.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Red face Патуване извън България

Здравейте искам да попитам тъй като ми се наложи да пътувам до Германия с наще но нямаше как да ми дадат личната карта за 3 дена и сега ще трябва да пътувам сам, нямам паспорт само с лична и пълномощно от родителите ми ще може ли да патувам, може да е тъпо но се интересувам да не стане така че да не ме вземат на самолета че нямам паспорт а имам лична иначе на 16г съм

Мега фен
    убади се в летиштето и питаи http://www.sofia-airport.bg/pages/co...01=105&lm02=84

Тъй като сме в ЕС за пътуване до Германия не ти трябва паспорт.

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Е как за 3 дена не може лична карта ве, то за 8 работни часа има услуга, за 3 дена не можело Иначе щом имаш пълномощно + вече готовата лична карта, няма никой да ти прави спънки Приятен полет и прекарване в Германия

Цитирай Първоначално написано от Маргаритка Виж мнението
    Тъй като сме в ЕС за пътуване до Германия не ти трябва паспорт.
    )

Цитирай Първоначално написано от Eagle 123 Виж мнението
    Е как за 3 дена не може лична карта ве, то за 8 работни часа има услуга, за 3 дена не можело Иначе щом имаш пълномощно + вече готовата лична карта, няма никой да ти прави спънки Приятен полет и прекарване в Германия
    Мерси, иначе да и за 8 часа бях навит но не става викат за 1 ва лична карта не става..

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    убади се в летиштето и питаи http://www.sofia-airport.bg/pages/co...01=105&lm02=84
    i see what u did there
    n00bs

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си