.
Затворена тема
Страница 171 от 367 ПървиПърви ... 71121161167168169170171172173174175181221271 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 251 до 4 275 от общо 9154
    Мега фен Аватара на tori
    Обичам го, ето защо. И пуканки обичам. Ама май него повече. Не, излъгах.

Мега фен Аватара на draid
    Сетих се за таратор. Не съм ял скоро :/ ако не ме мързеше и не бях ял щях да си направя един.

Мега фен Аватара на Colouring
    ^ *отива до хладилника и си сипва една купичка*, подсети ме, мерсаж!
    Иначе аз съм доста напрегната в момента. И това ще продължава още дъъълго, дъълго. Не ми се обяснява, но някак не ми е спокойно. Ох, дано всичко да е наред.

Нервно ми е .Бясна съм защо всички днес ми вдигат нервите без или с причини .И тази смотла ще я хвана някой ден и ще отрежа пръстите един по един .И умирам от студ .

Супер фен Аватара на RiB
    Опитвам се да си оправя спалния режим. Вчера легнах в 00:22, сега го правя в 0:11. Трябва да накарам това красиво тяло да свикне да си ляга и заспива по това време. Ще се мъча ПОНЕ в диапазона 11:00 - 11:30 и да се наспивам, по дяволите... че и тези тъмни кръгове дето се натрапиха на лицето ми не ми харесват. Затова поемам превантивните мерки. BTW храната преди тренировката за повече енергия не ме подведе, бях като животно в тоя студ

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

Попитаха ме, защо пушиш толковА?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Попитаха ме, защо пушиш толковА?
    А, да, много точно. Само дето аз пуша цигари по много. И пак е същата работа, де.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Че то и аз пуша почти само цигарки..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    Добро утро. Не е особено добро в добрия смисъл - не е до мен, не чувам гласа му, само ми писа и избяга. Гадняр. Трябва да се научи да не е толкова болезнено липсващ ми, защото ще го набия пък! Още два дни мързел, не съм готова за даскало и други работи. Там е страшно. :д

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Може и да не е правилно, че го разкарах от Фейсбук, но наистина не виждам защо трябва да присъства в който и да е аспект от живота ми, след като той само избра да се държи като пълен ГЪЗ, и да ми вика, че не е на 40 да иска сериозна връзка. Да, на 4 си, не си на 40. За съжаление всички се оказаха прави, че човек, който се е държал веднъж зле с мен, беше обречен да повтори. Или да ме кара да се чувствам длъжна да давам обяснения за това, как аз избирам да се справя с каквото и да е в живота си. Да ми държи сметка за едно мое действие и да ми обяснява колко съм жалка, като в същото време той е слабохарактерен и нагъл човек. Да ми обяснява, че "махал от социални мрежи, като бил на 16" - да, бе, зат'ва ме махна преди 2 месеца МЕН, и затова беше махал предишното момиче миналата година. Доста малоумно. И да ме размотава, без да казва ДО ПОСЛЕДНО, дори когато го махнах от ФБ, че не ме иска, ебаси инфантилната история. МИ ТОГАВА НЕ ВЛИЗАЙ В ШИБАНА ВРЪЗКА ВЕ, и не казвай няк'ви неща, които не мислиш наистина. Честно, супер съм отвратена вече. Не мога да повярвам, че бях толкова толерантна към такъв човек. Аман.
    колеги бол
    кво се занимаваш

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Единственото, което ме изнервя повече е отговорът "нищо" като попиташ някой какво му е (като очевидно има нещо).
    ти си знаеш

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    поредният ден, който прекарах в леглото, запаметявайки статистики за предстоящият тур. как не се бях сетила по-рано да си отделя две тетрадки за биатлон и ски бягане, в които да се правя свободно на спортна коментаторка и запивам най-малките подробности.
    ето, за пореден път се убеждавам, че това е било моето призвание. не изпитвах вълнение по коледи-моледи и 'нови' години. с'а не мога да си намеря място. ТУР ДЬО СКИ. защо в българия няма поне световна купа )) :
    във вторник имам контролно. май и в сряда и четвъртък. НЗ. заеби, правя всичко друго, но не и да уча. но не ми и дреме всъщност. кот такоа. цикъла ми трябва да се появи по някое време, ако има желание, разбира се. като се сетя как мина последния път, ме побиват тръпки. гррр.
    душевното ми състояние е трагично. усещам как този път навлизам в дълбоки депресивни води. никога не съм се чувствала толкова, толкова...хм, неудовлетворена.
    май трябва да си дам почивка от виртуалния свят. хм.
    напрегнато студентство

Супер фен Аватара на per-dead
    Както споменах в няква друга тема, получих си синьото червило и съм доволна.
    От друга страна съм адски гладна, болна и ми се спи.
    Снощи през почти цялата нощ не спах.
    Чак ме болеше, като дишам.
    И него горкия не съм го оставила да спи.
    Беше ми супер горещо по едно време.
    А като легнах първоначално, замръзвах.
    Повече от онова вино от ягоди - НЕ!
    То вино ли беше изобщо...
    Някво газирано. Само ми се поду коремчето.
    И ме боля.
    За това трябваше да се кача горе да спя.
    Довечера съм на някъв концерт.
    Обещала съм да се облека като хората.
    Не по тениска и суичър.
    Как успях да изстина?
    Спя с морка коса от 3 години.
    Ходя само по тениска и едно тънко яке от една.
    Хубаво, довечера ще си облека поло, нищо че винаги съм мразела подобни дрехи.
    Трябва да си намеря картите.
    Обещала съм да играем покер.
    Ама все още съм гладна.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Добре, чувствам се малко тъпо. Не съм много сигурна, че е заради съня, той сам по себе си не беше толкова кофти. Познавам го то доста отдавна и като цяло не мисля, че би го направил по този тъп начин, но пък от друга страна го е правил по начин, доближаващ се на този...Все пак не сме се виждали от около година и малко, като знам аз колко се промених за това време, не съм сигурна дали и той няма да е доста променен. Сънят ме накара да му пиша, не съм сигурна дали трябваше. Ще видим.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    За втори път сънувам как ми крадат телефона :о Първо някаква жена, после старец и дете. Баси странното.
    Яде ми се пудинг и ми се пие ром.
    Много е готино как момичетата винаги ми оправят настроението, само като се чуем. Супер зареждащо е. Много любов.
    Взе да ми домилява за баща ми. Разбирам го, защото сме еднакви. Аз съм като него. Правя същите простотии, затова почвам да схващам какво му е. Двойна загриженост има вече. Разбираме се.
    Искам да пътувааааааам.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Направих шокиращо разкритие. :Д Сега разбирам какво се е случило, много тъжно, най-вероятно никога няма наистина да го обсъдя с някой, ама физиономията на майка ми снощи като я попитах беше безценна и най-важното - потвърди внезапното ми прозрение. Най-странното е как стигнах до него. Такова нещо не ми се беше случвало. Интересно....

Ходи ми се на ски бе. Баси. За първи път от четири години няма да карам изобщо. Донякъде само при мисълта изтръпвам цялата, сигурно заради миналогодишното падане, ама адреналинът ми липсва супер много и приятната умора, когато заспиваш като труп след 6 часа обикаляне по пистите, хах.
    6 дни, докато замина при братчедчето, после още 2 и ще го намааачкам.

Мега фен Аватара на Dagichka
    опитвам се да го изключа от мозъка си, иначе просто.. плача. не знам дали мога да му вярвам, дали любовта му е истинска и въобще всичко е толкова объркано, че няма накъде. най-лошото е, че ако реша да му дам шанс знам, че ще се изпокарам с майка ми и най-вероятно ще се преместя при него. а така нещата ще се задълбочат твърде много и той пак може да се уплаши.. офф.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Искам да се връщам най-накрая. Да си почна упражненията, лекциите, работата, тренировките. Искам движение на тялото, не само на разума.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не знам как успях да проспя деня до 1 след обяд .
    Не ми се е случвало от.. поне 3-4 години, ужас.
    Но явно като не съм на работа и си проспивам деня.
    А не мога да повярвам колко много почивка имам този месец.
    Предния шефката ме скъса от работа, вечно бях там, бахти.
    А този почивам, а нямам и уни, и май ще си клатя краката половината месец .

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    колеги бол
    кво се занимаваш
    : )

Мега фен Аватара на NomNomNom
    @girlwithblueeyes, изчистих ги, тейнкс, че сигнализира.

Първо искам да споделя, че тампоните тук са супер яки, нещо като спринцовка и ти го вкарва без да си пъхаш пръстите като хамал.
    Също, че за 2 месеца макс ще изкарам шофьорските. Ако нямаш шофьорска книжка, не могат да те вземат в индустриалните зони на работа, защото се очаква да можеш да шофираш, ако компанията не предлага транспорт. А доста компании са локирани извън града.
    Също .. интензивен курс по испански, с частен учител по-скоро, да вляза в крак, пък после с испанците ще си комуникирам, ще гледам новини, ще кликам форуми и т.н.

Испания е чешитска история, много национализъм, отрицание от новите технологии, и никакво желание за общуване на език различен от испански.
    Да го духат.
    Това, че съм чужденка, ме спъва тотално. Не искат да говорят английски и това е. ( ще ме режат ) Режат ме на HR ниво, това е проблемът. CV-то ми стигне ли до hiring manager-a - веднага той може да прецени дали имам необходимата квалификация, и съответно да ме покани или не на интервю.
    В Мадрид или Барселона проблем нямаше да имам. Но в Сарагоса има по-малко бизнес.

Та, моля се при приятеля ми да отворят още някоя позиция за мрежова сигурност, или да решат да релокират мрежовия отдел от швейцария в испания ама... надали. Абе да отворят някаква позиция свързана с отдела, ако ще да е супер ламерска, не се притеснявам, ще ме повишат, или поне ще си скъсам задника денонощно от работа,четене, лабене, сертификати, което сме го правили И работи.
    Просто трябва да прескоча проклетата бариера с испанския, шофьорската книжка и парадоксът около русата ми коса.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Аз се чувствам перфектно, днес си подобрих максималното моментно постижение на клек с чиста техника до долу. След малко ще допълня Ккалориите за деня до 3000. Изпробвах спирачките на колата върху сняг - не очаквах да са толкова ефективни. Може би е от гумите. Не знам защо слушам Фики. Ама ми е весело.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    ^ *отива до хладилника и си сипва една купичка*, подсети ме, мерсаж!
    Иначе аз съм доста напрегната в момента. И това ще продължава още дъъълго, дъълго. Не ми се обяснява, но някак не ми е спокойно. Ох, дано всичко да е наред.
    Ама ти си била много зла (: Добре че днес и аз хапнах.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вчера имах таратор в менюто, утре пак.
    И 4 буркана лютеница по половин кг.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

За какво са ти тия 4гг лютеница пфф. Като бях студент си правех една тенджера таратор и докато учех/гледах филм си наливах в кофичка от киселото мляко и си пиех. Обикновено преборвах цялата тенджера и после лягах умиращ на леглото. Единственият път когато съм заливал техника, беше лаптопа с таратор хахах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си