- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Имам буболечка в леглото
Лазеше по мен и аз я махнах и после лазеше на средата на леглото и я убих със завивката и сега си е там под завивката защото не мога да я махна. Не знам какво ще правя. Сигурно ще я изсмуча с прахосмукачката. Абсурд да заспя пак.
И също така мразя комари. Ама много. Пак не спах цяла нощ заради тях.
//Предложете ми някакво приложение за телефон против буби комари и гадости моля
чел съм, че лавандулата помага, но аз докато не ги видя размазани, не вярвам
n00bs
Добре де, и мен ме е гнус от буболечки ма чак толко ли е ужасно да я хванеш с една салфетка и да я изхвърляш през терасата?! Не ставай лигла, не е по-голяма от теб.
Иначе зависи какви буби имаш вкъщи, аз лично имам опит само с требенето на хлебарки, тъй че за тва само мога да помогна. Комарите ги оправя само машинка от ония изпарителите, които са с контейнерче за течност или със таблетка. Нашите са открили някакви малко по-евтини, но МНОГО по-ефикасни блокчета и течности на неизвестна фирма, чието име просто не помня.
ако има астма, не е препоръчително да ползва такива
n00bs
И мен снощи нещо ме полази по краката. Умрях от ужас. Не стига, че съм сама в апартамента, ами като се случи нещо такова и после цяла вечер се будя от страх. Ужасяват ме всякакви насекоми.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
А като ви влезе 4-5 сантиметров зелен скакалец кво правите?
Сигурно ще извикам някой да го отстрани.Даже настръхнах само като си го представих...
![]()
Аз наскоро се събудих много бързо с едно такова и после приятеля ми ходи да на лов.
Със салфетка стават по-малките. Над 2 см са по-силни от мен. В ужаса си една нощ успях да се справя с една, но дотам. Още имам спомен от една смрадливка миналата година, не спах цяла нощ.
Скакалец едва ли ще влезе. Обмислям да си развъдя паяци и в хола освен в банята.
И засега нямам хлебарки и много добре. Изпитвам някъв ужас от тях, дори не мога да ги убивам, като цяло избягвам да убивам каквото и да било. Преди като живеех с тате ги покривах с нещо и го чаках да се прибере.
тори, можеш ли да погледнеш марката на това, което спомена, моля
Поне има кой да ти помогне. Аз живея сама, като имам такъв проблем, трябва да викам комшиите.![]()
Нямам нищо против буболечките, само да са на поне километър разстояние от мен!
В интерес на истината и аз нямам против тях, изключае комари и хлебарки. Но, ако ме налазят, стават враг номер 1.
Ще видя, да. Иначе и аз много мразя ама се справям кардинално като скачам отгоре им. :д Естествено, стига някой да не ги държи умрели и да ги бута в лицето ми...
Беше нещо по-гнусно от мухичка... Нещо като шибана полу-роднина на оса... И си приличахте.
Аве, муха си беше, ве... аз ти споделям закуска, ти ми се дзвериш...
![]()
Беше гнусно, ве брат. И ти ме гонеше с него, за да ме откажеш съвсем да ям.