- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СКЪСАН ПРЕЗЕРВАТИВ!
Хора днеска за първи път ми се скъса презерватив Sportex ... Докато го правихме и по 1 време гледам аз си мушкам на голо а презерватива направо се беше съдрал сигурно 1 мин сме го правили без...
Не бях свършил но бях пред свършване ... В презерватива нямаше нищо и все пак ме е страх да не е изскочила някоя капка семенна течност ...
Случвало ли ви се е,при положение че не съм свършил има ли опасност от забременяване ... Вие правили ли сте го без презерватив и без противозачатъчни след това.Какво правите когато презерватив ви се скъса дори да не сте свършили ?
protivoza4ata4nite ne se vzemat SLED tova. te se vzemat vseki den v opredelen 4as. nau4ete go tva. i da - opasnost vinagi ima. tva e
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Винаги има опасност човече.Момичето ти да вземе средства за спешна контрацепция,за да не останете изненадани после.Не се надявай на случайността да ви спаси.Право в аптеката.Постинор Дуо.Като кажеш това ще знаят какво да ти дадат.Естествено ако не са минали пвече от 72 часа,от както сте го правили.
А WindWaker не е прав.Има си спешна контрацепция,която е точно за такива случаи.
Предотвратяването на бременност СЛЕД АКТА е възможно, тъй като минават няколко дни, докато яйцеклетката се отдели от яйчника, мине през маточната тръба и достигне до кухината на матката. Именно това са дните, по време на които бременността в матката може да бъде предотвратена.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Постинор дуо. Последния път, когато съм го купувала (но не за мене![]()
![]()
) струваше 12 кинта... ама по добре вземете възможно най-бързо. приема се до 12 часа. или до 48, но там вече не е сигурно.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
po princip v tiq kapki ima semenna te4nost,makar i malka.Taka 4e momi4eto pak moje da zabremenee.Zatova po-dobre da pie postinor dokato e oshte rano i sled 1 sedmica nqkade da si napravi test za po-sigurno.
айде, бе? никакъв риска... още малко и ще ти повярвамПървоначално написано от AlBundey
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ами хора тва стана сега към 11 часа до довечера вече ще бъде пила първата доза от пустинораВъпреки че наистина не свърших в нея и се надявам нищо да не е станало...
АБе може ли да ви попитам нещо ... Много хора познавам които хем не ползват презервативи хем момичетата не ползват противозачатъчни ... Просто не свършва вътре и тва е. Тва не е ли опасно в смисъл то винаги има опасност нооо какво мислите по този въпрос бихте ли направили такова нещо?
az i priqtelkata go praihme dulgo vreme - no pi4, kato i zakysnee 1-2 dena pritesnenieto e na max. 4e moje moje - no opasnost vinagi ima. a i nali znae6 4e tq belata vednuj stava
na men mi se e slu4valo ona4e toi svyr6i v men i pih postinor duo sled tova mi doide prejdevremenno i posle mi zakasnq s okolo 6-7 dena
Ами аз мисля,че нищо не е станало аз година и полувина го правих без презерватив,приятеля ми го вадеше преди да свърши и нищо не стана...Но съм чувала,че малко преди да свърши се оделяла някаква малка течност,която съдържала спермтозоиди,така поне пишеш в учебника по биология...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Абе винаги има вероятност от забременяване ама точно в твоя случай мисля че тя е много малка.Редовно го правя без и неупотребявам хапчета и до ся още не съм забременяла и дано да не в близко бъдеще...тъй че не се шашкай толкоз
Purvo ne na vsqko momche v prostatnata technost ima spermatozoidi ... tfa e nqkva glupava statistika...a ako si mislite che postinor e mn polezen mn se lujete... , no za da e spokoino momicheto i da ne se shashka da si kupi ! No v kraina smetka veroqtnostta e mn mn malka ! Osven tova , vie po koe vreme go pravihte ... osobenno ako ne e bilo momicheto v ovulaciq... dori nqma smisul da vzima samo da si raztroiva ogranizma i cikula...
Има опасност,но тя е много малка и най вероятно нищо не е станало.Обаче пийте Постинор Дуо и следващия път помислете за по-добра контрацепция.Може момичето да пие противозачатъчни,а ти да слагаш презерватив.Така дори кондомът да се скъса,няма да се притеснявате от нищо.
И на мене в4епа ми се скъса а съм само на 13 олеле какфо 6те правя забременяла съм и незнам какфо да правя .
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=51240 <--- Да виж тук темата. Ем .. , но аз се надявам да няма последствия при вас. Кажи и да си направи тест поне една седмица след половия акт.Първоначално написано от Sexy_{F}
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
poprincip ima risk,za6toto predi mom4eto da svar6i se otdelq te4nost,koqto sudurja 5 procenta spermatozoidi.nqma kakvo da napravi6,osven da se moli6 ni6to da ne e stanalo.ne polzvai bulgarski prezervativi,a sportex sa to4no takiva,samo durex,makar 4e vinagi ima risk,gledai da ne e suho,6toto ot tova se kusat nai 4esto,pluite,mahete s lubrikanti,6toto ako se izsu6i i stava.....lo6o.kaji na madamata 1 sedmica sled slu4iloto se da si naprai test za bremennost.stiskam palci da e otricatelen.aide 4ao i umnata!
Хора мерси,въпреки че шанса не е много голям,тя вече пи 2 таблетки пустинор дуо
Искам да попитам друго : тя пи хапчета и 2 часа след това изпи 1 бира нали това не е проблем ? или пък след като изпи хапчетата малко след тва яде шоколад едва ли и това е проблем ?
Приятелката ти трябва да вземе хапчета,защото има опастност.Прави го с Дюрекс-те май са по-добри,въпреки че не е гаранция и,че те няма да се скъсат,но е по-малка вероятността.
Първоначално написано от Анонимко
Не, няма да й стане нищо от шоколада и бирата, но от постинора ще й стане. Ще й се обърка цикъла тотално, защото се е натъпкала с конска доза хормони.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
igraete si sys ogynq vii pokrai teq hap4eta, ama koga li 6te vi doide akyla.