.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Ако беше мой баща нямаше да го считам за такъв. Мисля, че би било хубаво обаче да му кажеш как се чувстваш, проведе откровен разговор "баща-дъщеря" - това е единственото решение според мен и не помогне ли... не знам.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Мила, разбирам те.
    Не можеш да го промениш този човек, колкото и да му "напомняш" за себе си, той няма да се промени, нищо не очаквай от него. Такива хора не знаят как да се държат с децата си, те самите не се приемат за родители. Знам колко много имаш нужда от мъжка подкрепа, аз цял живот не съм имала, разбирам колко много боли собственият ти баща да не те поглежда... чудиш се ти ли си виновна, не си ли... ами не си! Не се обвинявай, не му се чуди какво и защо. Той е такъв и няма да се промени. Вдигаш ръце от него, така както той е вдигнал от теб и продължаваш напред. Не си заслужава да страдаш за "човек", който не знае как да се държи с дъщеря си. Не мога да кажа дали те обича или не, но определено не е добър родител и не заслужава твоята привързаност.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от Melodies Виж мнението
    Ако беше мой баща нямаше да го считам за такъв. Мисля, че би било хубаво обаче да му кажеш как се чувстваш, проведе откровен разговор "баща-дъщеря" - това е единственото решение според мен и не помогне ли... не знам.
    Изобщо няма да му пука каквото и да му каже тя. За себе си той си е прав и никого не слуша. Такива лайнари с лопата да ги ринеш. Като не могат да гледат деца, да не ги правят и толкоз. Не да осъждат детето да е без нормално и любящо семейство, цял живот да е комплексирано и нещастно, задето собственият му баща му е бил шута без причина.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от gurlwithfiree Виж мнението
    Може да ви се стори странно но е така.От както се помня родителите ми са разведени.Когато бях малка не вярвах на мама че на татко не му пука за мен но сега съм обедена 100 % че е така.Преди няколко години мама го осъди да ми дава издръжка на стойност 80 лева(това е даже малко за 15 год.момиче).Единствените неща които съм получавала са колело(бях 4 клас),рокля ,сандали(миналата година).Нека оставим материалните неща настрани .За 15 години сигурно около 10 пъти ми се е обаждал да ме пита как съм.НИКОГА не ми е казвал обичам те или пази се аз се нуждая от баща нуждая се от него.Аз го обичам и се чудя как може да съм такава глупачка мама винаги ми е казвала истината .Та той дори не ми праща парите всеки месец и съм длъжна всеки месец да му напомням за себе си .Омръзна ми.Аз го виждам много рядко защото е тираджия .Дори днес когато се случи така че да се видим,аз държах братовчед си тои е бебе той го взе и го гушна а мен ми подаде рака за здрасти и не каза нищо.МНОГО СЪМ ОБЪРКАНА .КАКВО ДА ПРАВЯ!!!
    Нашите са разведени откакто бях на 8. За 11 години съм получила лаптоп (след като той го бе ползвал малко, не му беше харесал и си беше купил нов), 2 телефона, за които измрънках света и от 15 до 18 плащаше 80 лева издръжка редовно и то след заведено дело.
    Никога не ми е обръщал внимание, но когато бях по-малка се впечатлявах като теб и бях доста наивна,че мога да спечеля любовта му.После осъзнах,че за него аз съм грешка,че никога не ме е обичал и че не му пука и освен аз да си хабя нервите и да се тръшкам друго няма да постигна. Честно казано просто някои родители са така-само на документи.
    Тези с той е длъжен и пр.-да ,длъжен е ,но нито има закон ,който да го задължи да те обича,нито нещо или някого би го накарало да се грижи за теб.
    Просто разчитай на майка ти и се приготви когато станеш пълнолетна да се грижиш сама за себе си.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си