Fifth Gorgeous по-лекичко с твърденията, познаваш ли реално някой, който прави такива ревюта? Това, че и ти си блогър нищо не значи, стига с тази реклама...
И аз съм блогър, и мога да кажа, че конкретно Биодерма са една от фирмите, които знаят как се работи с блогъри и са класи над останалите в областта на маркетинга и общуването с блогъри. Ходила съм на повечето им събития досега и имам 3 подарени от тях продукта. За 2 от тях съм писала, защото ми харесват, единия особено го ползвам всеки ден откакто ми е в ръчичките. ;д
За третия така и не писах, но също не е никак лош - точно новия крем Толеранс+.
Общувала съм с много колежки-блогърки и смело мога да твърдя, че повечето не биха направили компромис с честното си мнение само заради едното кремче, пък било то и великите 30 лв. Тези, които си започват блога, само за да получават неща, си им личи още от началото. Много се дразня като се поставя общ знаменател над всички. Навсякъде по света, особено най-известните блогърки, получават купища продукти, но това не ги задължава да се изказват ласкаво за всички тях.
И все пак, това че един продукт има много хвалби, не значи, че ще се спогоди и с вашата кожа; все пак всичко е индивидуално.