.
Затворена тема
Страница 16 от 367 ПървиПърви ... 61213141516171819202666116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 9154
    Мега фен Аватара на Dagichka
    обичам такова време, ахх. искам да е есен вече, това е моят сезон. сънувах такива работи, че ревах и на сън и наистина, думи нямам :д остават още 3 дни и сестра ми си заминава, радвам се за което, колкото и лошо да звучи :д тва лудаче ми е купил нещо от морето и най-накрая измисли как да го получа, ще трябва да се видя с м, който да ми го предаде и схемите са големи като цяло, но се радвам, че им пука за мен :д
    искам да си легна на моето легло вече, да прибера тва походното скърцащото и всичко да е наред

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Щастлива съм. Беден ми е речникът да опиша вчерашния ден. Тъкмо, когато си помисля, че вече съм го опознала и няма с какво да ме шашне, той прави нещо, което ме кара да ахна от изненада. Чак не ми се говори, имам чувството, че колкото повече говоря за това, му се разваля магията. Затова ще кажа, че просто съм щастлива.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Чак не ми се говори, имам чувството, че колкото повече говоря за това, му се разваля магията. Затова ще кажа, че просто съм щастлива.
    Да, да и пак да!

Много ми е щастливо, няхняхняхяняхняяях!!

Мега фен Аватара на draid
    Вчера виждам едни познати съвсем случайно, сядаме да пием по нещо и така от един познат на друг се оказа в един момент че сме доста хора. Разговарям аз с едно момиче с което се запознах и по едно време разбирам, че тя е 97 набор. Потресох се хаха, очаквах да е поне 92-93, а то какво стана.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Педофил!

Леле, текат ми лигите, като знам, какво оставих да се охлажда в кухнята

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Много ми е разлигавено, ама много. Бръщолевя само глупости, по-добре да си направя една мелба вместо това... Може би тва е начин да се отървя от всички мисли, които ми се въртят в главата. Ако не друго, то поне умело успявам да заблудя останалите, че абсолютно нищо не ме тревожи.
    Последно редактирано от TheDevilInMe : 08-17-2014 на 10:45
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Излишно емоционална съм в момента.
    За толкова неща мисля, толкова неща ми се правят и още повече съм запланирала, пък да видим дали и половината ще се случат. Надявам се взимането на кола да е една голяма крачка към новите ни приключения, защото се чувствам вързана, не мога да мръдна почти никъде без да завися от разни градски и междуградски транспорти и това никак не ми харесва. Покрай кучето сме още по-ограничени, а така ми се мотае навсякъде. Поне вчера подишахме хубав въздух в Пирин, пък дано станат и сметките за палатка следващата събота.

Мега фен Аватара на babity
    Сънливо и гушаво ми е. Още не мога да се примиря с факта, че някои раздели са завинаги. Сигурно никога няма да свикна. Липсва ми адски много...
    Нямам търпение да стане следобед и да полегна да си гушкам бебето. И там ще ми правят някоя рокада при първата отворила се възможност, ама нейсе. Ще си бъда щастлива докато му е времето за това.
    "Било е хубаво, доде е траело." <333

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Леле, текат ми лигите, като знам, какво оставих да се охлажда в кухнята
    какво

Град
    пространството на Дисе
    Пилешки мариновани току-що извадени от фурната бутчета

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

ями

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Пилешки мариновани току-що извадени от фурната бутчета
    АМА ОУ
    Някои хора са на режим, а са гладни!

Екстра ми е, скоро почват сезоните и ми е няк'во меко казано въодушевено
    Изморено ми е и малко ми се спи, но иначе екстра. Утре като знам к'во ще е на работа и не ми се мисли, но пък от вторник нататък ще клатя краката, което ме радва и плаши едновременно, т'ва скуката е голямо нещо..
    Поправка* много ми се спи..
    Искам и нея да видя, но толкоз ми се спи, че ако тя не си докара задника до у нас, няма никакъв шанс да изляза от леглото.. Хах трябва да сядам да уча да тренирам, а аз искам само да се търкалям в леглото под климатика.. Мех.. Отивам да се изкъпя и си лягам пак.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Град
    пространството на Дисе
    Искаш ли да приложа и снимка на бутчетата, като си гладен?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Следващото хранене ми е след 1 час и 35 минути и съдържа сочна пържола и салата. Ако постнеш храна преди т'ва ще те намеря по АЙ-пи и ще ти пратя армия от елфи да ти откраднат манджата!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

А защо ги охлаждаш ???

похвали се в кулинарната тема

на анархи са му съставили режим в клиниката за психично болни

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    А защо ги охлаждаш ???
    Щото не върви да ги натикам в хладилника, веднага след като съм ги извадила от фурната.

Както и да е. Вече са с едно по-малко и остатъкът е прибран на студеничко.

И идва ред на неделното изкушение- шоколад

anonymous708973
    Guest
    Вчера виждам едни познати съвсем случайно, сядаме да пием по нещо и така от един познат на друг се оказа в един момент че сме доста хора. Разговарям аз с едно момиче с което се запознах и по едно време разбирам, че тя е 97 набор. Потресох се хаха, очаквах да е поне 92-93, а то какво стана.
    Ахахах, то така се почва!

Калпазанке, знам, че влизаш рядко, ама си имаме практика - като ще се хвалиш, поне рецепта прилагаш!! Може и снимка!

Чета си аз финансите... и мисълта ми само скача на всички прекрасни неща, които ми каза снощи. Чудничък е.
    Може ли аз да му кажа: "Имам задача за теб - вземи една бутилка вино с теб, когато ме взимаш от гарата." И той да ми отговори: "Не ми харесва да ми даваш задачи... особено когато вече съм го направил и исках да те изненадам". Честно ли??
    Дреболия било... Нека е дреболия, пък аз ще си пусна една сълзичка. Ей така, щото ми е щастливо!

Пък мама ми направи торта за гудбай. С кафе! Още не съм опряла да я опитвам, само поизядох малко от шоколадовата кувертюра, ама.. номномноооом!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Добре дошъл в клуба "очаквах да е поне..."
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Калпазанке, знам, че влизаш рядко, ама си имаме практика - като ще се хвалиш, поне рецепта прилагаш!! Може и снимка!
    Начи, взех си бележка, качих каквото имах снимано до момента, обаче бутчетата- довечера.

Редактирам се.
    И ме е яд, че не си снимах яхнийките...
    Последно редактирано от kalpazanka : 08-17-2014 на 12:53

Ама аз пак не разбрах, защо не ги ядеш, а ги изстудяваш ? Студени ли ще ги ядеш ? Не виждам смисъла.

Град
    пространството на Дисе
    Готвя за няколко дни напред. Хапвам, останалото го оставям да се поохлади и мушвам в хладилника. Невинаги знам колко ще ми се проточи работния ден и дали няма да се наложи да поостана до по никое време, затова винаги гледам да имам в резерв сготвено, както и продукти с по-дългичък срок на годност. Вчера, например, нямах възможност за пазар. Днес всичко е затворено. А утре сутрин захапвам 24-часова смяна.
    Кога ще мога пак да пазарувам и готвя, не е много ясно.

Супер фен Аватара на Jaune
    Слушам Kings of Leon и се сетих колко много, ама МНОГО ги циклех, когато си падах по 1 момче. Не че той ме открехна за тях, ама мисълта, че и той ги слуша, ме караше още повече да ги слушам и аз. И същото е сега с друга група и друго момче. А пък с бившия ми не беше така, супер странно. Нямаше си музикален еквивалент, само сбор от песни. Които или съм забравила, или не ме подсещат вече. Мога да напиша философски трактат... голямо съм телче. И ме избива на тъпотии нещо :д
    Пускам си филмче и няма да се тормозя с такива дийп мисли. :Д

Супер фен Аватара на shmatarok
    Счупих си нокътя супер гадно и ме боли пръста, отделно от три уговорки за днес внезапно се оказах точно с нула, много ме кефи как винаги като си направя план с някого и хоп, нещо става и в крайна сметка така и не ги виждам. Кой бил уморен след нощна смяна, на кой уж му гръмнал бойлера, хах. Игнор от всякъде общо взето. Не ми пука, интересно ми е просто до кога ще е така.
    Голям мъж е, няма що. Няма проблем да ме кани на вечеря, да ми готвел уж и да сме били гледали филм ( ), ама като кажа ок и все нещо му изниква. Какъв е смисъла да ми пише и да ме занимава тогава, бляя. Само си губя времето с него. Повече няма да му отговарям, след един месец като почнем, ако още сме в един курс, ще му гледам сеира.
    Пак ще имаме гости, които недолюбвам, ама поне си имам извинение да си седя в стаята - тая температура, която усещам, че вдигам, и общата отпадналост ме карат да си седя в леглото и да прекарам деня, гледайки филми. Е, сама си ми е най-добре.

Утре ако се чувствам по-добре, смятам да си отделя малко време за шопинг. Ако не друго, поне пари имам.

Тъпо ми е. Бясна съм. Не мога да определя дали ми се реве от яд или от обида.
    Писнало ми е да ме взимат за даденост, писнало ми е от лигаварници, които не знаят какво искат, писнало ми е от всичко честно казано. От много отдавна не бях изпадала в толкова скапано настроение.
    Играхме си на котка и мишка 2 месеца, и накрая ми сервира някакви простотии, просто в момента съм готова да удуша някой. Сериозно.
    Проклятие ли е все на такива тъпанари да попадам, не знам, обаче ми е толкова гадно в момента, не знам къде да отида... не знам кво да правя, а ако не мръдна на някъде скоро ще се пръсна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си