.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как се лекува анхедония? ПОМОЩ

За тези които не знаят какво е това, това е психическо състояние в което не изпитваш удоволствие. Също е симптом на депресията, и тъй като имам депресия ахнедонията ще си отиде ли заедно с депресията? Мислех да вземам антидепресанти но като прочетох колко са вредни се отказах обаче не мога да чакам направо откачам.. нали знаете човек разбира всичко какъв е светът и така нататък обаче в главата ми всичко е торнадо ... не мога да обясня всичко се върти спомени и че някои е виновен за състоянието ми? това да не е психическо разтройство? много бързо си сменям настроенията и съм като някой наркоман един приятел ме пита "ти добре ли си"? пичове аре кажете някви хапчета ааа а а

кажете някой хапчета против анхедония защото пичове това е - невъзможност за изпитване на удоволствие.

всичко опитах нищо не ми доставя удоволствие и нон стоп ми е кофти и съм нещастен напрао откачам сигурно съм с всякаква психична болест щото в момента имам някакво мозачно торнадо все едно съм вземал екстази(не че съм пробвал) и виждам неща по стените някви живи сенки и знам че не са реални ами това е от нервната ми система...

Консултирай се с лекар.

Мега фен Аватара на draid
    Психиатър, след като е такова състоянието, значи е за такъв лекар. Как може да очакваш, че във форум в които 95% вероятно за сефте чуват за това заболяване ще можем да ти дадем адекватен отговор за лечение което вероятно се извършва с лекарства чието име не знаем дори ?

Антидепресантите бачкат ли? Наистина съм много зле и дори не мога да излизам.. нямам и никакви пари за психиатъри.

Мега фен Аватара на draid
    Антидепресантите не се пият като бонбони и никой тук или от твоето обкръжение не може да ти даде адекватен съвет за това. Трябва да отидеш на лекар и това не е свързано с пари. Вземаш си направление, плащаш 2.80 такса и отиваш. Ти родители нямаш ли ?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    За тези които не знаят какво е това, това е психическо състояние в което не изпитваш удоволствие.
    Я, шмръкни кокайнчето да видим дали наистина си болен от анхедония.

Ако наистина си болен, тук отговорът няма да го намериш.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на Leticcia
    Не си поставяй сам диагнози. Отиди при личния лекар, можеш да посетиш безплатно психиатър с направление. Той ще ти изпише антидепресанти или каквото е нужно. И моето златно правило - "Не си луд, ако си мислиш, че си луд".
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си