.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Мислех, че е с големи гърди а тя се оказа, че е с малки

Цицоман съм. Запознах се с едно момиче, което изглеждаше, че има хубави сочни гърди. Когато се стигна до секса след, като се съблече ми развали кефа. Видях, че е с малки гърди. Направих го, но бързо свърших. Може би за около 5 минути. Страх ме е да не каже за това на приятелките си. Изложил ли съм се или е нормално понякога да има засечки ако не те възбужда на макс? Да я разкарам ли?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако само заради едните цици си с нея, по-добре я зарежи, ще и направиш услуга, да не си губи времето с повърхностен човек. И да определено си се изложил, а тя ако е мацка на място, няма да тръгне да тръби на ляво и надясно за издънката ти, не че не си си го заслужил ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    не че не си си го заслужил ...
    Защо пък да го е заслужил?
    Ако момичето е носело сутиен с подплънки примерно, за да прави впечатление на по-надарена, отколкото е, нормално е човек да се разочарова като види реалните размери. Особено пък някой ''цицоман'' като автора на темата.

Гърдите не определят способностите в леглото, но пък всеки си има вкус...

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от lubo019 Виж мнението
    Цицоман съм.
    Тая дума ме кара да са хила кат чукундур

Ако само заради циците си с нея - разкарай я. Не си виновен ти. Няма как човек да е виновен, че някой Не го е възбудил. Щом си цицоман, намери си цицурана.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щом не те е възбудила достатъчно и си свършил за 5 мин, представи си за колко си щял да свършиш ако те беше възбудила на макс.

Ако не ти харесва, зарежи я. Не знам изобщо каква е целта на темата ти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Щом не те е възбудила достатъчно и си свършил за 5 мин, представи си за колко си щял да свършиш ако те беше възбудила на макс.
    взе ми думите от клавиатурата

по темата:
    - г-жо Вие сте грозна!
    - г-не Вие сте пиян!
    - г-жо ама Вие сте много грозна!
    - безсрамник....а вие сте много пиян!
    - г-жо...е да ама аз утре ще изтрезнея!

т.е. то момичето утре може да порасне и да се заформи, може и някой имплант да си сложи...а ти си оставаш глупак. Най добре си купи два балона, напълни ги с вода и сключете граждански брак.

Цитирай Първоначално написано от de-X-ter Виж мнението

т.е. то момичето утре може да порасне и да се заформи, може и някой имплант да си сложи...а ти си оставаш глупак. Най добре си купи два балона, напълни ги с вода и сключете граждански брак.
    Не знам защо упреквате хората, които не харесват малки гърди, например. Ако момчето обича един тип момичета, сексът с друг тип момиче може да се каже, че е компромис, защото не го кефи на макс. Много сте ми странни, вие ще правите ли секс с някой, който не ви харесва??

ъъъ...да (като говорим за външния вид)

едно е да се стигне до леглото и Тя да извади пи*ка, камшици, белезници, винкел, дъска с пирон, трето зърно
    друго е на гащичките й да е малкото пони или някой кечист...аз не се кефя и на двете, но това означава че няма да стане работата...
    уж всички сме еднакви и гледаме само външния вид, а някой като твърди обратното го усмивате.

Супер фен Аватара на per-dead
    Ами, пич, при следващия избор правиш един конкурс между кандидатките, избираш си тая с най-яките цици и я тикваш в леглото. Успех.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом не те възбужда я остави

Тя и майка ти сигурно е с малки гърди ама с баща ти са го правили. Не разбирам защо вие гледате само външния вид и какви са гърдите на момичето.Какво ще ви стане ако примерно бъдете с грозно момиче,което е с малки гърди?!
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

^^На кой му е кеф да прави секс с човек, който не му харесва??? Не съм чула до сега някой да се възбужда от хора, които намира за грозни.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не знам защо упреквате хората, които не харесват малки гърди, например. Ако момчето обича един тип момичета, сексът с друг тип момиче може да се каже, че е компромис, защото не го кефи на макс. Много сте ми странни, вие ще правите ли секс с някой, който не ви харесва??

Никой не твърди, че би легнал с някого просто така.
    Идеята е, че авторът е повърхностен тип и гледа формите на тялото. То, щом размерът на гърдите определя външния вид и щом те са това, което трябва да харесаш в дадено момиче - дай тогава да караме момчетата да си показват пи*ките, защото нали тия части трябва да ги харесваме.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ами, по принцип и аз считам това да зарежеш някоя, с която си спал, само щото има малки цици, за инфантилно.
    Вярно, че щом някой не те възбужда няма какво да се лъжеш, че ти е кеф с него, ама...
    Щом авторът е такъв любител на женски гърди, къде е гледал, когато е трябвало? Аз не си падам по жени и пак мога да преценя коя с какви гърди е, ако ще да си ги е вирнала до врата и сутиена да й е с хиляди подплънки. Просто си личи. Има наистина хубаво бельо, което повдига и събира гърдите и ги прави да изглеждат някак "сочни", ама някак си има начин да се види, че не са такива наистина, ами това е визуален ефект. Най-малкото, докато сте се натискали, авторе, е би трябвало да усетиш, че самия сутиен е по-въздушен от обикновения поради наличие на подплънки.
    Изобщо - никакво оправдание нямаш да си кретен.
    При жените винаги има как да се разбере дали имат големи гърди, или не, най-малкото защото има блузи и рокли с най-разнообразни деколтета, докато при мъжете нищо не може да се види с просто око и винаги има момент на изненада.

Иначе на мен ми е смехотворен и аргументът за толерантността и пишките. Ами, и на мен би ми било бая разочароващо да стигна до леглото с някой и да установя, че му е малък. Няма да му подроня самочувствието и да му се изсмея, щото е малоумно, нито ще го отрежа в прав текст, че е щото му е малък, просто ще си намеря оправдание да отложим креватните забавления за друг път. И не, не е защото съм повърхностна, а защото всеки сам си преценява от какво има нужда специално в секса. Не съм длъжна да спя с някой, който не би ме задоволил, само за да се докажа, че съм възвишена личност, както и никой не е длъжен да спи с мен, понеже харесва големи гърди, пък моите не са.
    Просто както за циците, така и за пишките си има начин как да се разбере дали ти отговаря на изискванията, най-малкото при едно просто натискане.

Страшен, страшен...не го възбуждала на макс и затова свършил бързо Представям си ако беше с големи цици и те възбуждаше на макс колко щеше да я клатиш, отидоха 2-3 часа...

Ти си цицоман, а тя е цицоуоман. Не си виновен, че те е подлъгала, ама не е нужно да си изпускаш шанса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си