- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми не ме обича!!!
Ако беше мой баща нямаше да го считам за такъв. Мисля, че би било хубаво обаче да му кажеш как се чувстваш, проведе откровен разговор "баща-дъщеря" - това е единственото решение според мен и не помогне ли... не знам.
Мила, разбирам те.
Не можеш да го промениш този човек, колкото и да му "напомняш" за себе си, той няма да се промени, нищо не очаквай от него. Такива хора не знаят как да се държат с децата си, те самите не се приемат за родители. Знам колко много имаш нужда от мъжка подкрепа, аз цял живот не съм имала, разбирам колко много боли собственият ти баща да не те поглежда... чудиш се ти ли си виновна, не си ли... ами не си! Не се обвинявай, не му се чуди какво и защо. Той е такъв и няма да се промени. Вдигаш ръце от него, така както той е вдигнал от теб и продължаваш напред. Не си заслужава да страдаш за "човек", който не знае как да се държи с дъщеря си. Не мога да кажа дали те обича или не, но определено не е добър родител и не заслужава твоята привързаност.
nigga stole my bike
Изобщо няма да му пука каквото и да му каже тя. За себе си той си е прав и никого не слуша. Такива лайнари с лопата да ги ринеш. Като не могат да гледат деца, да не ги правят и толкоз. Не да осъждат детето да е без нормално и любящо семейство, цял живот да е комплексирано и нещастно, задето собственият му баща му е бил шута без причина.
nigga stole my bike
Нашите са разведени откакто бях на 8. За 11 години съм получила лаптоп (след като той го бе ползвал малко, не му беше харесал и си беше купил нов), 2 телефона, за които измрънках света и от 15 до 18 плащаше 80 лева издръжка редовно и то след заведено дело.
Никога не ми е обръщал внимание, но когато бях по-малка се впечатлявах като теб и бях доста наивна,че мога да спечеля любовта му.После осъзнах,че за него аз съм грешка,че никога не ме е обичал и че не му пука и освен аз да си хабя нервите и да се тръшкам друго няма да постигна. Честно казано просто някои родители са така-само на документи.
Тези с той е длъжен и пр.-да ,длъжен е ,но нито има закон ,който да го задължи да те обича,нито нещо или някого би го накарало да се грижи за теб.
Просто разчитай на майка ти и се приготви когато станеш пълнолетна да се грижиш сама за себе си.