелка на 12. От една година и половина сме заедно. Много се обичаме и държим един на друг. Тя даже иска да се ожени за мен като пораснем, но аз не искам да се женя, защото се притеснявам да не ме излъже и да ми вземе имота в съда. Тя обаче като разбра намеренията ми за бъдещето много се ядоса и ми заяви, че ще скъсаме. На другия ден й се извиних и пак се събрахме като й обещах да се оженя за нея като пораснем.
След една седмица обаче тя дойде у нас и носеше тест за бременност, който показваше II черти. Като за капак и наще чуха. Те първо се засмяха и не повярваха обаче после ме спукаха от бой. Аз обаче им казах, че няма как да е станало, защото това не се е случвало никога. Те ме завлякоха до апартамента на приятелката и така се срещнахме двете семейства. Най - накрая тая овца си призна, че теста е фалшив и го е купила от интерет, за да ме накара да се оженим. Въпреки, че ми се размина женитбата и тая я зарязах, аз си изядох ритниците от тате и шамарите от мама. Освен това се уплаших много. Кажете ми какво да правя депресиран съм??? Вчера тая ми звъня и ме моли пак да се съберем. КАкво да правя? Да й простя ли? Въпреки, че сега изпитвам гняв към нея, аз все още я обичам! Тя е любовта на живота ми и искам да сме заедно, но ми разби сърцето с тая лъжа. Тя ме моли вече няколко дена пак да се съберем. Каза, че ще ме води на плаж за нейна сметка, а аз много обичам да ходя на плаж. От една страна ми се ходи, ама не с нея. ама пък и няма с кого да ида... така, че ко да правя? Преди да тръгнем зарязах всичките си приятели, за да й обръщам повече внимание...
Давайте съвети?!?!?!
Последно редактирано от tuti_fruti4 : 07-20-2014 на 17:20
Естествено, че трябва да се върнеш при нея. Та вие сте създадени един за друг!
Кви са тия болни истории .. Аз като бях на 12 си играх с кукли а вие си поръчвате фалшиви тестове за бременност за да се обените 0_о момче взимай най важното и заминавай за Мексико
Трябва да забранят ваканцията. Децата скучаят.
Това просто не е нормално ... 90% от младите поколения са абсолютни безполезници.Как може на 12 да купува фалшиви тестове .. Тя от кога изобщо знае какъв пол е ?
Майка , гледаш твърде много "Съдби на кръстопът" !
Или си трол, или и двамата сте се хем вдетинили, хем се мислите за пораснали. На 12 купува тест за бременност, а ти се страхуваш да не ти вземе къщата след сватбата... Боже Господи...
На 16 съм и все пак смятам, че сте възмутително малки. Какви са тези турски сериали. Щяла да се жени за теб, ало!! На 12 сте. Нямате представа какво ще се случи с вас. След пубертета ще виждате света по съвсем друг начин. Била любовта на живота ти! Разбила ти сърцето. Осъзнай се, о! Не си в "Съдби на кръстопът". Стани на 18 и тогава ги разправяй тия. А за "изгората" ти не мога нищо да кажа. Такава простотия от сорта на това да купи тест за бременност на възраст, на която не й е обяснено за "птичките и пчеличките", за да те накара да се ожени за теб... На 12!!!!! Къде да ида! Така че моят съвет(ти поиска съвет) е "порасни". След 1 година няма да мислиш по същия начин. Да не говорим след 10 или 20.
За 13 пишеш прекалено грамотно.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Изнесете се заедно на квартира ама преди това дай на баща ти да те набие отново, понеже бебе така или иначе ще има. Не приемай отрицателни отговори от теста, пробвай докато не даде положителен.
Дедо Боже, слизай директно и си събирай вересийките .. ама то в тоя случай и боговете мълчат, безсилни са пред човешката простотия..
Купи тест от интернет и ти, излъжи я, че си бременен и искаш да се ожените. После я зарежи в деня на сватбата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5