.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Lightbulb Екшън посред бял ден! Давайте съвети!?!

Писах и на друго място, но там само ми пишат глупости и затова реших да постна проблема си тук!

Аз съм момче на 13 и имам приятелка на 12. От една година и половина сме заедно. Много се обичаме и държим един на друг. Тя даже иска да се ожени за мен като пораснем, но аз не искам да се женя, защото се притеснявам да не ме излъже и да ми вземе имота в съда. Тя обаче като разбра намеренията ми за бъдещето много се ядоса и ми заяви, че ще скъсаме. На другия ден й се извиних и пак се събрахме като й обещах да се оженя за нея като пораснем.

След една седмица обаче тя дойде у нас и носеше тест за бременност, който показваше II черти. Като за капак и наще чуха. Те първо се засмяха и не повярваха обаче после ме спукаха от бой. Аз обаче им казах, че няма как да е станало, защото това не се е случвало никога. Те ме завлякоха до апартамента на приятелката и така се срещнахме двете семейства. Най - накрая тая овца си призна, че теста е фалшив и го е купила от интерет, за да ме накара да се оженим. Въпреки, че ми се размина женитбата и тая я зарязах, аз си изядох ритниците от тате и шамарите от мама. Освен това се уплаших много. Кажете ми какво да правя депресиран съм??? Вчера тая ми звъня и ме моли пак да се съберем. КАкво да правя? Да й простя ли? Въпреки, че сега изпитвам гняв към нея, аз все още я обичам! Тя е любовта на живота ми и искам да сме заедно, но ми разби сърцето с тая лъжа. Тя ме моли вече няколко дена пак да се съберем. Каза, че ще ме води на плаж за нейна сметка, а аз много обичам да ходя на плаж. От една страна ми се ходи, ама не с нея. ама пък и няма с кого да ида... така, че ко да правя? Преди да тръгнем зарязах всичките си приятели, за да й обръщам повече внимание...
    Давайте съвети?!?!?!
    Последно редактирано от tuti_fruti4 : 07-20-2014 на 17:20

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Естествено, че трябва да се върнеш при нея. Та вие сте създадени един за друг!

Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    Естествено, че трябва да се върнеш при нея. Та вие сте създадени един за друг!
    Наистина ли го мислиш или го казваш просто така от любезност?

Кви са тия болни истории .. Аз като бях на 12 си играх с кукли а вие си поръчвате фалшиви тестове за бременност за да се обените 0_о момче взимай най важното и заминавай за Мексико

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Трябва да забранят ваканцията. Децата скучаят.

Snakes
    Guest
    Това просто не е нормално ... 90% от младите поколения са абсолютни безполезници.Как може на 12 да купува фалшиви тестове .. Тя от кога изобщо знае какъв пол е ?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Троли. :д

ff_Lichker
    Guest
    Майка , гледаш твърде много "Съдби на кръстопът" !

Заведи я да я прегледат, тва момиче има сериозни проблеми.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Или си трол, или и двамата сте се хем вдетинили, хем се мислите за пораснали. На 12 купува тест за бременност, а ти се страхуваш да не ти вземе къщата след сватбата... Боже Господи...

I_disappear_from_here
    Guest
    На 16 съм и все пак смятам, че сте възмутително малки. Какви са тези турски сериали. Щяла да се жени за теб, ало!! На 12 сте. Нямате представа какво ще се случи с вас. След пубертета ще виждате света по съвсем друг начин. Била любовта на живота ти! Разбила ти сърцето. Осъзнай се, о! Не си в "Съдби на кръстопът". Стани на 18 и тогава ги разправяй тия. А за "изгората" ти не мога нищо да кажа. Такава простотия от сорта на това да купи тест за бременност на възраст, на която не й е обяснено за "птичките и пчеличките", за да те накара да се ожени за теб... На 12!!!!! Къде да ида! Така че моят съвет(ти поиска съвет) е "порасни". След 1 година няма да мислиш по същия начин. Да не говорим след 10 или 20.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    За 13 пишеш прекалено грамотно.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Изнесете се заедно на квартира ама преди това дай на баща ти да те набие отново, понеже бебе така или иначе ще има. Не приемай отрицателни отговори от теста, пробвай докато не даде положителен.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Да се смея ли, да плача ли на простотията ти....

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от tuti_fruti4 Виж мнението
    Писах и на друго място, но там само ми пишат глупости и затова реших да постна проблема си тук!
    Имаш кратка памет. Вчера пак беше постнал същата история тук. А и където и да я постнеш отговорите ще са едни и същи. С една дума няма да чуеш това, което искаш.

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Дедо Боже, слизай директно и си събирай вересийките .. ама то в тоя случай и боговете мълчат, безсилни са пред човешката простотия..

Цитирай Първоначално написано от Eagle 123 Виж мнението
    Дедо Боже, слизай директно и си събирай вересийките .. ама то в тоя случай и боговете мълчат, безсилни са пред човешката простотия..
    Аз не взимам много отношение по темата, защото където Господ е ударил вече, аз не удрям.

Купи тест от интернет и ти, излъжи я, че си бременен и искаш да се ожените. После я зарежи в деня на сватбата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от Panda^^ Виж мнението
    Кви са тия болни истории .. Аз като бях на 12 си играх с кукли а вие си поръчвате фалшиви тестове за бременност за да се обените 0_о момче взимай най важното и заминавай за Мексико
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си