- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Дано да е за добро...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Хвана ме ленивостта и само се смъкнах до едната от мойте и отебах всичко. Аре, утре може да се появя там за едно кафе ако има с кого, но едва ли като се знам какъв мързел съм събота. Сега отивам да се изкъпя, правя си едно кафе и се излягам да гледам филмче или сериал. Приятна вечер от мен.
Притеснена.
Ох дано се оправя![]()
Не може ли веднъж аз да съм слаба, на мен да показват както трябва и какво не трябва да правя, на мен да са ми опора, да се почувствам и аз малко момиче. Какви са тия връзки, в които все аз съм силната, аз съм опора и подкрепа, а водя нещата... Не, че не ми харесва донякъде да водя връзките, ама това вече отива на съвсем друго ниво.
Поне подредих, най-накрая. После Синдикат и фитнес. Изобщо не ми се мърда от тук, ама айде, нямам избор. Май беше грешка да си правя точно събота така заета. Meh. После и информатика трябва да видя, въпреки че вече с такова нежелание я правя. Трябваше да предложа на И. да отиде вместо мен. И без това ще е жалка картинка... Мрън-мрън.
Ох, след като му казах, че вече живеем заедно, се надявам да спре да таи надежди.
На другия пък му казах да се поукроти малко, защото вече прекалява. Поне да ми харесваше физически :/
Иначе съм позитивна за преместването. Все повече и повече нямам търпение.
Днес ще трябва да се видя с роднини, налага се... -.- Но пък поне ще си свърша 'задължението' за известно време напред. Така не ми се иска да карам коледа с тях... или с другите, искам да сме си само двамата
Това е моят сигнал за помощ - улучена съм
и съм на земята.
Чуваш ли сигналът ми за помощ,
има ли някой там?
Чувствам, че губя себе си.
Отказах се от всичко, но не ме вини.
Трябваше да си тръгна, понеже вече не бях на себе си.
Паднах толкова ниско,
че вече никой не ме забелязва.
Затънах в анонимността,
борейки се с празнотата и студа, и студа.
Бих желала да се върна, но не мога да го направя.
Бих желала да се върна.
Последно редактирано от TheDevilInMe : 11-15-2014 на 07:58
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Усещам как в най-скоро време ще се разкарам от тук и повече няма да се налага да търпя истеричните им изблици и ирационалността им. Толкова да са тегави всичките ми роднини до един, толкова...
И съм между чука и наковалнята и не знам къде да се скрия вече.
Къв ще е тоя грип,бе?!? Направо ми * майката. Това продължава цяла седмица. Няма как да си взема почивка и си разнасям бацилите тук-там. Поне температурата да спадне,ама къде ти...
И той ме измъчи...доста. Как не се обади да ме пита прибрала ли съм се,как съм пътувала,жива ли съм въобще?!? Ми изкарахме си супер яко и после-ни вест,ни кост. Не издържах. Свалих картите на масата. Поговорихме. Решихме,че ще ни е по-добре така. То реално нямаме друг избор де. Километрите ни разделят. Не мога всеки уикенд да пътувам по няколко часа. Той иска да заминем скоро,аз искам да си остана тук. Той иска да прекъсне,аз искам да продължа.
Имам адски много да наваксвам с ученето,а нямам сила да се изравя ...
Много ми е развълнувано за мача довечера. Очаквам го с нетърпение!!!!!
Сутринта се събудих с ужасно главоболие и гадане днес ще прекарам денят в леглото .Хубаво е че той си е тук и ще си бъдем двамата ще гледаме филмчета и ще хапнем малко сладкишчета или по скоро аз ще ям![]()
аз не искам и ти да казваш същото, само споделям ;* https://www.facebook.com/events/6258...y_type=regular Пав нападай :Д
добре ми е, спах прекрасно и се събудих без следа от главоболието ;3 и със съобщение от него "слънце ела ми на гости днес.. ще направя палачинки?" ахах толкова е странен, че направо не знам да плача или да се смея :д но май е заспал, така че няма да отида, пък и не трябва без това, имам други неща за вършене днес
Мисля си...,че тази песен идеално ме описва.С тази разлика,че не искам да се връщам никъде. По-скоро ми се ще да можех да избягам колкото се може по надалеч.От живота,който живея и от това,което съм.
А иначе ако преживявам много хубави емоции то по-вероятно е да за на сън отколкото в реалността.
Тази нощ пак сънувах мотива за рожденият ден.За втори път в близките седмици. В реалността не се очаква поне засега да съм канен на рожден ден на някой.Разбира се ако брат ми действително си празнува рожденият ден през Януари може и да съм поканен.Десет дни преди него има и тази приятелката на гаджето му, а тя лансираше идеята да се празнувало и да били обединени.Та знае ли се.Попринцип често идеите и се осъществяват.Иначе в първият сън се бяхме събрали в апартамента ни аз,брат ми,гаджето му,прителката и,някакво друго момиче, и още няколко момчета. Та в общи линии това,което помня е че се забавлявахме с компанията и нещо се разтанцуввах там с приятелката на гаджето на брат ми.
Днешният ми сън беше подобен,но леко по странен.Пак обстановка за рожден ден,но сякаш не в апартамента ни, а на някакво друго място.Чакахме да се насъберат гостите, а те бяха в общи линии тези от предишният сън.В един момент отидох на някъде и се запознахме...по скоро с мен се запозна някаква нахакана девойка от тези дето не им пука какво ще си помисли някой мъж ако го заговорят първи.Някак знаех че е доста по-малка от мен от сорта на не по-малко от 10 години,което ми създаваше известен дискомфорт,но пък ми беше изключително приятно с нея.На няколко пъти усърдно я питах за годините и,но все отбягваше темата.И все пак изглеждаше доста по-голяма,мислеше и разсъждаваше като доста по-зряла и по-голяма от много по-големи от нея.Абе сякаш бяхме на една вълна.И в момента,когато аз кажех: "Абе това не може да стане." Тя отговаряше,че можело и когато и опонирах като на магия тя го правеше вместо мен и сякаш се допълвахме по някакъв начин.Отидохме до някъде уж за малко и щяхме да се върнем,а дните неусетно си изминаваха.Минаха 3-4-5 дни вместо 10тина минути, а на нас сякаш не ни пукаше.Сякаш изобщо не ме интересуваше за мнението на близките и роднините ми,какво ще си помислят и какво ще става като се срещнем отново очи в очи.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
охх този мой Сатурн в 4ти дом с този негов отрицателен аспект с Венера от време на време ми идва в повече
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Тук се чувствам наистина щастлива. И не предполагах, че толкова много ще си обичам приятелите! Брррр. Адски хубаво чувство.
Ей тва е то - разговор по скайп до 4:10 през нощта и после да се дигнеш във 15:30. Ама тоя разговор ми дойде толкова на място, че няма как просто. Дори да го гледам разхилен по скайп през цифра километри ми се явява мехлем за душата.
Сега се чувствам пълна с енергия, след кафето ще я накарам да се разходим на някъде поне, че не се издържа. :д
не е достатъчно да си с някого, за да спреш да се чувстваш самотен. смисълът е другаде. смисълът е в това, че дюнерът е два пъти по-вкусен, когато има кой да ти се смее, когато се оцапаш с белия сос. смисълът е в това, че времето минава два пъти по-бързо, когато Борисовата градина бива обходена от два чифта крака. смисълът е в това, че дъждът е много по-приятен, когато има кой да държи чадъра, докато се разхождаш. смисълът е в това, че книгите са два пъти по-омагьосващи, когато има на кого да прочетеш на глас любимите си цитати. смисълът е в това, че филмите са два пъти по-интригуващи, когато има на кого да повтаряш досадно „гледай, де, гледай, ей това е любимият ми момент!!!“ смисълът е в това, че музиката е два пъти по-докосваща, когато още някой крещи с теб текстовете на песните. и той понякога да ги бърка, за да му се усмихнеш по средата на припева. и да загубиш караоке battle-a. смисълът е в това, че ... всичко е два пъти по-хубаво, когато е споделено.
Последно редактирано от pandabear : 11-15-2014 на 14:47
iskam na dirty dike![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
РЕВАААААААА. Колкото и пъти да го изгледам този филм, пак ще рева. Вчера на Пърл Харбър не ревах толкова.![]()
Сега го чакам да се наиграе иии май ще говорим. Освен ако не дойдат и малките. Тогава няма да говорим.![]()
оф, майко, аман бе, писна ми от такива простотии.
Както съм уморена и не ми се занимаваше с нищо, така се ядосах са няма и две секунди.
Но не планирам да правя нищо по въпрос, хич не ми е.
И без това ме чака тежък ден утре, тъпият руснак пак е препълнен и хич не ми се мисли кво ще го правя, да се оправят просто.
Гади ми се супер много, знам си аз, че не трябва да ям понички, ама естествено като ги видях на вечеря и трябваше да си взема, и то не една, а три, нали всичките бяха различни цветове и аз като бебетата.Толкова ми е лошо, че две не виждам просто, а трябва да си довърша есето най-накрая.
Имах мерак за една дъъълга и гореща вана - най-много да си умра сега.
Да, знам, да си имам проблемите.Ама то от лакомия...
Искам ваканция. Един ден поне, в който да мога само да си лежа и да не правя нищо и под нищо имам предвид наистина нищо - никакви проекти, домакинска работа, даже и филми и сериали няма да ми се гледат, просто да си лежа и да се наслаждавам на почивката си.![]()
Като изключим това - емоционално съм много добре, чак не мога да повярвам.Казаха ми днес, че много различно се държа напоследък, станала съм по-мила (?!), брей, ти да видиш.