.
Затворена тема
Страница 117 от 367 ПървиПърви ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 901 до 2 925 от общо 9154
    Мега фен Аватара на Colouring
    Май ще трябва да върна услугата и да се грижа седмица за него постоянно. Е, заслужи си го, той ме гледаше също почти седмица. Ама дано да не се нагала, много от плановете ни ще се развалят и ще стане кофти. Не че е пагубно де, все ще си изпълним задачките, но просто няма да е сега. ;/
    И се чудя в момента 'що ли не си лягам, като не правя нищо смислено, а утре ще ставам в 8? А де..

Супер фен Аватара на per-dead
    Very disappointed and depressed. Тоа ден не може да стане по-зле, а?
    Вече започвам да си мисля, че хората ме виждат с четири ръце, още толкова крака, седем цици и две глави. Но съм убедена, че всичко е в допустимите бройки. Какъвто и вид общуване да е, в повечето случаи е експеримет - как ли ще реагирам. Дали в очите им съм с глава на извънземно?! Факта, че не тъна в тилилейки, леопардови щампи, неонови блузки, златни аксесоари и не съм се качила на кецове на платформи, явно ме прави да изглеждам като полезно изкопаемо. Музеен експонат. С който можеш да си правиш експерименти, разбира се.

Мега фен Аватара на skatew
    animal instinct
    cannibalistic
    i just ran out of lipstick
    man im a twisted sick sadistic son of a bitch
    666
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Това

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ми напомни за това

Иначе вчера покрай гледането на Биг Брадър и в частност рапъра Уош между мен и баща ми тръгна разговор за баща му,артистът Иван Иванов и филма,в който участва Всичко е любов.Филм с много награди в миналото Изтегли го и го гледах донякъде,защото трябваше да гледаме Лудогорец как ще се представят,но тоя филм и специално персонажът на Иван Иванов в него яко ме издразни.Отгоре на това и баща ми ми обясняваше какъв голям пич и сваляч бил героя на филма във филма. Да бе! Идеален пич просто.Някакво комплексирано същество дето се държи с влюбената в него девойка по зле от с уличени помиар ама иначе я бил обичал.То вярно,че и в днешно време някои жени котират лошите момчета,защото искали да ги опитомяват,но ако и 20% от жените се кефят на поведение подобно на героя във въпросният филм направо...да взимам да си правя сепуко колкото се може по-скоро.Явно тоя свят просто не ме заслужава като личност... А въпросната девойка...язък че се казва по същият начин като девойката дето в момента ми лежи на сърцето най-много, се опитва да се покаже като някакъв силен характер обаче всъщност за мен специално си е ебаси и безхарактерното същество.То любов,любов хубаво,но един човек трябва да умее и сам да се уважава за да го уважават и другите.Не знам защо главният герой толкова ме издразни.Дали,защото ама грам не понасям подобен тип коплексарско поведение дето ме убеждават колко готЯн пич бил въпросният,дали защото си представям,че аз ако имам някога дъщеря и някой идиот се държи по подобен начин с нея ще имам желанието както каза един участник в предишен Биг Брадър "да му прегриза сънните артерии",дали защото името ми навява асициации,че има опасност въпросната девойка дето споменах по горе да попадне на някакъв подобен идиот,който да я кара да страда само,защото е влюбена в него или просто някаква съвкупност от трите неща,а може би и някакво друго нещо...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Colouring
    Добре се чувствам. Денят засега е нормален, наспах се горе-долу, което е постижение. Ще ходя към университета след малко и следобед май ще го отдам на релаксация. А навън е любимото ми време!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ^^Я се стегни, и чил аут. Или викни брат ти да те тормози, веднага ще забравиш тревогите и ще ти се иска да го убиеш
    Ох, тия тревоги дето ги имах само до него ми беше ;д а сега имам едни душевни терзания дали си струва да се разкарвам до библиотеката на СУ за сборника по международно право на оня боклук или не ;d

Мех. :д

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Магазинът не е само техен, има много малко модели (повечето с пайети, поне тези миналата година), само по един, т.е. ако ти е малка роклята го духаш, дават да се пробва само с родител и цените са 800+
    Иначе в два магазина и техни модели, но не си струва. И те гледат отвисоко. По-добре си я уший на добър шивач :д
    Става дума за Bridal Fashion предполагам и само да поправя, не 800+, а 1000+ ;d минах и аз през това и бързо се сбогувах с мечтите за тяхна рокля d;

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Bridal Fashion в Paradise
    и един на евлоги георгиев, точно до подлеза на моста на влюбените

казах 800+, понеже имаше някакви намалени :Д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Отивам в Токуда на преглед. Лекарката ми казва "Операция". Аз си викам "Хубаво нещо здравна каса едно друго", лекарката отговаря "Ааа, то това не го покрива здравната каса, ще трябва да платиш Х лв". На мен ми изниква в ума защо по дяволите се дават по 17лв месечно, след като аз явно съм осигурен само за половината неща. Да направят осигуровките 50лв и да знам, че като отида в болница няма да ме стрижат повече.
    По-добре иди в Александровска, ВМА, ИСУЛ или Пирогов за второ мнение. Държавни са, но има доста кадърни специалисти. В Токуда гледат само как да те обръснат и то максимално.

Честитих на юбиляра. Жалко, че няма да мога да му взема подаръка, който бях намислил.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на tori
    Днес пак съм дъждовна, обичам да си мързелувам на топличко. Сега мисля да се хвана да гледам някое филмче, нищо че в стаята ми е паднала неква бомба - мъного ме мързи да чистя сега и след филма ще оправям.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    BOREEEEEEEEEEED

Защо постоянно сама се прецаквам, или се оказва, че не съм достатъчно добра? Усещам как много жестоко ще се издъня. Имала съм много време. Нямам никакво време.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението

Скоро ни очаква земетресение.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Dagichka
    не стига, че кървя отдолу, ами и зверски си порязах кутрето на скапаната ламарина, под която имаше сирене, а аз исках сирене върху пържените картофки... ;д да си имам и сръчността
    но пък днес беше интересно, взела съм контролното по статистика, 4 пъти някъв рандом арабин ли какъв беше милият ме питаше как да отиде до унито ми, което беше буквално на 5 крачки от нас ;д накрая сама го заведох където трябваше :д
    "най-тъмно е преди зазоряване".. дали е така ще си проличи

Мега фен Аватара на Lilanda
    Магазинът не е само техен, има много малко модели (повечето с пайети, поне тези миналата година), само по един, т.е. ако ти е малка роклята го духаш, дават да се пробва само с родител и цените са 800+
    Иначе в два магазина и техни модели, но не си струва. И те гледат отвисоко. По-добре си я уший на добър шивач :д
    То е ясно, че цените ще са надути оттук до небето и обратно, не е в това въпроса като цяло. Гледах и аз кофти мнения за липса на избор обаче, та май ще си следя сайта им и ще се ходи на шивач. ;с

По темата: Нямам търпение да дойде петъка. Кино с брат ми, тя ще спи в нас и общо взето се очертава да е невероятен ден.

Малко ми е кофти, че не ми отделя достатъчно внимание, но пък в края на краищата не е длъжен да кисне по цял ден с мен. В събота най-вероятно ще се видим. Най-вероятно. И май ще имам още едно минаване през Славейков. ;3

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Държа се тъпо с човека и аз не знам защо. Много съм странна напоследък. Трябва да се взема в ръце.
    И тоолкова често забравям, и то някви супер елементарни неща :х.
    Днес геоложката ми направи психологическа картина. Била съм пеперуда, много яка тоест, ама често съм се свивала в пашкула си и да :/ Каза, че искренно ми се ядосва и иска да ме направи по-нахакана и самоуверена... Ем, хайде!
    Иначе ми е изнервено. Ама след малко ще ми мине.

anonymous708973
    Guest
    Гррр, не отидох на руски днес заради финансите, ГРРРР.
    Бях се настроила за счетоводство, ама съм си забравила лекциите в нас и сега ще трябва да уча финанси. Мамицата им, само ме преследват! А тепърва към 9 ще се ходи на фитнес, оф, оф. После и домакинска работа. Оф, дълъг ден, дано поне успея да си легна до към 12.

Май ще ни се отложи пътуването до Мюнхен чак за средата на февруари :S Тъжничко.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Прекалено бързо се привързвам към него и ме е страх.
    Всеки наш малък и не толкова значителен скандал ми влияе
    супер зле на настроенията.Не искам да е поредния,който ще ме нарани обаче,а
    да си знае мястото просто.Ох,искам всичко да е наред и да съм с него.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Имам нужда от прегръдки и шоколад ASAP.

Супер фен Аватара на Jaune
    Моята беше 600.

Иначе не си заслужава.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    че тя твоята Pronovias ли е? :Д

Град
    София
    ох, пък аз имам огромен проблем с избора на рокля :Д
    не знам как ще съчетая всичките си идеи в едно :Д

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    само внимавай с шивача. (моят случай - би трябвало да - го знаеш., хубава рокля се получи, ама на хиляди километри разстояние от началния модел, който впрочем беше на PRONOVIAS <3).
    Аз именно твоя модел искам като цяло, не знам дали се сещаш. Онзи ден си харесах и още един, но все още нищо не ме грабва толкова, колкото този син разкош. ;3

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    че тя твоята Pronovias ли е? :Д
    това прозвуча обидно ;//

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    това прозвуча обидно ;//
    Хм, не мисля. Просто моделът не ми прилича като такъв на Pronovias, те са характерни. :Д

Супер фен Аватара на Jaune
    Enzo се водеше марката, мисля; в Брайдъл не продават само на Pronovias, говорех за магазина като цяло.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си