- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Дееба, пак изтървах сеира. :/
Welcome to the Jungle...
докато слушах Wonderwall осъзнах, че имам реален шанс да хвана стипендия за догодина ^^
събуждам се сутринта и малкото сняг от вчера се беше разтопил...нищо, чакам го да дойде да ме вземе и отиваме на вилата. там 100% ще има. нямам търпение. изтеглила съм някакви коледни филмчета, взела съм огромния пъзел, там ще направя и ябълков пай. пред дилема съм само дали да вземем куч с нас :Д обичам съботите, особено когато са последни за месеца ^_^
Колоквиум = осран,не е проблем
Иначе ми е добре, парици взех, чакам да се излюпи,за да го нагушкам после, а след това ще има пазар <3!
Още не ми е коледно обаче...искаммм!
maDamn
След като заспах с мисълта "откъде идва тая двойка ве, защо го делиш това" и се събудих със същата, а то се оказа, че е формула... доста по-добре
Ползотворен ден!
Като гледам какви филми са заизлизали, през 2015 ще заживеем в киното. :Д Снощи пуснаха трейлъра на The force awakens. И двамата сме толкова големи фенове, че не е истина. ;3 JW също ще е уникален. ;3 Даже се чудя дали да не си изтегля JP, да си го изгледам за пореден път. :Д Смятам да го убедя да отидем и на нюансите ей така за забавление. :Д Има време де, близо 7 месеца има до тогава. :Д
Очертава се доста интересен декември. Малко тази втора смяна проваля всичко, но това не пречи пак да е интересен. :Д Много се чудя какво да му купя за Коледа. Не ми се иска да са някакви лигавщини от типа на плюшена играчка или нещо с послание "Нали знаеш колко много те обичам? Не знаеш? Ами тогава нека ти го напиша на 50 езика". По-скоро ми се иска да е нещо, което ще му свърши работа. Като цяло на никого не знам какво да подаря. :Д Само за брат ми съм решила, ако той не ме изпревари и не си го купи преди аз дори да съм се добрала до някой от магазините. Още по-голям цирк ще е ако го купя и някъде в периода между закупуването и Коледа и той си го вземе. :Д На мама и на тати пък нямам идея какво да взема. Най-вероятно ще говоря с бати да купим нещо двамата. За приятелите ми единствено на Г. ще взема нещичко, понеже само той ще е тук по това време. Остава и въпроса как да си празнувам рождения ден. Най-вероятно ще ги събера 5-имата в едно кафе, ще си говорим 2-3-4 часа, ще им платя сметката и после ще прекарам известно време с нашите. :Д
Като цяло днес обмислям близкото бъдеще. :Д Плюс това е и ден за готвене, което значи че след около половин час с мама започваме с вкусотиите. ;3
Хилнато ми е такова едно, забавничко, яко. Вчерашното друсане с комбинацийки лекарства е дало дикиш, както казва госпожата ми по немски, и днес се чувствам къде-къде по-добре. Тоя път не че съм била много зле, аз като се разболея, обикновено съм бахти парцала и поне три дни не се вдигам от леглото. Хубаво е, че не стана така, че не ми е време да боледувам.
Снощния разговор пак ми дойде много на място. Има хора, чиито усмивки изглеждат така, сякаш току ще падне китка пролетни цветя из устите им. Действат затоплящо, пък било то и през 123456789 километра.
Сега отивам да се изкъпя и се инсталирам у бабини, пък квото ще да става. За сега не ми се излиза никъде, кисне ми се някъде на топличко, но пък като се знам, като нищо следобед да ми се ще да изцепя на някое барче с приятна компания. Ама пак ще видим.
искам да се изнеса колкото се може по-скоро, не мога да я търпя тая жена и това, че ми е дала живот въобще не я оправдава да се държи с мен като с боклук.
Най-малката съм в семейството, а всички ме използват за опора, а аз стоя бетон и стискам зъби, обаче вече съм на ръба на силите си и започнах да поддавам. Не трябва да го допускам, трябва да се събера, защото имам твърде много важни неща, за които ми трябва концентрация.
В момента имам много дефицити, с които трябва да се преборя.
Не знам... единственото, което ме крепи, е, че някой ден всичко това ще е зад гърба ми, ще съм се справила и ще съм още по-силна. Вторият най-труден момент в живота ми.
А вече напредвам с математиката, хаха, и ни учат на много полезни трикчета. :Д
И колко са смешни момченцата от групата ни - днес едно ми подаде телефона си с отворена търсачка във фейсбук, хаха, после още 5 се изредиха. Много са смешни.![]()
Не знам защо, но нещо в мъжете тип Шелдън е ужасно секс и винаги ги забелязвам. :д От групата има само един такъв и е толкова як. :Д
Последно редактирано от Naive : 11-29-2014 на 13:44
в лошо настроение съм, а цикълът ми мина. тоя мач ме изнервя. лефскарите най-вероятно ше бият, петър нортхуг остана на няколко десети /или пък стотни, нзнм/ от секундата от първото място. днес не ми върви. а утре има две състезания по ски бягане + биатлон и просто си няам и на идея как ще седна да дочета проклетия учебник. сега нямам никакво желание. може би ще си взема връхната дрешка и ще се разходя на чист въздух, без посока.
/днес осъзнах, че си падам по арогантни задници. 'страхотно'/
Когато сънят ти се сбъдне на следващия ден..![]()
Цялата борба, цялата игра, беше невероятно.. Изключително интересна "свалка" се получи, с човек с който отдавна сме се свалили..Целият сън отначало беше убер странен, а после на другия ден "хайде да тренираме" Е няма как.. беше уникално.. Само, че сме капнали.. качихме Руен набързо и после пак набързо се спуснахме в града, след което отидохме на брега (на езеро) и тренирахме в калта.. Тя е малко насинена, то и аз де..
Но беше готино.. макар да ме удари няколко пъти толкова силно, че се чудех дали да не използвам всичката си сила и да я пребия..
Сега си слагаме лед на разните му там места, където ни боли.. И ще гледаме филм. Събота вечер с нея и домашно приготвена храна ми звучи чудесно, само трябва да изляза до нашите да ги видя, че нещо са ми звънкали..
Крайно време е за кучета! Две! Хъскита! Мъжко и женско! Fury & Rage! Тя само ме дразни с това, ту е съгласна, ту не.. ама ще й ги натреса възможно най-косматите и ще ги направя пълни лигльовци, да я побъркат и естествено да й се подигравам през цялото време..
И кола ще й вземаме (подарък), само се двоуми госпожицата.. П206 или Фполо, аз я посъветвах, но тя не желае да слуша.. Ф се поддържа по-лесно и двигателите им са по-слабички (по-добре за жена), че 206-ците имат двигатели по 180к. но нея й харесвало как изглежда на външен вид..Жена.. иди го разбери, всичко си избира по външния вид..
А аз за коледа ще си подаря на себе си, пс4 (намерих си ги евтино), че хбокса нещо ми куца... Не, че имаме време да играем, но все пак ще е хубаво във вечери като тази, да играем.. Оох излизам, че ме гони ;д пречел съм.. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Пих кафе със стара дружка, хапнах, сега си търся преса за коса от някоя комшийка, дано някоя се отзове. Довечера ще направим един бар с мойта хубавица, утре и мъжо се прибира, та ще го видя и нагушкам по някое си време. Пие ми се като цяло. Хм.
и аз не издържам вкъщи, със сестра ми сме в една стая и личното пространство е Рядкост, а пък и тя е мърла и като съм отсъствала и се прибера, трябва да чистя и като цяло трябва да и ходя след гъзето, защото не търпя мръсно, а на нея не и е проблем да си живее в кочинка, пък и като цяло не си харесвам дома, ама се справям и т'ва е :д
та искаш ли да сме съквартирантки
аз живея в стая с майка ми (плюс сестра ми, когато си идва в Бг), така че болезнено добре те разбирам :д и естествено, че искам да сме съквартирантки, за теб ще стана и Монк, ако трябва и ще е стерилно чисто в квартирата ни :*
хахахах е т'ва вече е прекалено :д просто искам нормална среда -.-
ще си готвим по бельо![]()
Друго си е тъкмо да влезеш в кухнята и да ти звъннат да те поканят на гости за вечерта. :Д Направихме все пак 2 кекса, едния за нас, другия за тях, а имамбаялдъта ще я направим утре. Чудя се все пак като тръгнат, дали да не направя една салатка за мен и бати. Като го питах, каза, че ще види. :Д
Р. е уникално странно същество. Хем иска нещо, хем не го иска. :Д Как да му ойдисаш на акъла? Нямам търпение лятото да се домъкне до тук, да се наснимаме едно хубаво /той да ни наснима/ и да видим какви ще са резултатите. Преди време беше снимал една двойка и като му казах, че много добре му се е получило, ми каза "За вас двамцата имам по-добри идеи, спокойно". :Д Интересно ми е какво е намислил и какво ще ме кара пак да купувам. Просто съм сигурна, че ще е нещо тотално ненужно. :Д
Чакам го да се прибере иначе, надявам се да е минало добре. Последния път се притеснявах напразно, макар че като се прибра, ми каза просто "Не ми се говори за това". Поне беше усмихнат. Имам странното чувство, че този път ще е доста далеч от усмихнат. Поне този път е с брат си, та ще има кой да го укротява, ако се ядоса. Кефи ме как си говорят с брат му. :Д Големи сладури са, а като вземат да спорят, са като малки деца. Направо си ги представям как дърпат някоя играчка и се карат кой трябва да си играе с нея. :Д
Цял ден мисля за вчера. Спомена е толкова реален, че чак се плаша от емоцията, която изпитвам в момента, защото е абсолютно същата като тази вчера. И го усещам до себе си щом затворя очи. Ще се видим чак в петък сигурно. ;с Освен ако не реши да дойде във вторник да поцъкаме малко. ;3
Ако си сметна разходите за бири в годишния отчет, ще се окаже, че можеше да съм собственик на предприятие с тез' пари в джоба.
Много е яко, че има хора, които знам, че винаги ще са наблизо. Не се чуваме и не се виждаме редовно, но въпреки това винаги можем да си поговорим, сякаш не е имало пауза в отношенията не. Тва е много хубаво.
Тъжно ми е за братовчед ми. Искам да е щастлив, а прави само глупости, за които съжалява. Заедно сме израснали, познавам си го, не проумявам обаче защо прави всичко това.
Утре ще ставам ужасно рано, но се надявам денят да е ползотворен.
О, ще ги открадна! Ще ги отвлека и ще ги гушкам като побъркана! И ще се пренеса у вас пък!
Ноооогу ми е яко, току-що опрасках един шоколад, преди тва се натъпках на вечеря, сега си слушкам Stratovarius. Всъщност излъгах - цял ден ги слушам. :д Преоткрих ги и ми е едно топло на душичката, направо не знам.
Сериозно ли така ще ги кръстиш аххахахахахахахахахFury & Rage!
ти си ебаси покемона, честноевала
хъскита Fury & Rage
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
говорим си за тая порода:
много ще им подхожда![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last