.
Затворена тема
Страница 132 от 367 ПървиПърви ... 3282122128129130131132133134135136142182232 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 276 до 3 300 от общо 9154
    Мега фен Аватара на galaxy29
    благодаря ти, мел (:
    искаш ли да ти донеса буркан с туршия, да играем джаги и да ти отнема девствеността хахахах

Мега фен Аватара на Lilanda
    Близо 2 часа Диабло с него. ;3 Много найс. ;3 Просто толкова спомени ми изникнаха пред очите, а с неговото лигавене картинката беше още по-приятна. :Д Днес е един много значим ден за нашата връзка и се радвам, че всичко се развива по този начин. Казаха ми, че много на сериозно съм се взела. :Д Ами нека, дори и така да е, съм доволна. Няма за какво да съжалявам този път. ;3 Дори обратното, много се радвам, че така се случи! ;3

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ защо се занимаваш с такива глупости?

И на мен ми е интересно защо се занимаваш...Ако искаш не ми пиши, просто си казвам. :Д

Мега фен
    на потребителя, дето си няма животец, мога да му кажа само: мерси, че ме разсмя
    изключително интересно ми е кой е тоя дебил

извинявам се, че си вра носа, но с такава простащина не съм се сблъсквал, та ако споделиш кой е (може и на лично, все тая), вероятно ще отделя час-два в четене на мнения във форума. Тъй, де - страст са ми ибмецилите ... ;/

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    изключително интересно ми е кой е тоя дебил

извинявам се, че си вра носа, но с такава простащина не съм се сблъсквал, та ако споделиш кой е (може и на лично, все тая), вероятно ще отделя час-два в четене на мнения във форума. Тъй, де - страст са ми ибмецилите ... ;/
    Според мен няма да е някой с много мнения, няма да има много за четене.
    И ми остави имбецилите на мира, трябва да имам стадо в което да се вписвам когато съм пиян и самотен.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Последния месец ми се изпържи мозъка братче, да еба тия индийци неграмотни...

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    благодаря ти, мел (:
    искаш ли да ти донеса буркан с туршия, да играем джаги и да ти отнема девствеността хахахах
    това си го запазих, разби ме! и да, съгласна съм

събудих се още преди майка ми да е станала :о което е необичайно, защото тая жена я тресе вече старческата и се събужда в 5-6 без проблем :д но после пак съм заспала и сънувах някви работи, много ме е яд, че не ги помня :с
    сега чакам бащатко да ми купи безмесна закуска (колкото и да се мръщи всеки път :д) и гледам пипи дългото чорапче, аах <3

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    аа, ами то не е ли нормално да има разлика между тея годинки, пък и са от различни места ;о
    Е то различните места,не би трябвало да са фактор,нищо,че на едно място една нещо влюбена лекарка искаше и още по кьорав да ме направи пишейки на бележката вместо -3 +3
    Иначе уж няма разлика между тези години.Все ми казват,че разлика няма.
    Само дето аз си знам,че уж са ми и двете по -3 и има разни ъгълни градуси,на лявото око бая повече,а на еприкризата ми се явяват някакви -2 или нещо от тоя сорт,градуси не се виждат никакви,но пък за сметка на това се появяват някакви си цилиндри,дето вдигат цената за стъкло съответно от 40 до 90 лева и ги правят много поръчкови.
    Както и да е ще изчакам около месец пък ще видя.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    гледам пипи дългото чорапче, аах <3
    и аз го гледах :3

Много обичам способността си да изключвам проблемите. Мързи ме да мисля. Не искам сега. Затова малко ще си се радвам безпричинно.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Записах се на суинг танци. Много се вълнувам.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    легнах си рано, станах рано, храних се нормално /не по моите стандарти/, учих допреди малко и съм почти готова и със следващия изпит. мн тъпо така с тези половинки...неа начин. най-якото е, че очите не ме болят и не изглеждат така, все 1 ш' ревна всеки момент. колко било важно да си уцелиш очилата О:
    имам уговорка, ноооо... ) : искам да гледам филм ) :
    напоследък съм .. примерна ;д

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Никога досега не се бях чувствала тъпа, наистина. Направо все едно досега не съм учила математика, не е истина просто. :Д
    Заравям се в сборниците и това е.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...ab5e89107bd055 Мисля, че ме замениха много бързо. Разочарован съм от съквартирантите си.

Имам много работа. След месец по това време съм в България.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Току що се загледах случайно навън и за първи път осъзнах, че дървото пред стаята ми е голо-голеничко, без нито едно листо, подобно на някакъв скелет. И комшията - дебелият катеричок, никъде не се мярка. Тъжно.
    Ядосана съм на себе си. Изложила съм се безумно много, никога не съм имала такъв резултат на нищо :Д. Кога ще се науча да си чета условието на задачите до края бе. Тюторът ми ще ми разкаже играта следващия петък. Ама то и аз си го заслужавам, може ли да съм толкова заспала просто.

Стягай се, шматарок, че пак ще ревеш в един момент.

Кого заблуждавам... Божее, много съм зле!
    Последно редактирано от shmatarok : 11-22-2014 на 14:59

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Отново се тровя до безкрайност с тъпи лекарства.
    Все съм болна кво е тва чудо
    Иначе.. съм както винаги. Нищо интересно, всичко около мен е супер скучно и еднообразно..
    Общо взето .. тъжно..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Олееееее, потресена съм какви хора харесва това момиче....Първо беше влюбена в един циганин, който дори и за рапър не става, сума ти време, сега гледам качила снимка на няк'ъв Омар Боркан Ал Гала, който прилича на Осама Бил Гладен :Д, с описание "О БОЖЕ МИЛИ, КОЛКО Е ЯК" с 54 сърца. Просто не мога...Вярно, че нямам право да ѝ се бъркам, особено след като ме отписа така, но...

А иначе всичко е идеално. Цял ден си прекарах с него, само около час и нещо цъках белотче с едни пичуи. :Д И НАЙ-СЕТНЕ СЕ ОПРАВИХ, КОЕТО Е МНОГО ВАЖНО!!!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Е то различните места,не би трябвало да са фактор
    е не би трябвало, ама са си фактор ;/
    майка ми от окръжна я изписаха, без да са й нормализирани левкоцитите и въобще не беше за изписване, предписаха й лекарства за 40 лв, дето ще й стигнат за една-две седмици, а тя трябва да ги пие доживот
    после в онкологията си и нормализираха всичко и чак тогава я изписаха, дадоха й И й дават И ще й дават лекарства по здравната каса и безплатно, както върви за онкоболнините
    Последно редактирано от galaxy29 : 11-22-2014 на 16:11

Мега фен Аватара на tori
    Добро утро. Добре де, излъгах. Бая отдавна се надигнах, ходих до у баба и върших разни неща. Снощи беше фън бирата, ако не друго, поне се нагледах на хора. :д Бързо-бързо мойте успяха да ме изнервят, но и бързо им намерих заместител за компания. Все пак вечерта с нея беше яка, охранихме тоя и оня, оженихме се понеже никой няма да ни изтърпи и решихме, че сме мега яките пичове. :д Общо-взето кривото беше само, че не успях да спя ама и това е наред сега. Дъртия и той се прибра, любов голяма се лее из нас. До утре, когато пак ще сме криви нещо един на друг. :д Ся си търся филмче некво, щот не ме искат за разходка и квот-такоа.

Мега фен Аватара на Dagichka
    усетих земетресението, йеах. сега на всички, които ми се изсмяха, че ми се е присторило, хич не им е забавно като им трия сол на главите - 5.5 в румъния бичес :д (дано няма щети и пострадали де)

мхм moody
    *ще му махат далака, утре или в понеделник ще е операцията и ще откача от тва чакане
    още към 8 го разбрах и уж запазих самообладание
    и уж като цяло гледам да съм хладнокръвна
    ама... :д
    от дълго време не спя, заспивам де, но то сънят ми не е сън, а някаква кочина, отражение на случващото ми се, ама то е нормално да е така, ко недоволствам
    нещастница, вземи се в ръце
    Последно редактирано от galaxy29 : 11-22-2014 на 22:16

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    усетих земетресението, йеах. сега на всички, които ми се изсмяха, че ми се е присторило, хич не им е забавно като им трия сол на главите - 5.5 в румъния бичес :д (дано няма щети и пострадали де)
    bwahaha, явно не само моя блок е подскачал на въже.

Много,много зле. Малко ми остана и днес. Ако не спра да мисля простотии,не знам какво ще стане. Как ми е да работя до 12 през нощта и да се разхождам,аз само знам,но не издържам вкъщи и сънувам кошмари. Трябвя и ще направя нещо. Просто ми трябва малко време...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    https://www.youtube.com/watch?v=BHjFCfdOsys
    Мда, мога да се релейтна. Въпреки, че е забавно да го правиш на други. ;д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Зле...
    Имам нужда от още няколко часа сън. Не трябваше да пия толкова. Всъщност не пих много, просто пих неразумно и сега си понасям последствията. Отдавна не се бях отрязвала така. Просто той не трябва да липсва и всичко ще е ок.
    От друга страна вечерта си имаше своята ползотворност. Доста повърхностен свят, както открих, но се радвам, че се познавам с готината част от него, останалите са смешници с комплекси и мамини синчета. И да, ще ми бъдат нужни тези връзки в даден момент, така че go, social life. И скоро няма да давам 10+ за такси и всичко ще е ок.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си