- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Честито на всички адаши
Искам 17-ти да дойде по - бързо и да се види дали работата с общежитието ще я бъде.
Честито на имениците!
он: Така ми се спи, че не е истина...От 2 часа се опитвам да заспя, тъкмо се унеса и някой ми пише някъде. Имам чувството, че ако и телефонът беше до мен, щяха да ми звъннат 50 човека, само и само да не спя...
Малко ме притеснява, досега трябваше да се е прибрал, но е възможно и да си мисли, че спя. Ако до половин час не ми пише/звънне, ще му звънна аз, че каквато съм притеснителна, ще изперкам.
Това хората сме много странни същества. Още миналия път смятах да го напиша, но този път съм удивена, сериозно.
Новата серия на Древните беше сигурно една от най-интересните до сега.. Впечатлена съм ^^..
Изморено ми е. Отегчено. Смотано. Не знам какво искам..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Снощи беше мнооого хубаво.![]()
Първата среща с официално новата ми психоложка мина добре, ама задълба доста дълбоко и пак ме разстрои. Не обичам да говоря за тези неща, не обичам да споделям и ми е супер трудно, ама тази поне изглежда си разбира от работата, доста точно стреля. Следващите 6 седмици бая ще се виждаме с нея, да видим какво ще стане накрая.
Не мога да повярвам как лети времето, семестърът свърши, аз се чувствам все още, че не знам какво правя на моменти. Разчертала съм си тази седмица от-до какво да се прави, дано да си спазя собствения график, че иначе ще се самонапляскам.![]()
имам имен ден
а баба има рожден ден - странно е да имаш баба Скорпион:д
отивам да тренирам и после ще преям хяхях
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
^честит имен деен ;д
мега тъпо ми е цял ден.. гледам да не мисля и анализирам много, ама не се получава есте :д поне колегите ми са пичове, малко или много ги е грижа за мен, даже от пушачите ми казаха да спра да пуша толкова много, щото само си вредя :д
ден за ден животът се изнизва хаха а аз съм едно голямо нищо, което се чувства нещо, само когато е в компанията на дадени душички и когато се грижи за тях, вместо първо за себе си.. еми шанс
Бляяя, цял ден некви хора ми честитят именния ден, а аз обяснявам, че НЯМАМ днес и че изобщо не вярвам в разни светии и други. Те, обаче, ултра неуспешно си мислят, че ще ядат бонбони и такиа раути. Ма, няма, бе! Особено крива бях - сънена и мрънкаща, че ми се спи. Имах планове като приключа даскало да се затворя на топло, тихо и тъмно в мойта стая и да умра под куп завивки. АХА! Да, що пък?! Точно се прибирам в нас и любовно писъмце от майка - бабини искали да ме видят след даскало ама така го написала, че все едно някой е на умирачка. Слизам аз, те искали да ми честитят и да ми дадат пари. И то щото не може пък по-късничко, а баш веднага трябва да стане. Не че не се наспах де, но значително по-късно, отколкото ми се искаше. Вечерях, пуших, сега мисля да се правя и на ученолюбива, а после ако има време ще мързелувам пред някое филмче. Утре ще ми е тежко да вържа всичко, но ще се справя, защото съм яка пък. Аре, Тори набичва музиката и се захваща.
^Понякога ме изумяваш и то в изобщо нехубавия смисъл на думата.
О, я си...Веднъж такова нещо си позволих, но втори път - НЕ.
..дали наистина не е по-добре да нараняваш другите, ако е необходимо, а не да търпиш?
Ей това не ми излиза от главата. В смисъл, в никакъв случай не съм някаква Дева Мария, но определено по-скоро търпя. И в резултат, никакво уважение.
Мисля супер много напоследък, и все стигам до заключението, че съм някакъв баси ужасния човек. Няма смисъл от съществуването ми, реално съм едно нищо, хабящо необходим въздух. И всичко е толкова тъпо, аз самата не се уважавам, как може да искам другите да ме уважават?
Нищо не разбирам в момента.
Ако ми стане тъпо цъквам тази страница и като ва гледам се чувствам чудесно със себе си:Д
и преядох
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
Изгубила съм ума си по него, а всичко, което ме е карал да правя някога, е да слушам сърцето си. Треперя при всеки негов допир. А след седмица ще станат вече три години откакто сме заедно и година и половина, откакто живеем под един покрив. Обожавам го. Него и всичко, което ми причинява.
чид на имениците, включително и на тори пренасацията :д
сънувах, че искат да запалят котката ми и се събудих уплашена, ама като ми скочи на леглото се успокоих :д
с какво ще запомния днешния ми празник?
- взех си колоквиума по биофизика.
как ще стана утре си няам и на идея. имам нужда от много, много сън. напоследък живея...нездравословно. искам да навали много сняг. толкова, че да не мога да изляза. и да си остана вкъщи на топло да спя. и да спя. и да спя.
липсва ми, мамка му.
Този форум започвам да го усещам все по-далечен от мен и все по-скучен.
Не ми е тук мястото вече.
Жалко.
Толкова години му следях простотията...
Мда, ама ми е навик, за съжаление.
Много негативни емоции днес и естествено пак се държах като пикла и му развалих настроението. Направо си губя посоката... и като ме хване поредната депресия на тема нищо-няма-да-стане-от-мен, и Господ да слезе от небето, няма да ми помогне. Равносметка няма. Явно не поумнявам. Насрочих си няколко разговора с по-запознати от мен хора, барем си вдъхна увереност, че ще се справя.
Днес ме лъхна надежда, че ще се справя с това право... дано да продължи. И трябва да измисля как да му се реванширам, нямам търпение да си прочете картичката в пощенската кутия^^
С бебоците всичко е нaред ,той ми е чудесен,взех си изпитa.Просто се чуствaм щaстливa .