- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Това е то късметът да излезеш на първа среща с момче, в момента който го видиш да се подхлъзнеш и да паднеш като най-големия идиот с краката на горесамо на мен може да ми се случи това просто..
Адски много неща оставих за последно да ги правя преди училище, не знам дали ще успея с всичките тези неща, които трябва да напиша и науча. Прецизна съм във всяко едно действие, но мързелът ми надделява в доста от ситуациите.
Радвам се, че съм взела решение, че не искам мъжко в живота си за този етап. Не виждам смисъл, а и никой не ми е толкова пленил чувствата, че да мога да го понасям. Бившия ми ме е отказал от момчетата направо, което е лошо...
А и си искам него.. не мога да си представя, че няма да го видя повече след няколко месеца. Не че сега се виждаме, но просто знам, че няма да остане в държавата. Гадно е. Радвам се, че поне е щастлив.. липсва ми, но съм свикнала вече.
Искам нещо интересно. Надявам се да отидем в Италия. Ще събера пари колкото мога повече, за да отида. Естествено, че предпочитах Англия, но.. щом до там искат.. до там да е.
Спирам, че .. много прекалих![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не, от лечение с антикоагуланти и взимане на кръв никой не е умрял.
Абе тоя твоя човек е зевзек, шапка му свалям колко е находчив.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз се досещам![]()
![]()
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ако медсестрите не учат фармакология и не познават медикаментите, я има тая опция да бъдат пързулнати.
Мерси шефе, това ме интересуваше.
За съжаление, да.
ОН:
Имам много смесени емоции в момента, но съм 100% сигурна, че взех най-доброто решение спрямо себе си, най-накрая. За какво плащам непрекъснато данък обществено мнение на хора, които не може да ги бОли по-малко за мен? И защо, знаейки, че съм дала всичко от себе си за някого, продължавам да изпитвам съмнение и да съжалявам за неща, които, ако са зависели от мен, са щели да се развият другояче? Абе, дето се вика...
"Don't underestimate my ability to cut you off my life completely once you've fucked me over"
https://www.youtube.com/watch?v=5OiwqYcoVTU
толкова.
Изпитвам дискомфорт всеки път, когато вляза тук.
А иначе мило и драго давам да съм елементарна, ако значи да не драматизирам за такива глупости. Не, че няма никакво право, но си преживявам нещата и така.
Аз те попитах за фейса, исках да кажеш за фейса, иначе въпросът ми щеше да е кво си яла днес.
В 30 реда описваш как някъв бил пълен боклук, защото те бил махнал/бликирал във фейса, но това по никакъв начин не показва, че си елементарна.
В такъв случай отговорът ми е не. @papugai
draid, не знам, щото я има тая тема примерно, която ми позволява да си излея емоциите без да се обяснявам, но някак си все се обяснявам :Д
стига де
момичето е далече от елементарно
плюс това е доста привлекателно
на мен лично ми е чудно защо толкова много му влияят някакви тъпаци
предполагам прекалена емоционалност но сега с този опит сигурно ще си извади поуки
То не е прекалена емоционалност, то е свръх :Д
Не ми влияят всички тъпаци, само тези, към които имам чувства, хехе, още по-тъпото. И тук идва въпросът защо имам чувства към тъпаци, парадокс 22 ;