.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    imamproblemmmm
    Guest
    Не знам дали знаете, но в днешно време момичетата са големи лигли и точно затова пиша, и мисля така. По-големи сте от мен и мислите по друг начин, като най-вероятно сте прави в това, което говорите и твърдите, но едва ли някоя 10 години по-голяма от мене ще ми върже, че да не се притеснявам от това. Поколенията просто се променят и всеки се стреми и търси идеалното вече(няма перфектни хора, просто всеки търси от доброто, по-добро). Та, затова мисля и пиша така.

Мега фен Аватара на draid
    Не знам какви лигли са, но сега ще ти кажа нещо което може да ти прозвучи нескромно, но не това е целта. Мога да "излъжа" 90% от момичетата на твоята възраст вероятно с голяма доза лекота. И знаеш ли защо би се случило това ? Това ще се случи, не защото съм много красив или много богат. Това ще се случи, защото знам какво искам, как да го постигна, не страдам от безмислени комплекси и когато си говоря с тях няма да си мисля "Ами ако". Друг е въпроса, че е несериозно на моята възраст да се занимавам с 15г момичета. Знам, че в момента няма как да си на моя акъл и разбирания, обаче колкото по-бързо разбереш, че момичетата пък и жените харесват мъже които не се сдухват докато си говорят с тях, уверени са в действията и желанията си и т.н., толкова по-бързо ще си намериш приятелка. Спиш ли веднъж с момиче, много от притесненията ти ще отпаднат и ще видиш, че са били пълна глупост. Хората не са перфектни и както ти ще се притесняваш за редица неща, така и тя ще го прави и изпитва. Ти да не си мислиш, че ние като сме правили секс след това не изпитваме доза притеснение когато си лягаме с нов партньор на който държим ?
    Последно редактирано от draid : 07-25-2014 на 22:12

Пениса на всеки е така...и тези пори, не по всички от тях порастват косми..Но ако си имаш добра хигиена и ако се бръснеш редовно нямаш проблеми И аз ги имам тези пори и другите хора на света също ги имат..Няма да ставам толкова извратен да си пускам снимки на члена тук, за да се докаже, че и други хора го имат Излишно се притесняваш

Дишай дълбоко , сто човека ти казаха ,че нищо ти няма. И то си е така - пенисът ти е напълно нормален . Остава и да го вкараш в употреба . Колкото до въпроса ти за хигиената - простичко е . Къпи се преди да излезнеш сутрин от вкъщи , къпи се и като се прибереш . Мий си зъбите , режи си ноктите , сменяй си бельото и ще си един нормален тийнейджър с нормална хигиена и нормални шансове да прави секс .

Човече, обръсни го и прави секс. Няма да ти стане грапав, всички сме така.

afrikanskichep
    Guest
    Моля за още мнения! Космите ми вече започнаха да растат и по самия пенис, ужасен съм!

Брат, комплексира ме ! Ебаси надарения на 15- 17см писалка завиждам

И при мен е така но не ме интересува защото е нещо нормално.

Цитирай Първоначално написано от imamproblemmmm Виж мнението
    Здравейте!
    От около година-две, забелязах, че по самия пенис (корпуса) имам пори, а от тях вече започнаха да растат косми и това ме подлудява! Самочувствието ми се свали драстично, отказах на приятелката ми, понеже ме е срам адски много от това нещо и се чудя дали въобще има някакъв начин да ги премахна, и по-точно да не растат повече, понеже ако взема бикчето, се сещате какво ще стане... А относно това да го бръсна.. сещате се, че ще стане грапав самият пенис и когато правя секс с някое момиче, на нея ще й е некомфортно, а на мен още повече. Да не говорим за свирки и орален секс.......... С размерът на пениса нямам проблеми, 17см е и съм на 15 години.
    Ако това нещо няма лек... бих казал, че ще се откажа от живота..

П.С. Ето и снимки, не е в ерекция.
    http://imgur.com/wDzZf9a
    http://imgur.com/TTfgNEG

zyzz00
    Guest
    При мен е абсолютно същото и за това търсих теми и сега като видях тази прочетох всички коментари.. и се успокойх ,защото не съм единствения... и аз съм в пубертета и много се притеснявам ,когато някое момиче като го види да не си помисли ,че ми има нещо нередно

П.С те не разбират много от това и си мислят по съвсем друг начин....

imamproblem2
    Guest
    Моля ви дайте още мнения... Ужасно е просто! Предпочитам да съм с малък, отколкото с косми по него... Не издържам вече, притеснявам се, не мога да се отпусна с момиче, заради него. Я й се прииска и не съм го обръснал.......

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ти и сега не си с много голям, тези бели пъпчици са положителни мастни образувания, всички мъже ги имат(едни по малки на обем, други по-големи, като при теб) дори и жените ги имат по малките срамни устни.

Това не е болка за умиране, не ги стискай, не ги драпай, бръсни си се и поддържай хигиена.
    Няма нищо страшно.

А и нищо страшно не видях на снимките ти, има къде, къде по ясно изразени и обемни.

УжасТ косми?!?!?!Режи бързо тая недъгава зМиЯ,да не се мъчи!Спартаааа!

problemche2
    Guest
    Отговорете ми - има ли някакъв начин да се премахнат завинаги - операции или нещо такова? И ако може ми дайте информация за тези "положителни мастни образувания", защото нищо не намирам.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз така се изразих, иначе са мастни образувания, но не са въз основа на външен фактор, а си ги имаш заложени генетично. Мисля че подлежаха на третиране с лазер.

До автора.
    1-во ти си луд.
    2-ро няма нищо неестествено в това което отбелязваш като проблем, имал 2 косъмчета, хващаш пинсетата и ги изкореняваш и си се потдържаш, щом нямаш косми по дланите радвай се хаха.
    И 3-то последно, този потребител който ти беше казал по нагоре че си за уролог него мога да го пратя без направление на психиатър !

Според мен не е нормално. Чичо ми имаше такива неща, това бяха гъбички, които причиниха след 2 години страшен сърбеж. В крайна сметка се наложи ампутация. По-късно инфекцията се разпространи и му се появиха огромни циреи отзад, както и хемороиди. Покажи го на майка си, за да прецени кога да те заведе на лекар, но Задължително отиди на лекар!!!

Супер фен Аватара на sladura89
    Щом нямаш косми по главичката значи няма за какво да се тревожиш! Нормално си е да имаш косми по пениса! Хващаш бигчето и това е решението!

Брат , не се панирай и аз съм така вече 3 години Нито ми е проблем нито нищо , въобще не съм си мислил че това е някъв голям проблем и така нататък. Спокойно

picikurchi
    Guest
    Аз щи пусна е, не се притеснявай! Номерче, нещо?

picikurchi
    Guest
    Съгласен сам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си